Tip autosedačka polohovatelná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
10.1.13 08:53

@onni reklamu opravdu nepotrebujes, to mas recht :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.1.13 09:03

@onni to s tou reklamou ti určitě věříme, protože to jak ses tu uvedla to je reklama sama o sobě. I když možná ne nadarmo se říká negativní reklama taky reklama :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
10.1.13 09:19

@onni Tak se na to už vykašli a přestaň tu dělat osvětu ve smyslu všeobecných a nicneříkajících výroků typu „i ADACem netestované sedačky jsou/mohou být kvalitní, a ušetříte“.
Toto zajímá jen velmi málokoho, kdo má dítě. Nehledě na to, že i kdybych koupila sedačku za desítku v kategorii 9-18 kg, tak když si tu cenu rozložím na dobu, po kterou ji budu používat, tak mi to tedy rozhodně jako cenový úlet nepřijde.

• Citovat
  • Upravit
26093
10.1.13 09:37
@onni píše:
Nebojte se damy, dovca mi neskoncila, jen jsem sebekriticka uznala, ze jsem udelala chybu sem psat a byla jsem velmi hloupa, kdyz sem se snazila tady komu neco vysvetlit 8)
ale jeste dve veci:
  1. alergie vuci Cine me fakt fascinuje, vetsina i tech drahych sedacek se tam vyrabi - a testy? Spis slo o to, ze jsme v kontaktu s vyrobci, ale testy na ty sedacky se planuji i tady, tot vse.
  1. ucelem me komunikace tady vazne neni zadne obchodovani, nepotrebuju shanet zakazniky na emiminu, za a to neni moje napln prace, a za b nemam potrebu delat takovym pochybnym zpusobem reklamu :mrgreen:

Az ty sedacky projdou testama, budu o nich vedet, ze jsou stejne kvalitni jako treba ten Romer a budou kevnejsi, pujdu do nich klidne, dokud ty testy nemaji, bohuzel… :nevim: :) samozrejme, ze zadnej vyrobce o svych sedackach nerekne nebo k nim nenapise, ze je to smejd, vzdyt by byl sam proti sobe :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
10.1.13 12:41
@kate02 píše:
Az ty sedacky projdou testama, budu o nich vedet, ze jsou stejne kvalitni jako treba ten Romer a budou kevnejsi, pujdu do nich klidne, dokud ty testy nemaji, bohuzel… :nevim: :) samozrejme, ze zadnej vyrobce o svych sedackach nerekne nebo k nim nenapise, ze je to smejd, vzdyt by byl sam proti sobe :-D

Naprosto souhlasím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario