Tlustá lýtka - komplex :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
29.7.13 17:08

@veru324 taky se sama sebe občas zděsím :mrgreen:

Jinak ještě opticky pomáhají podpatky, ale já na ně moc nejsem, navíc chodím celkem dlouhé trasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
29.7.13 17:11

Anonymní-já mám vlkivem jiných vrozených záležitostí zase každou nohu jinak silnou-a to od stehna až po kotník-takže to ničím jiným než dobře střiženýma kalhotama a nebo dlouhou sukní nezamaskuju :cert: :evil:
Mám na sobě sukni těsně ke kolenům a prdím na to. a lidi teda na mě nečumí a myslím, že to není tak běžné jako silnější lýtka. Prď na lidi, vychytej správnou délku sukně a hhurá do ní ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
29.7.13 17:19

@Angua jo přesně, podpatky a já nejdou moc dohromady, klátím se na nich jak ožralá :D a navíc na to běhání do práce a zpět (taky často pěšky asi 5km) to fakt není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
29.7.13 17:33

Hodně mmi pomohlo posilování zadku s kynychovou, je i na youtube. zpevni se zadek a lytka se vytvaruji, dokonce mi i splaskly kotniky :) a vejdu se do prezkacu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
29.7.13 17:48

Mám zase strašně hubená lýtka a předloktí se mi začíná rozšiřovat od zápěstí až skoro v půlce předloktí.. Ani jedno nevypadá bůhvíjak.. Máme to dědičné, nic s tím nenadělám a myslím, že o tom to není, že mám zase jiné přednosti.. Takže když je léto, chodím bez rukávů i v kraťasech.. Kdybys viděla Angličanky jak vypadají a v jakých modelech chodí.. kolikrát jsem jen zírala v němém úžasu nad nevkusem ;) Jsou třeba šeredné/tlusté, ale šťastné a sebevědomé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
29.7.13 18:06

@lekarnicka28 jo, s těma Angličankama mi to teď popisoval přítel, vrátil se po týdnu z Manchestru a nevěřil vlastním očím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
29.7.13 18:06

Ahoj holky, přídávám se k „tlustým lýtkařkám“ :D mám je také kolem 41cm.. u kotníku se nějak zapomněly zůžit :D kozačky nehrozí..nezapnu je přes kotník… ale taky na to už kašlu.. pomohl mi spinning.. toršku zeštíhlely, ale žádná hitparáda.. hodně sportuji a snažím se držet váhu, ale nohy jsou furt silnější než zbytek těla. A asi se to už nezmění. Ale nosím kraťasy i sukně.. jen ne tedy sukně do půli lýtek.. to je děs :D Takže hlavu hore, myslím, že každej na to kašle, je to jen v hlavě, jsou horší věci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
29.7.13 18:27
@jizvíková píše:
Hodně mmi pomohlo posilování zadku s kynychovou, je i na youtube. zpevni se zadek a lytka se vytvaruji, dokonce mi i splaskly kotniky :) a vejdu se do prezkacu :))

Jé, to by se mi taky hodilo, nemáš po roce odkaz?

jinak lýtka taky nemám nejužší, a mám vícero partií, které by chtěly vylepšit, ale tak nějak jsem si na sebe zvykla, snažím se prodat to hezké, a na to horší neupozorňovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.13 18:42

Zakladatelko já vím, jak se cítíš, protože já mám naprosto stejný a přitom opačný problém-mám příliš hubená lýtka. Že mám nohy jako koza a hubené a podobné hlášky jsem si užila dost na zš, od té doby chodím jen v kalhotech. Ale musím ti říct, že momentální teploty mě donutily po stopadesáti letech jít v kraťasech nebo v sukni, sice se dobře necítím, ale jak jsem kolem sebe koukala, nikdo na mě nevejral :lol:, myslím, že jsou horší věci na světě. Je mi přes třicet, jsem už matkou a že mám nohy jak výhybky do pekla, s tím se začínám srovnávat, hlavně že mě nosí a manželovi se líbím ;). Jo a ve všech kozačkách plavu, cpu si tam džíny a pod džínama nosím podkolenky a různě maskuju, ale v létě se holt maskovat nedá.

• Citovat
  • Upravit
7240
29.7.13 19:30
@Angua píše:
Já to mám taky, snad jediné, co jsem zjistila, že by mohlo pomoct, je protahování. Ale je to na dlouhé lokte a asi to žádné terno nebude.Podle mě si z toho moc děláš, já mám obvod lytek asi 41 cm a nosím jak kraťasy, tak sukně a nedělám si z nikoho nic. Nemyslím si ani, že bych vypadala nějak příšerně. Chce to jenom vychytat, jaké boty si např. nemůžeš vzít - které to zvýrazní, nemůžeš mít všecky délky kraťasů a sukní, ale jinak bych neřekla, že to je nějaké drama. Nemám pocit, že by na mě lidi hleděli. Máme to taky jako rodinný klenot :mrgreen: Mě to víc štve na podzim a v zimě, nekoupím totiž kozačky - nebo jedině za hříšný a nechutný peníz.

Protahování? Takže až se jí povede udělat provaz, myslíš, že jí zhubnou nohy? :-)
Ptám se vážně, ne ironicky, nevěděla jsem, že to má takový vliv, nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.7.13 20:37
@rejžička píše:
Protahování? Takže až se jí povede udělat provaz, myslíš, že jí zhubnou nohy? :-)
Ptám se vážně, ne ironicky, nevěděla jsem, že to má takový vliv, nemám zkušenost.

Ne, musíš protahovat lýtka :mrgreen: Takže tohleto. Vyčteno na netu a doporučeno od výživové poradkyně / trenérky kulturistiky. Ale sjem lempl, takže to nevydržím dlouhodobě dělat, no :roll:

http://www.haze.estranky.cz/…dsc07496.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
29.7.13 20:49
@valkil píše:
To snad zvládnu, jsem pohybový antitalent. Tak za měsíc sem hodím, kam se můj obvod posunul, a ne že se mi navíc ještě osvalnatí :!

Supr supr supr, pak hlavně nezapomeň napsat! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.7.13 23:21

@valkil tak držím palce, já jsem to vždycky vydržela pár dní, asi už jsem na ně zvyklá :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
29.7.13 23:28

Vidíš a já ti třeba závidím. Jsem naprostý opak a nemám žádný svaly na lýtkách opravdu ani Ň :cert: Je mi přes třicet, cvičila jsem, jako mladá běhala a hrála jsem pěkných pár let volejbal a nic. Mám to po tátovi :cert: :cert: ten má taky lýtka jak tyčky od rajčat. Tak nějak jsem se s tím smířila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
29.7.13 23:59

Klííííd, já mám celkově nohy jako kulturista, vzít si v dávných dobách mini pro mě bylo nemyslitelné. Obdivovala jsem svou kamarádku a její krásně ženské nožky, štíhlé a rovné jak podle pravítka a ne jako já na učení pomalu všech svalů, co nohy mají. No a pak se mi jednou podařilo si koupit skvělé běhací boty na podpatku Joe Sanchez byly pomalu jak bačkory a přitom měly asi 7 cm a široký podpatek-vydržely dlouho, nechť je jim zem lehká :mrgreen: Ovšem k těmto botám sem si dokonce i já - zapřisáhlý nenosič krátkých sukní 1 a více pořídila. Rozuměj - sukeň byla asi 15 cm nad koleno a tudíž ukazovala můj krásný čtyřhlavý stehenní sval ;) Prostě když se skamarádíš s jakýms takýms podpatkem, klínkem, prodloužíš si nožku a ať chceš nebo ne, tak podpatky jsou podle mě sexy :oops: Já si díky podpatkům vcelku zvedla sebevědomí, prostě moje krátké tlusté nohy vypadají na šteklech o hodně lépe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková