Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@jege píše:
Já jsem na zadních trvale. Ty ne? Ty chodíš většinou po 4?Jinak se bavíme stylem jeden o voze, druhý o koze. Já tvrdím, že povinné očkování dětí je hloupost bez zdůvodnitelného hlediska, Ty píšeš, že očkování je dobrá věc a měli bychom se očkovat i když to není povinné. Kde vidíš rozpor?
Pokud nevidíš rozdíl ruce - nohy pak těžko diskutovat. ![]()
Pokud Ti není jasny důvod očkování, pak těžko diskutovat ![]()
Takže diskuze na houno. ![]()
@lucenka píše:
tak v ČR je povinné očkování dětíA sebe očkuju podle svého uvážení, naštěstí mě v dospělosti nikdo k očkování nenutí.
On Tě někdo nutí? Nech se dobrovolne naočkovat, kloucka taky, a nemusíš vůbec nic řešit
![]()
No, to je to, co rikam ![]()
Takže je vše vyreseno ![]()
@stock píše:
On Tě někdo nutí? Nech se dobrovolne naočkovat, kloucka taky, a nemusíš vůbec nic řešit![]()
No, to je to, co rikam
Takže je vše vyreseno
No není, pořád tu je povinné očkování dětí.
@jege píše:
To doufám taky, protože právě podobní jedinci jako Ty vyvolávají krizové situace a často jsou pravými viníky nehod, byť formálně nic neudělali. Ovšem když ženská 10 minut nemůže odbočit, protože má strach a kvůli jednoduchému manévru potřebuje zastavit dopravu, nebo jede 40 km/hod. v levém pruhu, protože má tak dobrý výhled a/nebo za 5 km bude odbočovat doleva a do zpětného zrcátka se samozřejmě nepodívá, tak není divu, že občas v někom bouchnou saze a zbytečně zariskuje. Já už zažil tolik krizovek, které se dali vyřešit „selským rozumem“, ovšem nejlepší řešení naprosto neodpovídalo pravidlům silničního provozu. Řešení zdravým rozumem bylo bez následků, dle pravidel by skončilo havárii.
Nahodou sem nasla jegeho prispevek v jine diskuzi. Tak to je fakt dokonaly. Mozna by se mel zacit ridit pravidly nwz svym chabym selskym rozumem, nemusel pak xkrat bourat.
Jege: Já mám za sebou X havárií včetně těžkých se smrťáky (autobus u Janova v 1990: https://www. idnes. cz/…Ineh_autobus), kdy jsem třeba ani nebyl připoután nebo boční náraz tramvaje v plné rychlosti do boku Škody 120 a nikdy jsem nebyl ani zraněn, nepočítám-li lehce naražené rameno nebo nohu …
@Baba píše:
Nahodou sem nasla jegeho prispevek v jine diskuzi. Tak to je fakt dokonaly. Mozna by se mel zacit ridit pravidly nwz svym chabym selskym rozumem, nemusel pak xkrat bourat.Jege: Já mám za sebou X havárií včetně těžkých se smrťáky (autobus u Janova v 1990: https://www. idnes. cz/…Ineh_autobus), kdy jsem třeba ani nebyl připoután nebo boční náraz tramvaje v plné rychlosti do boku Škody 120 a nikdy jsem nebyl ani zraněn, nepočítám-li lehce naražené rameno nebo nohu …
Mne to jen krasne zapada do obrazu teto osobnosti, jak se nam tu casto prezentoval.
@Baba píše:
Nahodou sem nasla jegeho prispevek v jine diskuzi. Tak to je fakt dokonaly. Mozna by se mel zacit ridit pravidly nwz svym chabym selskym rozumem, nemusel pak xkrat bourat.Jege: Já mám za sebou X havárií včetně těžkých se smrťáky (autobus u Janova v 1990: https://www. idnes. cz/…Ineh_autobus), kdy jsem třeba ani nebyl připoután nebo boční náraz tramvaje v plné rychlosti do boku Škody 120 a nikdy jsem nebyl ani zraněn, nepočítám-li lehce naražené rameno nebo nohu …
a jak pasažér autobusu ovlivní, jeslti bude mít havárku nebo ne? ![]()
@Lenka_Hal píše:
Mne to jen krasne zapada do obrazu teto osobnosti, jak se nam tu casto prezentoval.
Me to fakt rozchechtalo. I kdyz je to smutny. Kvuli takovym idiotum i mimo mesto na hlanvi zpomaluju a rozhlizim se, kdyz se napojuje vedlejsi, pocitam s tim, ze mi tam nejaky jege muze vlitnout.
@Baba píše:
Me to fakt rozchechtalo. I kdyz je to smutny. Kvuli takovym idiotum i mimo mesto na hlanvi zpomaluju a rozhlizim se, kdyz se napojuje vedlejsi, pocitam s tim, ze mi tam nejaky jege muze vlitnout.
A on řídil před 30 lety ten autobus nebo kamion?
jsem měla za to, že @jege není až taky starý ![]()
@Lenka_Hal píše:
A tyto nehody zpusobil on, nebo byl pasazerem v hromadne doprave?
@Baba píše:
A on byl u tech nehod jako ridic?
@J_Doe píše:
A on byl u tech nehod jako ridic?
U některých z těch X řidič byl. To vyplývalo z nějakého jiného jeho příspěvku.
Však se zeptej jegeho ![]()
Ale odpovědět ti můžu za něj - nikdy to nebyla moje chyba, vždycky to byla vina toho druhého, blba, co dodržoval předpisy.
Super, potkávat takové idioty na silnici.
@lucenka píše:
A on řídil před 30 lety ten autobus nebo kamion?jsem měla za to, že @jege není až taky starý
Je,,starej". Výšku studoval ještě za komunismu. jestli je řidič nevím. Myslela sem, že je prodavač.
@Baba píše:
U některých z těch X řidič byl. To vyplývalo z nějakého jiného jeho příspěvku.
Však se zeptej jegeho
Ale odpovědět ti můžu za něj - nikdy to nebyla moje chyba, vždycky to byla vina toho druhého, blba, co dodržoval předpisy.Super, potkávat takové idioty na silnici.
A on tady psal, ze nikdy zadnou nehodu jako ridic nezazil, a jinde psal, ze zazil? Nebo kde je ten rozpor?
@J_Doe píše:
A on tady psal, ze nikdy zadnou nehodu jako ridic nezazil, a jinde psal, ze zazil? Nebo kde je ten rozpor?
Nechápu. Si počkej na jegeho ![]()
@Baba píše:
Nechápu. Si počkej na jegeho
Ja myslela, ze vis, cemu se chechtas… ![]()