Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, jak jsou tahle neskutečná vedra, opět jsem začala mít komplex z lýtek. Mám 162 cm, celkově jsem drobnější, ale ta lýtka a stehna…mimochodem přes lýtka mám 42 cm, což je na moji výšku opravdu hrůza, ale máme to asi dědičné. Typologii postavy nezměním, to je mi jasný, ale co si brát na sebe v tom parnu, abych to aspoň částečně „maskovala“? Jak dlouhé kalhoty, sukně? Koupila jsem si sukni pod kolena a teda nic moc…Moc děkuji i za případné odkazy a fotky. Pěkný den ![]()
Zdravim, mam problem jako zakladatelka. Celkove jsem mensi normalni postavy, ale mam silna lytka. Chystáme se jako. hosté na svatbu, prosim jaky typ šatů si koupit? Dlouhe asi ne, mam 162 cm a nejake pod kolena netusim jaky strih. Jeste k tomu mam poporodni brisko. Nemáte nekdo nejaky tip na stránky ze kterych objednat? Dekuji
@Anonymní píše:
Zdravim, mam problem jako zakladatelka. Celkove jsem mensi normalni postavy, ale mam silna lytka. Chystáme se jako. hosté na svatbu, prosim jaky typ šatů si koupit? Dlouhe asi ne, mam 162 cm a nejake pod kolena netusim jaky strih. Jeste k tomu mam poporodni brisko. Nemáte nekdo nejaky tip na stránky ze kterych objednat? Dekuji
Já mám 157 a nosím šaty až na zem. A sluší mi
Já mám zase trauma že svých věčně bílých nohou, tak je mívám taky radši schované.
Vůbec bych se dlouhých šatů nebála. Teď jsem viděla krásný v háemku. Na svatbu jak dělaný.
@Anonymní píše:
Obecně bych doporučila spodek/sukni do A, tedy dole rozšířenou a nahoře sepnuté pod prsy (empírovitý střih) - ten zase zakryje bříško. Délka je na tobě. Na netu je hafo stránek, gůgli.
Taky sem na tom stejně, 160 cm, silnější lýtka, byli sme o víkendu na svatbě, měla sem dlouhé šaty až na zem, nahoře korzet a pak volně splývaly až na zem k tomu lodičky na vysokém podpatku, aspoň mě to dělalo vyšší ![]()
Se silnějšími lýtky je sukně s délkou pod kolena sebevražda.
Zásadně minimálně nad kotníky nebo kekolenům a vejš.
Pod kolena to s lýtek dělá tlustý ropovody…
@Paralenka červená
tak to je pro mě správá délka. Já zas řeším hubená lýtka. Schválně jsem si došla pro metr. 29 cm nejširší obvod. Měřím 175 cm.
Šla bych do dlouhých a k tomu vzala podpatky. Vybrala bych nějaké, které jsou v pase předělené, ale jsou volné, vrch trochu podkasaný, tam se přebytky kolem bříška schovají.
@Lerista píše:
@Paralenka červená
tak to je pro mě správá délka. Já zas řeším hubená lýtka. Schválně jsem si došla pro metr. 29 cm nejširší obvod. Měřím 175 cm.
Na štíhlých nožkách je každá délka fajn ![]()
@Paralenka červená jo prd. Mám hrozně hubená lýtka, stehna zase silnější. Sukně kvůli tomu nenosím vůbec. Nemyslím si, že bych měla hezké nohy, ale komplex z toho tedy úplně nemám. Po biologické léčbě řeším, jestli se mi povede někdy ještě chodit bez holí.
@Lerista
Držím palce, ať se podaří. Že vůbec řešíš nějaká lýtka ![]()
Ahoj já jsem byla vždycky sportovní typ hrála jsem volejbal a hejbala jsem se. Ale po tom co jsem poznala přítele jsem ztloustla ze 60 na 135 kg nevím co dělat už mam hodně velké břicho a stehna a zadek. Nevím jaké kalhoty nosí protože mi ze všech leze zadek ven a přítel mi na nej pořád sahá a směje se ale mame sex 1 x za týden. Chci ho více zrušovat. Děkuji za odpovedi.
Jasně, fotku staženou z netu (podle googlu je na spoustě stránek, doufám že slečna na ní to ví) To ti tak někdo sežere.
![]()
@Eva349 V červenci jsi měla 90, v srpnu 160 a v listopadu máš 135.
Aspoň se to trollení nauč pořádně chlape.
Tak já mám tlusté lýtka i kotníky 46 a 27 (!) u kotníků mám od mládí vrstvu masa, kterou tam ani chlap nemá. Teď mám tedy trošku po porodu nadváhu, ale ne tak šílenou, aby mě normální lýtka neunesla. Ani podpatky na to nepomáhají, mám i široké nárty, tak špatně sháním boty. Protahování, jak tady bylo na fotce - to na to nejspíš nefunguje - ohebná jsem až až tohle bych dala i bez rozcvičení - svaly zkrácené nemám. Ach jo. Přemýšlela jsem nad liposukcí, ale jsem docela srab.
Sukně - to je kapitola sama pro sebe. V pubertě jsem si vždycky nějakou koupila jako motivaci ke zhubnutí - pak jsem jí samo nikdy neměla na sobě. Zhubnout to nešlo, jinak jsem byla docela štíhlá. Jediné, co lýtka opticky zmenšovalo, byly sukně pod zadek. V těhotenství jsem sukně riskla - a všichni mě litovali, jak mi ty lýtka pořádně natékají, že si s tím prý užiju. I paní doktorku to na první pohled zmátlo a pak konstatovala, že někdo má holt ta lýtka masivnější
Jediné, co mi krátkodobě lýtka zhublo - byl pobyt v nemocnici - musela jsem měsíc skoro jenom ležet a nemocí mi zmizely všechny svaly - ale zase to plandalo za mnou. Vydrželo to tak týden po propuštění. TAk neporadím, ale rozhodně v tom nejsi sama.