Tetované obočí-proč to děláte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7209
18.2.20 21:43
@terien píše:
No a teď si představ, že si najdes kvalitní salon a to, co si tam každý den maluješ ti tam vytetuji. Opravdu by to byl takový rozdíl?

Já viděla to tetované vždy divné. Buď tenké nebo cenťák tlusté a vypadalo to jak razítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
18.2.20 21:44

Nebo když to některá neumí s tvárenkou, to je pak pohled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
19.2.20 00:00

Zvýrazněné obočí má každá celebrita na Instagram, FB a v TV. Jenže je to foto make-up, což znamená, být zvýrazněná cca o 30% a více v líčení, než v reálu. A taková celebrita vypadá hezky na obrázku, či na kameře, tak proč si to neudělat taky, že? :lol: Přiznám se, že to vypadá na ženách v reálu uměle. To obočí dělá na ksichtíku opravdu dost, a když má někdo obočí vyumělkované, jako klaun nebo Nasťa a oči má běžné obyč denní líčení, je to vážně pěst na oko :zed:. (nemluvím teď o ženách po chemoterapii). Obočí je například jeden z rozhodujících faktorů, podle čeho vybrat obroučky brýlí, když je někdo nosí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.2.20 07:28
@GabinkaCh píše:
Já viděla to tetované vždy divné. Buď tenké nebo cenťák tlusté a vypadalo to jak razítko

Já se ptala na to, jestli je opravdu takový rozdíl mezi tvým dokreslením a tetováží, ono je to v principu totiž úplně stejné. A vsadím se, že jsi potkala i spoustu zen, u kterých jsi neměla ani tušení, že mají tetované obočí, protože to měly udělané dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14089
19.2.20 16:37
@terien píše:
Já se ptala na to, jestli je opravdu takový rozdíl mezi tvým dokreslením a tetováží, ono je to v principu totiž úplně stejné. A vsadím se, že jsi potkala i spoustu zen, u kterých jsi neměla ani tušení, že mají tetované obočí, protože to měly udělané dobře.

Tak nejak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
19.2.20 19:13
@terien píše:
Já se ptala na to, jestli je opravdu takový rozdíl mezi tvým dokreslením a tetováží, ono je to v principu totiž úplně stejné. A vsadím se, že jsi potkala i spoustu zen, u kterých jsi neměla ani tušení, že mají tetované obočí, protože to měly udělané dobře.

Myslím, že tetované jde poznat hned na pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
19.2.20 19:16
@GabinkaCh píše:

Když je to nepřirozeně udělaný, tak to poznat je, stejně jako jiný přehnanosti (dokreslování se taky musí umět, taky ho můžeš poznat, ale nemusíš)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.2.20 22:31
@GabinkaCh píše:

A dokreslené ne? :lol: už je mi tahle diskuze celkem jasná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
19.2.20 22:51

Obočí slušně dokreslené tužkou podle mě vypadá lépe než slušně vytetované v 90% případů.

Mně by třeba hodně vadilo, muset mít obočí stále stejné po dlouhou dobu. Jsem v líčení celkem konzerva, ale určitě si nedělám totéž kdykoliv dělám make-up, hlavně výraznější večerní. Zejména u světlejších typů občas vypadá zajímavě obočí nezvýrazňovat. U vytetovaného by se muselo snad potírat korektorem.

Mít jakoukoliv část obličeje natetovanou mi přijde jako dělat si makeup podle šablony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
19.2.20 22:53

Já mám vytetované obočí - microblading s pudrovým efektem. Nemám k tomu žádný srdceryvný příběh, prostě se mi to líbí, je to hezké, výrazné :nevim: jo, mám i ty prodloužený řasy a přifouklou pusu - taky jen proto, že se mi to líbí, no a co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
19.2.20 23:20
@MrsNorris píše:
Obočí slušně dokreslené tužkou podle mě vypadá lépe než slušně vytetované v 90% případů.

Mně by třeba hodně vadilo, muset mít obočí stále stejné po dlouhou dobu. Jsem v líčení celkem konzerva, ale určitě si nedělám totéž kdykoliv dělám make-up, hlavně výraznější večerní. Zejména u světlejších typů občas vypadá zajímavě obočí nezvýrazňovat. U vytetovaného by se muselo snad potírat korektorem.

Mít jakoukoliv část obličeje natetovanou mi přijde jako dělat si makeup podle šablony.

Jenže ten permanent si většinou nechávají dělat ty, který prosto to obočí „nemají“. Já i přesto, že mam PM, si ho občas (když chci bejt výraznější) dotónuju stínama. S tužkou neumí každej pracovat tak, aby to nevypadalo hrozně (já to sice umim, ale je to hroznej voser). Zkrátka jak permanent, tak i domalování čimkoli může vypadat nepřirozeně. A ten PM mi prostě ušetřil strašně moc času (jelikož mám svou vinou z „mládí“ každý obočí jinak vytvarovaný a jinak posazený, takže to je důvod, proč PM) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149532
19.2.20 23:37

Teda jsem břídil, bych si nevšimla tetovaného obočí, leda tak kdyby to měly vytetované v klikatý, to pak možná jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.2.20 23:44
@MrsNorris píše:

Obočí, které nemáš, opravdu nevypadá líp dokreslené tužkou. Nehledě na čas, který u toho dennodenně stravíš. Když máš svoje, tak ho máš taky každý den stejný :lol: tohle mě teda vůbec nevadí a u linky to je u mě buď vytetovaná nebo žádná, protože namalovat ji prostě neumím. Kdo to umí, může si prekreslit i tu vytetovanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
19.2.20 23:49

OK, díky oběma ;)

Je asi pravda, že člověk „vidí“ jen ty horší příklady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
20.2.20 19:19
@KaZeAd píše:
Já mám vytetované obočí - microblading s pudrovým efektem. Nemám k tomu žádný srdceryvný příběh, prostě se mi to líbí, je to hezké, výrazné :nevim: jo, mám i ty prodloužený řasy a přifouklou pusu - taky jen proto, že se mi to líbí, no a co?

Foto? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová