Tleskáte svým dětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.9.15 19:11

Tlieskala som u oboch medzi rokom - dvoma. Ked zacali hovorit, prestali sme tlieskat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
1.9.15 19:11

Člověk se naučí chválit i za nepochcanej záchod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.9.15 19:14

No jasně. Dítě zazpívá písničku, já zatleskám, ono se ukloní. Třeba se mu to jednou bude hodit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
1.9.15 19:15

Kdyz byl syn mensi (ted jsou mu dva), tak jsem tleskala. Diky tomu krasne chapal, ze neco dobreho udelal. Divne mi to neprijde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
@paola white píše:
) a i moje děti mi tleskají když se mi něco podaří :lol: :lol:

třeba když spadne mísa bramborového salátu pod štědrovečerní stůl:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426

Jo tleskáme hlavně když malá začala chodit sama na nočník a jakou měla radost, ted když něco udělá a já řeknu že je šikulka tak si taky zatleská :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
1.9.15 19:18

Já dnes po dlouhé době dceři zatleskala, sama od sebe udělala na posteli tři kotouly. Budou jí tři roky, takže jsem ji u toho s radostí pochválila, protože se jí opravdu povedly. Jinak jsem dost tleskala, když byla menší a něco nového se jí povedlo a měla z toho ona (a vlastně i já) radost.

A jak už tu psala @Nikki5 o vlastní matce - co si pamatuji, tak moje máti mě nikdy za nic nepochválila, :roll: takže jsem ráda, že mi nedělá problém vlastní dítě pochválit, když se jí něco pěkného podaří. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
1.9.15 19:18
@Anonymní píše:
Zajímalo by mě, jestli tleskáte svým dětem, když se jim něco povede nebo udělají správně. Přijde mi to totiž trochu padlé na hlavu.
:roll: mě přijdeš padlá na hlavu ty :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
1.9.15 19:19
@jakanas píše: Člověk se naučí chválit i za nepochcanej záchod…

:mrgreen: i taková je realita :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.9.15 19:25

Netleskam, ale urcite jsem to parkrat udelala, ale nejak se to neujalo. Ale „sikulkujem“ o sto pero, priznivkyne RaBR by ze me lezly po zdi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
1.9.15 19:26

Tleskám, beru to tak, že dítě si líp a rychleji uvědomí, že se mu něco povedlo a má z toho radost a když se něco povede mě tak řeknu hurá to se mi povedlo a syn mi občas i zatleská :potlesk: takže je vidět, že si to umí spojit dohromady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
1.9.15 19:28

Chvalim syna ruznymi zpusoby. okolo roku jsme hodne tleskali, hned to pochopil. ted uz treba vic slovne nebo mu dam pusu :nevim: pokazde ma radost za malou odmenu. chvalim vzdy když se mu něco povede, udela něco, co po nem chci, když ho ucim něco nového…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
1.9.15 19:29

Ano, tleskala jsem, jako správně prdlá matka…do puberty, teď si to nemohu dovolit, bych byla vrcholně trapná, takže pokud se dceři něco povede (momentálně jí baví počítačová animace), tak zdvyhnu palec a pronesu: „Máš like“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To mi zatím prochází… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
1.9.15 19:34
@Lejaa píše:
Kdyz byl syn mensi (ted jsou mu dva), tak jsem tleskala. Diky tomu krasne chapal, ze neco dobreho udelal. Divne mi to neprijde :nevim:

Presne tak, tleskam a smeju se, aby pochopila, ze to dela spravne. A nechapu, ze se nas tim nekdo pozastavuje, respektive, ze resi takovou blbost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
1.9.15 19:36

Hihi, já tleskám, skáču, a řvu něco jako jééé supééér, hurááá :pankac: :pankac:.. třeba když si oblékla správně ponožky, nazula tenisky..nakreslila „hlavonožce“ ve skoro 4 letech:-D
Pro ní jsou to důležité milníky a pro mě taky..Ale já mám jako opravdu radost, že konečně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí