Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zastel píše:
Jsem jediná, která se netěší na Vánoce?
Moc se těším na Vánoce, jako každý rok. Umocňuje mi to i to, že mí kluci- syn 13 a vnuk skoro 10, budou sami dělat cukroví. Já budu jen slovně radit. Sami si to vymysleli, tak jim nechám volnou ruku.
![]()
Těším! ![]()
Letos úplně jiné, zrušili jsme „vysezené“ rodinné tradice, které nám vlastně nevyhovovaly, akorát se to tak prostě dělá a užijem si svátky podle sebe.
![]()
A taky, doufám, nebudu mít covida jako loni. ![]()
@sirikit píše:
Těším!
Letos úplně jiné, zrušili jsme „vysezené“ rodinné tradice, které nám vlastně nevyhovovaly, akorát se to tak prostě dělá a užijem si svátky podle sebe.![]()
A taky, doufám, nebudu mít covida jako loni.
néé covid už zdechnul, plivnut na něj, zahrabat ho pod zem a zapomenout, potvoráka…
já se taky moc těším, moc…postupně přijde zima, od 18. má sněžit, těším se jak dítě, budeme pálit krb a dřevo a budeme domaaa v klidu a na půlnoční a na denní asi k premonstrátům a zazpívám si zase po roce…Adeste fideles…laeti triumphantes, venite venite in Betlehem…natum videte Regem Angelorum, venite adorémus, venite adoremus…venite adorémus…Dominem…
juuu
@Oriseka -u nás se lineckého peče hodně
a každý víkend peču jeden druh
A taky dáváme dárky hodně lidem
ale mě to fakt baví ![]()
@Králičice píše:
@Oriseka -u nás se lineckého peče hodněa každý víkend peču jeden druh
A taky dáváme dárky hodně lidem
ale mě to fakt baví
Me taky bavi davat darky. Tak u nas linecke jen jedno spojovane marmeladou. Jinak bezne 10-12 druhu, jak se to stihne.
@Zastel píše:
Díky všem za odpovědi vážení
Není zač. Na tohle vždycky ráda odpovím. ![]()