Tinder/Badoo/FB seznamka - jak fungujete na seznamkách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
22.4.26 12:23
@Nevšední… píše: Více

Hale zkusil jsem v rámci své lokality napsat těm, co se mi líbily na té webovce, kde to jde. Je jich tam asi +/- 60, napsal jsem asi patnáct zpráv (každé jinou, žádný AI) - odpověděla jedna a s tím, že po dvou zprávách ghosting i když to vypadalo dobře :) tak ti nevim…

Tam toho asi fakt mají takový kvanta, že si toho nevšimnou nikdy, když jim napíše někdo, kdo to fakt myslí vážně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.4.26 12:23
@Plnovous píše: Více

Přesně, jedinej, kdo s tím může hnout, jsem já. Protože nikoho nutit ani měnit nechci, to je nanic.

S ním je to celkově komplikovanější… je poměrně dost uzavřenej, první holka, co ní byl dlouho zamlada, ho poslala do háje, já jsem jeho druhá nejdelší známost… takže je zvyklej bejt sám, dělat si po svým spíš… navíc už má trochu přes 40… bude tam víc faktorů, ale podle mě se tak celkově nejvíc bojí, no… asi i že by nám to taky nemuselo vyjít… ale těžko říct, nevidím do něj… někdy si říkám, že je to škoda, ale jindy, že vlastně dobře radši… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
22.4.26 12:27
@betka111 píše: Více

No tak to by možná stálo za to si někdy sednout a probrat to, než bude jeden z vás víc nebo míň zklamanej tím, jak to má ten druhý :)

I když podle toho, jak to popisuješ, to chápu.. Někdy není snadný se shodnout a já vím dobře, že to mnohdy nejde vůbec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.4.26 12:52
@malachi píše: Více
Život je nefér. Jako vy se musíte snažit víc na seznamkách tak ženy mají vymezenejší čas na (vážne ) seznámení. Ty se spíš seznámíš i např. v šedesáti, u ženy je to méně pravděpodobné. Buď se s tím smíříš a budeš se snažit z toho vytěžit maximum nebo budeš zapšklej. Teď dle mého názoru smeruješ k incelství a nemám pocit, že bys měl šanci se (teď) seznámit i offline narozdíl od zakladatele. Na tvém místě bych se srovnala a až pak hledala dál. Můžeš to brát jako urážku (taky postoj) nebo jako radu jak si zvýšit šance na seznámení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.4.26 13:01

Hlavně neztrácej sebevědomí, je to bohužel jak pri hledání práce- vyšperkované CV zabere víc než " obyčejnější" hoci daný kandidát může být 100 krát lepší. Prostě to z toho nepoznáš, poznáš to až z pohovoru na které se nemusí daný kandidát vůbec dostat. Nechce tě jedná, bude tě chtít druhá. Hlavně se nezacyklit na jedné která nemá zájem ;).
Snad najdeš něco co tě zaujme offline a dáš tomu šanci. Byla by škoda aby jsi právě ty zůstal sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.4.26 13:22

My jsme o tom mluvili xkrát… ale stejně si nemyslím, že mi říká všechno… i když možná se jen sám v sobě nevyzná… každopádně to vyjde nastejno… :nevim: A vyjasněný to máme - jestli mi to takhle nevyhovuje, musím hledat jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2294
22.4.26 13:30

S tím seznamováním je to těžší a těžší. Diskuze mi připomněla staré časy, kdy se občas stalo, že mi dáma napsala na inzerát první. :) Ale dnes… :nevim: Dámy tady píší, že se máme snažit a zaujmout. Ale v tom je problém, ne každý chlap má na to buňky. Když tak přemýšlím, pokud mě nějaká dáma zaujme, dokážu tak akorát napsat, zaujal mě tvůj profil, máme společného to a to, rád bych se s tebou seznámil. Případně něco o sobě, ale to mám i v profilu. Někdy, podle profilu dané dámy, se mohu chytit nějakého tématu a napsat něco originálnějšího. To bývá ale málokdy. :)

Jednou mi kolega odpověděl na dotaz „jak ses s ní seznámil?“ Odpověděl, napsal jsem si na seznamku, že rád čtu. A dali se dohromady. I tak to může jít, ale také je to roky zpátky. :)

Zkušenosti a myšlenkové pochody mám prakticky stejné jako @Plnovous a @malachi. Odpoví tak jedna z deseti, patnácti, statisticky jsem se dopátral, že dlouhodobější komunikace nastane tak ve dvou procentech případů. :) Takže zhruba jedna z padesáti. No ale kde vzít padesát dam, které by se mi líbily? Což to už je můj osobní problém. :D Teď jsem se čerstvě přihlásil na placenou seznamku, která dává návrhy podle vkusu, zájmů, nabízí mi to dámy žijící 100-300 km daleko. 8o Tak nevím, jestli jim mám vůbec psát? :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
22.4.26 13:44
@Jana6018 píše: Více
Děkuju :) samozřejmě zkouším to pořád a pořád si tak nějak zachovávám chladnou hlavu i když to někdy na člověka dopadne. Někdy se přiznám to těm ženským tak trochu závidím, že to mají snazší, ale je to samozřejmě úhel pohledu a není to stejné.

Těch, co mě zaujalo je dost, ale nejspíš jsem skončil někde v hromadě ostatních, přehlídnutý a tak to prostě je. jednou za čas se stane zázrak a někoho to hodí, buď jako náhoda nebo cíleně a tam je zase to další kolečko a ruleta, jestli si ty lidi sednout nebo ne.

Dnes ráno jsem například narazil na slečnu, co jako jediný popis sama sebe, krom opravdu divné fotky půlky obličeje měla „nemám prémium“ = nevidí sympatie tam, kde jinak nejde, aby jí někdo kontaktoval. Tak si tak říkám, co zrovna taková od toho vlastně čeká? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
22.4.26 13:46

No je to tak, takže jen ty sama časem poznáš, jak moc ti to vadí/nevadí a od toho se to bude odvíjet… :think:
Zrovna téma děti, byť je to na třeba prvním rande asi nevhodný, ale i tak si myslím, že by se to po třicítce mělo řešit vlastně co nejdřív, když je to tak významná část nebo milník našich životů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.4.26 13:47
@D. C. píše: Více

Pokud je ta placená seznamka eDarling tak bacha. Automaticky prodlužují členství na další rok. Kamarád měl hodně velký problém se s ní odhlásit. Bylo to sice na Slovensku ale pochybuji že v Česku to bude jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.4.26 13:55

To je pravda… a i téma děti je pravda. Akorát zrovna u nás se stalo, že jsem to neměla vyjasněný úplně, on taky tak vypadal… a teď jsou z toho bohužel dilemata, protože se nám to nevyjasnilo stejným směrem… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35441
22.4.26 14:04
@D. C. píše: Více

Hele, zeny fakt oceni originalitu…vymysli neco, cim zaujmes…a muze to byt cokoli, lepe, pokud je ti to aspon trochu vlastni.
Pozvi je treba na vyslap na Rip, na parek v rohliku, knizni vystavu( klidne hned, jako prvni vetu), proste cokoli, co je ti aspon trochu blizke…
Mne treba zaujal profil chlapa, co si tam dal fotku, jak bude asi vypadat v 60 :mrgreen: :mrgreen: nebo jeden, co napsal, ze hleda zenu s dobrym srdcem( kardiostimulator pry nevadi). Verim, ze tihle zaujali a nasli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106943
22.4.26 14:33

Urcite to nemají snazší… 90 % jsou uchylove, zadaní, jen na sex, vymenovaci fotek, co se snaží na někoho přilepit, hodně osklivi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
22.4.26 14:50

Jo u nas to bylo pořád takový možná a po půl roce jasný ne z její strany. Ale jsem rád, že jsem to v klidu ukončil, protože pak bych tohourcite v budoucnu hrozně litoval, že jsem se té možnosti vzdal..
Akorát to vždycky stojí nějaký čas :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2294
22.4.26 15:26
@mroe píše: Více

Díky za cenné rady, takže rovnou v první větě pozvat, to bych mohl zkusit. Zrovna tady pročítám inzerát jedné dámy, co má stejné koníčky jako já, zkusím se zamyslet a něco originálního vymyslet, než odepíšu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová