Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@J_Doe píše:
Ja myslela, ze vis, cemu se chechtas…
No chechtám. On byl u některých nehod jako řidič. Kolik z těch X to bylo, samozřejmě nevím. V kontextu jeho okecávání porušování předpisů je to slušný materiál ![]()
@Baba píše:
Nahodou sem nasla jegeho prispevek v jine diskuzi. Tak to je fakt dokonaly. Mozna by se mel zacit ridit pravidly nwz svym chabym selskym rozumem, nemusel pak xkrat bourat.
@Lenka_Hal píše:
Mne to jen krasne zapada do obrazu teto osobnosti, jak se nam tu casto prezentoval.
@Baba píše:
Me to fakt rozchechtalo. I kdyz je to smutny. Kvuli takovym idiotum i mimo mesto na hlanvi zpomaluju a rozhlizim se, kdyz se napojuje vedlejsi, pocitam s tim, ze mi tam nejaky jege muze vlitnout.
A možná Tě ještě více rozchechtá, že u většiny těchto havárií jsem byl jako pasažér, který opravdu nebyl schopen ovlivnit situaci. V případě autobusu jsem dokonce spal, stejně jako u havárie na dálnici, kde se dokonce řidič vzbudil za po mně! ![]()
V případech, kdy jsem řídil, byl vinným řidič, který do mě naboural, ale přesto jsem si vyčítal, že kdybych nejel striktně dle pravidel, ale počítal s „blbcem na silnici“, tak jsem jím (asi) mohl zabránit. ![]()
@Baba píše:
On byl u některých nehod jako řidič.
A ani jednu z nich nezavinil… ![]()
Ovšem abych byl spravedlivý, tak pár mých krizovek „vyžehlili“ ostatní, stejně, jako jsem já „vyžehlil“ chyby jiných řidičů. Důležitější je používat zdravý rozum a vhodně reagovat na konkrétní situaci, než slepě dodržovat pravidla a nezabránit havárií, byť je pravda na mé straně. ![]()
@jege píše:
A možná Tě ještě více rozchechtá, že u většiny těchto havárií jsem byl jako pasažér, který opravdu nebyl schopen ovlivnit situaci. V případě autobusu jsem dokonce spal, stejně jako u havárie na dálnici, kde se dokonce řidič vzbudil za po mně!V případech, kdy jsem řídil, byl vinným řidič, který do mě naboural, ale přesto jsem si vyčítal, že kdybych nejel striktně dle pravidel, ale počítal s „blbcem na silnici“, tak jsem jím (asi) mohl zabránit.
@Baba Tak co je tady k chechtani? ![]()
@jege píše:
A ani jednu z nich nezavinil…Ovšem abych byl spravedlivý, tak pár mých krizovek „vyžehlili“ ostatní, stejně, jako jsem já „vyžehlil“ chyby jiných řidičů. Důležitější je používat zdravý rozum a vhodně reagovat na konkrétní situaci, než slepě dodržovat pravidla a nezabránit havárií, byť je pravda na mé straně.
Tak jen aby to nebylo jako s temi tituly…
@jege píše:
A možná Tě ještě více rozchechtá, že u většiny těchto havárií jsem byl jako pasažér, který opravdu nebyl schopen ovlivnit situaci. V případě autobusu jsem dokonce spal, stejně jako u havárie na dálnici, kde se dokonce řidič vzbudil za po mně!V případech, kdy jsem řídil, byl vinným řidič, který do mě naboural, ale přesto jsem si vyčítal, že kdybych nejel striktně dle pravidel, ale počítal s „blbcem na silnici“, tak jsem jím (asi) mohl zabránit.
Hele, ja z toho tady taky nedelam nejaky zavazny dukaz, je to spis pro pobaveni (sorry
). Ale stejne, mit nekolik nehod?
ja jsem skoro stara jak ty, ne? Mam rocne kolem 25000km a nic
Jsou nahody (malo caste) a jsou dusledky (castejsi) nejakeho vzorce chovani, tak to vidim ja. Muj otec je profesionalni ridic, vim o jedne nehode. Ale rypat se v tomhle moc nechci. Proste jsem se jen pobavila na tvuj ucet. ![]()
@mroe píše:
Tak jen aby to nebylo jako s temi tituly…
A kde jsem lhal s tituly? I když jsem původně psal o 3 diplomech, tak mám i 3 tituly. ![]()
Kdybych to bral striktně „na váhu“, tak jich mám 5, jelikož nostrifikaci se změnilo přesně znění a u některých i typ.
@Lenka_Hal píše:
Ale stejne, mit nekolik nehod?ja jsem skoro stara jak ty, ne? Mam rocne kolem 25000km a nic
Jsou nahody (malo caste) a jsou dusledky (castejsi) nejakeho vzorce chovani, tak to vidim ja.
Tak když si brzo ráno sedneš do autobusu, klidně s zdřímneš a vzbudíš se až v momentě, když autobus lítá ze strany na stranu, ucítíš prudký čelní náraz, který celý autobus odhodí do pole, tak jaký máš na tom podíl? Nespat v autobusu? Teď už skoro nespím a pak je taková noční cesta přes hory na Sinaji s šíleným arabským řidičem celkem vzrůšo.
Nebo když to do Tebe na křižovatce napálí náklaďák s nezkušeným mlaďochem, který kvůli oslnění nerozezná světla na semaforu a když je již rozezná, tak kvůli náledí a prudkému sešlápnutí brzdy dostane smyk a vletí do křižovatky uprostřed červené? ![]()
Ovšem kdybych si kromě semaforu (pravidla) hlídal i opačné směry (zdravý rozum), tak bych asi mohl havárii zabránit.
A kde jsem lhal s tituly? I když jsem původně psal o 3 diplomech, tak mám i 3 tituly. ![]()
Kdybych to bral striktně „na váhu“, tak jich mám 5, jelikož nostrifikaci se změnilo přesně znění a u některých i typ. @jege
Tak psal jsi to tak, abychom si mysleli, ze mas tri vysoke skoly, tedy tri tituly. A ona to byla jedna skola a diplomu uz je pet.
@Lenka_Hal píše:
@jege tak psal jsi v mnoznem cisle o tech, kde jsi ridil..
Vždyť ano, těch havárií bylo kvantum, asi u 2/3 třetin jsem byl jako spolujezdec a u cca 1/3 jsem řídil já. Kupodivu, když jsem „prasil“, tak jsem neměl prakticky ani jednu, jelikož jsem dával maximální pozor a hlava se mi neustále točila kolem dokola. Všechny havárie jsem měl vždy jenom v případě, že jsem jel podle pravidel, třeba kvůli únavě, a nepočítal s chybou ostatních. Když pak někdo udělal chybu, tak jsem nebyl na ni připraven a nebyl jsem schopen ji eliminovat.
Než mě někdo ironicky nařkne, že jsem ideální a neomylný řidič, tak se musím přiznat, že jsem měl většinou štěstí, že mé řidičské chyby většinou eliminoval někdo jiný nebo to byla pouhá náhoda, že neskončily havárii. ![]()
@mroe píše:
Tak psal jsi to tak, abychom si mysleli, ze mas tri vysoke skoly, tedy tri tituly. A ona to byla jedna skola a diplomu uz je pet.
Ne nepsal a nemohu za to, že si domýšlíte věci, které jsem nikdy nenapsal. Třeba jsem psal, že mám 3 diplomy, někdo z toho udělal 3 vysoké školy, teď jsem napsal, že mám vlastně 5 titulů, byť některé vznikly kvůli změně při nostrifikaci, ale Ty z toho hned uděláš 5 diplomů. A pak jsem tady za pohádkáře, ale ty pohádky si vymýšlíte sami, viz. jak jsem se stal (mrtvým) řidičem autobusu! ![]()
@stinga píše:
spalničky byly ještě v generaci mých rodičů cca 60 let naprosto běžná dětská nemoc, kterou prodělaly téměř všechny děti a nikdo z nich nezná nikoho, který by po spalničkách měl nějaké problémy
tak to mají trošku selektivní paměť, protože spalničky mají komplikace až v 30 %
dle wikiskript: Mezi nejčastější komplikace spalniček patří:
zánět středouší (7–9 %),
pneumonie (1–6 %) buď primární intersticiální, nebo sekundární bakteriální - je příčinou 6 z 10 úmrtí na spalničky,
gastroenteritida se zvracením a průjmy vedoucími k dehydrataci (8 %),
post-infekční encefalitida (1 na 1000 až 2000 případů)[1] - manifestuje se vzestupem teploty v rekonvalescenci, bolestí hlavy, poruchou vědomí a často jsou přítomny křeče;[5] úmrtnost až 10 %[4],
Bogaertova subakutní sklerózující panencefalitida (1 na 100 000 případů) - vzácné, ale fatální degenerativní onemocnění centrálního nervového systému, které se rozvíjí několik let po prodělání spalniček (průměrně po 7 letech) a je častější u dětí, které prodělaly spalničky v prvních 2 letech života.[1]
a z téhož zdroje: Celosvětově patří spalničky mezi hlavní příčiny úmrtí v dětském věku, především v nejméně rozvinutých zemích. Příčinou úmrtí u malých dětí je nejčastěji pneumonie, u starších dětí encefalitida.[6]
kolik % komplikací má proti tomu očkování proti spalničkám? Ať nežeru, klidně po celém priorixu? (spalničky mají 100% infekčnost a epidemie jsou již nyní, kdy je proočkovanost veliká, takže nevytahuj mantru „nemusel by to chytit“)
@Pudloslava
Nemají všichni selektivní paměť. Naše 90letá sousedka mi vyprávěla, že její dcera měla spalničky a za tu dobu ona málem zešedivěla strachy, prý hnus s komplikacemi.
@jege nechápu, proč v každé diskusi o čemkoli - zde tetanus - řešís své řidičské umění či neumění, fakt mi uniká jakýkoli oslí můstek s tetanem ![]()