Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@verulicek super, zrovna si lámu hlavu co koupit těhotné kamarádce ![]()
Holky tak dnes ráno jsem ji dočetla. Prostě a jednodše bomba. Dnes jsem ji ukázala holkám z práce, přečtly si namátkově pár pasáží a řechtaly se jak blázni
a to ani nejsou těhotné.
no nic, teď ji zkusím půjčit co nejvíce těhotným kolem sebe a pak si to přečtu znova
některé pasáže snad stojí i za podtržení. Jenže podtrhnout někdy celou kapitolu… ![]()
Ahojky, pokud by tu knizku nekdo shanel i z druhe ruky, dneska jsem na ni dala inzerat tady do bazarku
!
@maminka159 píše:
Tak tuhle neznám, ale četla jsem Vzhůru do jináče od Kaz Cooke a taky jsem chvílema brečela smíchy.
jooo, ta je skvělá, tu taky doporučuju jako dárek, super odlehčení
Koupila jsem si ji na základě této diskuse a nadšená z ní tedy nejsem ![]()
Mnohem lepší mi přijde dále zmiňovaná kniha „Vzhůru do jináče“, u ní jsem se opravdu pobavila..
@Pavlína36 no není to čtení pro „sluníčkové“ maminky..tak se hned nečertěte ![]()
@verulicek píše:
@Pavlína36 no není to čtení pro „sluníčkové“ maminky..tak se hned nečertěte
no, to já právě nejsem, tak jsem se na knihu těšila, ale čekala jsem prostě trochu víc…
Neprodal by někdo knihu Jak přežít těhotenství, prosím? Nejde už nikde sehnat…
Která jste sama těhotná nebo váháte, co koupit těhotné kamarádce..dnes jsem dostala od ségry knížku a u stránky 14 si musela vzít inhalátor..na straně 21 jsem se rozhodla pro pauzu, abych předešla předčasnému porodu. Takhle jsem se zkrátka už dloouho nezasmála. Musím všem moc a moc doporučit, blíží se Vánoce, tak třeba někoho inspiruju. Kniha se jmenuje Jak přežít těhotenství je to letošní novinka, autorka je Veronika Hurdová Milé dámy, je to prostě super odpočinkové počtení, já teda slzím smíchy
autorce tleskám