Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobre byli Jezinky a bezinky a Podivny pripad se psem (to neni komedie). Vse v mestskem v Brne. A pristi tyden jdeme na Dvoji rezervaci, jsem na to zvedava.
Nevim odkud si, ale z mainstreamu doporucuju Sluhu Dvou Panu, nebo Cavemana a pokud to nemas deleko do Svadova Divadla, tak tam temer cokoliv ![]()
Mně se tedy fakt moc líbí Jak jsem se ztratil aneb Malá vánoční povídka - Divadlo v Dlouhé ![]()
Ruská zavařenina v Divadle Aréna, Havlova Audience u Bezručů, Čtyřlístek zasahuje v Divadle loutek, to letos nejvíce pobavilo nás v Ostravě.
Příspěvek upraven 12.12.14 v 14:20
A ještě Koule na festivalu Dream Factory, Klicperovo divadlo HK a nezapomenutelná Pavla Tomicová. A samozřejmě po několikáte Hrdý Budžes s Barborou Hrzánovou. Taky v Ova.
Caveman
hodně hostují v různých divadlech. Smáli jsme se od začátku do konce, až nám slzy tekly ![]()
Caveman, Miláček Anne, Podnájemníci pana Swana
Klabzubova jedenáctka (divadlo MB)
Asi je to z ruky, ale udělejte si výlet na krásnou jižní Moravu. Domovská scéna Slováckého divadla v Uherském Hradišti a hra Nájemníci
super, nemá chybu. Byli jsme mrtví smíchy po celou dobu. I manžel..antidivadelní tvor ![]()
Ahoj, byl jste ted někdo na nějaké komedii v diadle? Zajímaly by mě tipy, na co stojí za to jí
Budu ráda za všechny doporučení