Těšíte se na Vánoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1244
19.11.22 17:00

My se doma taky těšíme na vánoce :srdce:
V pátek máme rozsvícení stromku, trhy.
Doma už máme výzdobu taky nakou s poloviny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.11.22 20:39

Vánoční hvězdu jsem koupila v Ikee. Mají je hezké. Trošku jsem byla zklamaná, že letos nic moc výběr Vánočního. Samé takové retro. Mívají lepší nabídku. Ale neva. Zítra se podíváme jinde po dekoracích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
19.11.22 20:56

Já ano, moc. Spíš než samotný Vánoce mám ale ráda advent. Letos už jsem udělala trošku vánoční výzdobu s předstihem. Dnes jsem si koupila nádhernou, velikou vánoční hvězdu a krásný věnec na dveře. Vloni se kamarádce na 1. adventní neděli stala obrovská tragédie a já neměla na nic náladu. Letos se chystám si to užít co nejvíc to půjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
19.11.22 21:32
@Zastel píše:
Jsem jediná, která se netěší na Vánoce?

Já jo, hlavně kvůli té radosti dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11086
19.11.22 21:39

@-Blanch- Loni byl i u nás advent s příchutí tragédie. Svírá se mi žaludek, jen si vzpomenu na ten den. Jak jsem bezstarostně šla s malým domů a chystala se ten den péct pracny. A doma manžel, podle jehož výrazu jsem pochopila, že se něco děje. Ty pracny jsem pekla, abych nějak přehlušila ten šok. Letos prosím žádné jobovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22698
19.11.22 22:36
@GabinkaCh píše:
Já jo, hlavně kvůli té radosti dětí

S detmi to ma super naboj. Ta radost a prekvapeni. Hlavne at to dlouho jeste vydrzi. Zatim ani ten starsi nepochybuje. To bude radosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.11.22 06:18

Zbožňuju Vánoce a adventní období! Všude samá krása a třpyt, doma pohodička, hezké filmy a pohádky, dcerka v nadšeném očekávání dárků :lol: Trochu mi to chybí - to dětské nadšení. Jako dospělá už za vším vidím tu spoustu práce…ale stojí to za to :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
20.11.22 10:55

Ja se tesim. Synovi bude rok a ctvrt, tak jsem zvedava, jak je bude prozivat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
20.11.22 13:46
@inkakřivák píše:
@Ernais mě prostě stresují dárky, jinak nic. Uklidím normálně, 23.12., manžel udělá stromek. Dekorace nevedu. Upeču jeden večer dva tři plechy cukrovi a je to. Nenávidím balení dárků, to odkládáme jak můžu. Možná nejvíc mi vadí právě ta dementní masirka všude. Všude rady, jak zvládnout úklid, pečení, milion dekorací i darů. To mi vadí, štve a tím mi to asi bere radost.
Letos jedeme v prosinci do lázní, tak musím dárky vyřešit tento týden, aby to pošta doručila před odjezdem. No a mám v plánu trhy na Miraku v Praze a u nás ve městě. A rozsvěcení stromečku u nás na vsi. To bývá pěkné.

Ja teda zadnou masirku nezaznamenavam :think: ale je pravda, ze na telku nekoukam, do obchodaku nelezu, v praci delam se samyma chlapama, tak vlastne ani nevim kde bych na tu masirku natrefila :mrgreen: co se tyce darku, tak se sirsi rodinou (rodice/prarodice/sourozenci) jsme to omezili bud na pekne pobyty nebo originalni jedle darky, takze tam neni zadne utrpeni to vybrat a pro manzela a syna me to vybirani celkem bavi. Co se tyce baleni darku, nepomohlo by, kdyby sis k tomu pustila oblibeny film, nalila vino a zjednodušila si to tim, ze poridis pekne papirove krabice, kam to naskladas a jen prevazes stuhou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17022
22.11.22 15:40

Zjistila jsem, že mám kolem sebe samý Grinche :(

Nepotřebuju o tom žvanit furt, ale ráda bych se těšila alespoň s někým.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17022
22.11.22 15:43

Jo a nejsem zastánce miliony dárků, ale nemám se ani komu pochlubit, že se mi podařilo vymyslet něco originálního, že mám už sbalenou „krabici od bot“ a nachystané dárky do školky, kam už děti nechodí..
Nebo že konečně někde neprodávaj přeslazený balící papír :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22698
22.11.22 16:08
@Králičice píše:
Jo a nejsem zastánce miliony dárků, ale nemám se ani komu pochlubit, že se mi podařilo vymyslet něco originálního, že mám už sbalenou „krabici od bot“ a nachystané dárky do školky, kam už děti nechodí..
Nebo že konečně někde neprodávaj přeslazený balící papír :D

A co mas do skolky? Ja hlasim 1. vyrobenou Vanocni dekoraci a na balkone uz mam prichystany adventni venec. Uz jsem ho vyrobila predevcirem, protoze ten dalsi vikend chceme jet do Boziho Daru na Jeziskovu cestu. Mam na adventni svicen krasne svicky ve tvaru domecku, z cehoz mam radost. V nedeli se vratime na rozsveceni stromecku ve vesnici, kam chodi mladsi syn do skolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17022
22.11.22 16:58

@Oriseka - syn se vzdal kvalitnich auticek od leny (bagry atd) - prakticky nepouzite. Nez to prodavat, tak jsem to zabalila a k tomu nejake knizky - riditelka podle mailu nadsena..
Muj muz ma o vikendu skolu, ale Vanoce ho zas tak neberou, takze se i tesim, az si o vikendu nazdobim byt a budu pect linecke..
A mame zvyk, ze u rozsvecovani adventnich svicek kazdou nedeli zpivame koledy..A ochutname upecene. Na to se tesim hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11086
22.11.22 17:34
@Králičice píše:
Zjistila jsem, že mám kolem sebe samý Grinche :( Nepotřebuju o tom žvanit furt, ale ráda bych se těšila alespoň s někým.. :oops:

Já jsem pokročila, mám nachystaný adventní věnec, koupený na místním vesnickém jarmarku. A pomalu začnu s výzdobou. Chybí mi ještě 2 okna umýt, ale žaluzie už jsou, tak to bude rychlovka. A ozdobila jsem branku. No pověsila jsem tam vánoční dekoraci :mrgreen: Ale péct začnu až v prosinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22698
22.11.22 18:19
@Králičice píše:
@Oriseka - syn se vzdal kvalitnich auticek od leny (bagry atd) - prakticky nepouzite. Nez to prodavat, tak jsem to zabalila a k tomu nejake knizky - riditelka podle mailu nadsena..
Muj muz ma o vikendu skolu, ale Vanoce ho zas tak neberou, takze se i tesim, az si o vikendu nazdobim byt a budu pect linecke..
A mame zvyk, ze u rozsvecovani adventnich svicek kazdou nedeli zpivame koledy..A ochutname upecene. Na to se tesim hodne.

Uz linecke? Ja zacnu pect az v prosinci. Taky hodne peceme a hodne ochutnavame :lol:. Kluci radi pecou, vykrajuji, jedi, tak toho vetsinou delame dost. A co darky? Ja nakupuji tak nejak prubezne. Jeste teda nemam vse, ale uz toho zase tolik nechybi. Davame darky hodne lidem+ucitelky+treneri a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová