Jak zjistit kdo je můj otec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
17.12.19 20:54
@Wickyy píše:
Jinak nemyslím si že to ví celá rodina. Moje mamka je celí život velká tajnůstkářka, pro ni je osobní věc i to že řeknu sousedce že byla na nákupu takže babička s dědou a ostatní ví jenom to že s někým chodila. Možná teta (její sestra) by to mohla vědět. Ale jestli ji slíbila že mi to neřekne tak ti z ní nedostanu. Navíc má na to stejný názor jako mamka a to ten, ze dneska by mi bylo k ničemu to vědět. Ale to že díky tomu mám problémy s muži nikoho nezajímá.

Třeba to sama neví. Můžeš se jí napřímo zeptat. Kamarádka se po letech dozvěděla, že její otec byl v ČR na dovolené a že její máma nezná ani jeho příjmení. Pokud ví, mohlo by ji to trochu urazit a postouchnout k tomu říct pravdu. Osobně bych na mámu hodně zatlačila, ale počítej s tím, že pravda nemusí být úplně fajn.

• Citovat
  • Upravit
25
17.12.19 21:01

@Lalelale díky moc za nápad to by mohlo vyjít 🙂 s tim, že to může být horší než lepší nakonec jsem taky počítala, ale aspoň to budu vědět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14089
17.12.19 21:12
@Wickyy píše:
No co jsem tak koukala tak v rodném listě napsaný není. A to abych vznikla na diskotéce si taky nemyslím. Protože vím od babičky, že v té době s někým chodila. Jako dost mě to trápí, že neznám druhého rodice, ale když na to s mamkou přijde řeč tak reaguje velice naštvaně až agresivně. :nevim:
:hug:, tohle dokážu plně pochopit, jake mas pocity..Je to blby, kdzy dite nezna oba bio. rodice..Opravdu je mi to lito, ze se trápiš.. Mozna ma mamka duvod, ti o něm moc nerikat.. Ale jsi plnoleta uz. Rozumim.
Mam prave dceru, ktera taky nezna svého bio. otce, tak se dokazi do tebe vcítit..(Mne jako matku to velmi mrzi, ze me dite nezna biologickeho otce, ale jsem rada, ze mam muze, ktery ji toho otce nahradit dokaze-proto si i myslim, ze v dceri zivote ten vlastni tata nechybí)
A sdělovala si mamince tve trapeni?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.12.19 21:54

@_.Emilyy mamce jsem o svých pocitech samozřejmě říkala, ale přijde mi, že to nebere asi zase tak vážně a na druhou stranu ji tím nechci otravovat když vidím že je jí to nepříjemné když se o něm chci bavit :( jinak tvoje dcera máš štěstí, že má tatínka kterého zajímá 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.12.19 21:56

Jinak musím říct, že jsem si nikdy moc nemyslela, že by mě to nějak ovlivňovalo, že jsem žila jen s mamkou která ani neměla přítele nikdy, ale jak jsem straší, zjistuju, že to na mě zanechalo o stopy docela 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36204
17.12.19 23:25

Asi musel mamce něčím hodně ublížit když zanevrela úplně na chlapy. Očividně ti chyběl mužský vzor. Nepřemýšlela si třeba nad pomoci psychologa? Mohl by ti pomoc se z toho vypovidat a mohlo by ti to pomoci ve vztahu k mužům. I kdyby si tátu našla tak pochybuju, že by se to jen tak jako mávnutím kouzelného proutku změnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová