Těšíte se na Vánoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22939
23.11.22 00:10
@Zastel píše:
Jsem jediná, která se netěší na Vánoce?

Moc se těším na Vánoce, jako každý rok. Umocňuje mi to i to, že mí kluci- syn 13 a vnuk skoro 10, budou sami dělat cukroví. Já budu jen slovně radit. Sami si to vymysleli, tak jim nechám volnou ruku. :mavam: :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75997
23.11.22 00:34

Těším! :dance:
Letos úplně jiné, zrušili jsme „vysezené“ rodinné tradice, které nám vlastně nevyhovovaly, akorát se to tak prostě dělá a užijem si svátky podle sebe. :andel: :pankac:
A taky, doufám, nebudu mít covida jako loni. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
23.11.22 00:48
@sirikit píše:
Těším! :dance:
Letos úplně jiné, zrušili jsme „vysezené“ rodinné tradice, které nám vlastně nevyhovovaly, akorát se to tak prostě dělá a užijem si svátky podle sebe. :andel: :pankac:
A taky, doufám, nebudu mít covida jako loni. :roll:
:kytka: :palec: :palec:

néé covid už zdechnul, plivnut na něj, zahrabat ho pod zem a zapomenout, potvoráka…

já se taky moc těším, moc…postupně přijde zima, od 18. má sněžit, těším se jak dítě, budeme pálit krb a dřevo a budeme domaaa v klidu a na půlnoční a na denní asi k premonstrátům a zazpívám si zase po roce…Adeste fideles…laeti triumphantes, venite venite in Betlehem…natum videte Regem Angelorum, venite adorémus, venite adoremus…venite adorémus…Dominem…

juuu

:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
23.11.22 08:14

@Oriseka -u nás se lineckého peče hodně :D a každý víkend peču jeden druh :D A taky dáváme dárky hodně lidem :D ale mě to fakt baví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22661
23.11.22 13:18
@Králičice píše:
@Oriseka -u nás se lineckého peče hodně :D a každý víkend peču jeden druh :D A taky dáváme dárky hodně lidem :D ale mě to fakt baví :D

Me taky bavi davat darky. Tak u nas linecke jen jedno spojovane marmeladou. Jinak bezne 10-12 druhu, jak se to stihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zastel
23.11.22 20:48

Díky všem za odpovědi vážení :D

• Citovat
  • Upravit
22939
23.11.22 20:51
@Zastel píše:
Díky všem za odpovědi vážení :D