Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
magda82 píše:
dobré ráno holky![]()
tak hlásím negativní a začínám zase špinit, takže se mrcha hlásí že přijde asi v termínu![]()
Ach jo, Magdi, to je mi líto
příště už to musí vyjít ![]()
ahojky holky tak ja jsem mam ovu za sebou a ted mi nezbyva nic jineho nez cekat…tak uvidime..jeste 10 dni a pak test…pokud teda menses neprijde driv..pac jsem teprve 20 dni po vysazeni antiko…
dobré ráno holky, tak jsem 2DC teď budu čekat na ovulku. jinak chci jen říct, že chci na chvíli vypnout, tak třeba nedivte že budu jen nahlížet a pročítat diskuze,ale už to na mě moc. Nevím jak dlouho to vydržím
.Tak se prosím na mě nezlobte potřebuju vypnout a zkusit myslet na něco jiného.
Magdi, tak at se ti daří a moc netruchli říkej si dřív nebo později to určitě vyjde!!
![]()
Ahojky holky, jak se tady máte? My jsme včera nechali malou u babičky, tak si užívám „klidu“
ale zítra si pro ní zase jedeme.
Ahoj Mandarinko a ostatní
![]()
Drahunko, budu držet pěstičky at ti to dopadne!!! ![]()
Já budu čekat MS někdy ve čt nebo pá příští týden… ale už druhý den jsem jak kdyby mě někdo začaroval, pořád bych jen spala ;-(, jsem unavená, k snídani jabko (to nejím skoro ani normálně nikdy…) no hrozny… tak já teda za týden pokud se MS nedostaví asi zkusím testnout a uvidím… ale nepočítám s tím, přítel nebyl skoro doma, takže jsme ovulku asi nechytli… leda že bych ji měla kolem 9-10 dne cyklu což mi příjde hodně moc brzo
ale naděje si nedělám.
veru1234 píše:
Ahoj Mandarinko a ostatní![]()
![]()
Drahunko, budu držet pěstičky at ti to dopadne!!!Já budu čekat MS někdy ve čt nebo pá příští týden… ale už druhý den jsem jak kdyby mě někdo začaroval, pořád bych jen spala ;-(, jsem unavená, k snídani jabko (to nejím skoro ani normálně nikdy…) no hrozny… tak já teda za týden pokud se MS nedostaví asi zkusím testnout a uvidím… ale nepočítám s tím, přítel nebyl skoro doma, takže jsme ovulku asi nechytli… leda že bych ji měla kolem 9-10 dne cyklu což mi příjde hodně moc brzo
![]()
ale naděje si nedělám.
No Veru tak treba se zadari co nejdriv, budem doufat stejne jako ja. Ja bych mela mit tad 6-8 dni po ovu takze testovat zatim nebudu az pokud do nedele nedostanu MS tak uvidim:-) hodne stesticka
a diky za podporu…
Ahojda holky tak u nás nic extra zatím nového pohlaví ještě nevíme ale 31.8. jdeme na velký utz kde už nám to řeknou pokud se naše zlato nebude schovávat, doufám že ne
no a jinak zatím nic, pohyby taky ještě nejsou tak jsem taková nervní že člověk neví jak mu tam je ![]()
zdravim Vas holky po delsi dobe
Paji drzim palce,aby se neschovaval - jsem slysela,ze kdyz se schovava,je to holka a kdyz se ukazuje,tak kluk
nam se ukazal hned na poprve - ve 20.tydnu,jsem to ani necekala
preji hezky zbytek nedele…
Ahojky holky, tak jsem přišla z poradny a super. Doktorka říkala že sebou mrskal i mi to ukázala no úžasný
ani nešel moc vyfotit
(foto dám během dne), má 4,23cm bez nožiček a TP dle utz je 29.2.12 a podle PM 2.3.12 což jsem se divila, jelikož podle PM je TP o něco dýl jak podle utz
no dostala jsem průkajdu a kufřík se vzorkama…
Ahojda mandarinko, tak to je super,
já začala včera špinit, takže to asi dneska,… zítra dostanu… nevadí
veru1234 píše:
Ahojda mandarinko, tak to je super,
já začala včera špinit, takže to asi dneska,… zítra dostanu… nevadí
Ach jo, to mi je líto, ale ještě nemusí dorazit ![]()
Děkuju, to nevadí, už si nějako začínám zvykat, takže mě to ani nepřekvapilo… ![]()
A kdypak nám sem dáš fotečku??
![]()
Mandarinko,to je parada
gratuluji…koukam,ze jdes na kontrolu zase skoro az za mesic..takhle dlouhy terminy bych zakazala… ![]()