Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kitty88 píše:
@free333 Já to měla vše přes kámošku a hlavně jsem ty chlapi nejdřív chtěla poznat a potom něco víc ale už se k tomu nechci víc vyjadřovat tobě jsem odpověděla protože tvůj přispěvěk je slušný a inteligentně napsanýVětšinou ty chlapi doma ani sex neměli a nebo na ně žena byla zlá nechci z nich dělat chudáky ale prostě nemůžu za to že mi chtějí něco dát já se jako prostitutka necítím oni mi to dávají dobrovolně a většinou ty peníze mají z brigád takže pokud to některému chlapovi takhle vyhovuje že jde i na brigádu aby si mohl dovolit milenku tak prostě já s tím nic neudělám
Já prostě dřív vztah nechtěla byla jsem na vztah příliš mladá a prostě u svobodnýho by mi hrozilo že se zamiluje u ženatého ne tak to bylo pro mně lepší…Jinak momentálně žádného ženáče nemám jak už sem psala chci něco stálejšího právě myslim na ty zadní kolečka
Tak to je dobře, ono by to asi nešlo dělat donekonečna.
Tak at to vyjde s tím stálejším, ono najít někoho normálního na stálo bude asi těžší než ženatého ![]()
@Kitty88 píše:
@free333 Já to měla vše přes kámošku a hlavně jsem ty chlapi nejdřív chtěla poznat a potom něco víc ale už se k tomu nechci víc vyjadřovat tobě jsem odpověděla protože tvůj přispěvěk je slušný a inteligentně napsanýVětšinou ty chlapi doma ani sex neměli a nebo na ně žena byla zlá nechci z nich dělat chudáky ale prostě nemůžu za to že mi chtějí něco dát já se jako prostitutka necítím oni mi to dávají dobrovolně a většinou ty peníze mají z brigád takže pokud to některému chlapovi takhle vyhovuje že jde i na brigádu aby si mohl dovolit milenku tak prostě já s tím nic neudělám
Já prostě dřív vztah nechtěla byla jsem na vztah příliš mladá a prostě u svobodnýho by mi hrozilo že se zamiluje u ženatého ne tak to bylo pro mně lepší…Jinak momentálně žádného ženáče nemám jak už sem psala chci něco stálejšího právě myslim na ty zadní kolečka
Proč myslíš, že by se do tebe ženatý nemohl zamilovat? A naopak i spoustu svobodných hledá jen sexuální povyražení a žádné závazky, jenže ti by ti asi nedávali noťasy a tak viď ![]()
@mowla píše:
Prosím tě, já když bydlela v paneláku, tak důchodkyně věděly kdy jsem doma, kdo ke mě chodí a v kolik jsem šla pro rohlíky. Já jsem v žádným případě nepotřebovala zabezpečovat svůj byt, měla jsem hlídacího psa naproti.
@Sonarka Tak já nevěděla že mi nějakého notase dá atd.
Ale ty svobodný prostě většinou asi hledali na diskotekách a já na diskotéce byla asi jen 4krát já na tyhle zábavy nejsem protože nepiju alkohol a nemám ráda když je hudba moc nahlas…A taky nevim zda těm ženatým manželka také nezahybala proto jí třeba podvaděli oni se chlapi nepřiznají že jim je manželka nevěrná nebo tak
@Kitty88 píše:
@mowla A ty s ním jezdíš i do práce a z práce že i víš že byl opravdu v práci??
to je ale vyloženě debilní otázka.
@mowla - koukám, že ta @Kitty88 ještě nikdy neslyšela o pracovní době (a pevné už vůbec ne)
![]()
@Markéta80 píše:
@mowla![]()
tak někde nějakou rychlovku popelnic
. Já taky přesně vim kde manžel je a co tam asi tak dělá
![]()
. Jít do vztahu že mě chlap bude zahýbat je teda adrenalin
![]()
@Markéta80 @mowla @Sonarka - holky - vy jste to nepochopily
![]()
@Kitty88 prostě udělá každýho chlapa, kterýho potká, i kdyby nechtěl, i kdyby to mělo být u popelnic, když ten podpantoflák jde vysypat smetí a i kdyby na to měla jen 30 vteřin
![]()
jen proto že si do deníčku mohla udělat čárku za dalšího nevěrnýho chlapa
![]()
@Inaris Nazdar a díky za potvrzení, že řešit partnerské „problémy“ v klidu se vyplatí. Znám mnohé co řeší pořád dokola v 2/3/xtém vztahu to co nevyřešili v tom prvním ![]()
Milí drazí vraťte se z osobních útoků do diskuze, jinak admin a nechám tu diskuzi zavřít.
![]()
Tak jsem se pobavila a můžu jít spinkat. Miláček dostane max. stravenky, snad ty prostitutky za ně nechodí.
![]()
@Swift píše:
Milí drazí vraťte se z osobních útoků do diskuze, jinak admin a nechám tu diskuzi zavřít.![]()
![]()
![]()
![]()
Bu bu bu… ![]()
@mowla píše:
Tak jsem se pobavila a můžu jít spinkat. Miláček dostane max. stravenky, snad ty prostitutky za ně nechodí.![]()
![]()
![]()
![]()
Nedavej, nekterym evidentne staci i obed v bufaci.
@Kitty88 píše:
Hele srandy už bylo dostJako vim že váš štve že zatím co uklízíte doma a vychováváte děti se vám manžel peleší s hezkou mladou holkou a dávají prachy a je na ní hodnej ale prostě to tak někdy je a můžete být za takové děvčata rádi protože by se na vás jinak ten chlap vykašlal
Kdyby vás to neštvalo tak se mě to nesnažíte urážet já se tu ted náramně nad tím bavím jak uplně výmýšlíte ty největší nadávky atd. ale radši prostě otevřete oči že to takhle v některých vztazích je a bude
A já za to nemůžu
To je fakt - srandy bylo dost. Tento příspěvek jsme si musel přečíst 3×. A pak jsme se zeptal svých dcer, zda jsem dneska něco pil - jestli jsem jako vožralej.
Protože jeden z nás dvou musí být - buď u toho chlastám já nebo ty to nepíšeš střízlivá.
Možná jsi mladá, krásná - ale jsem rád, že jsem že tě nemám doma. I kdyby jsi šu..kala jako pánBůh, nechtěl bych být s tebou. Sorry, ne. Tvému světu nerozumím a tvoje chování a myšlení je pro mne neakceptovatelné.
@Chocoloco2 píše:
@Dundee2 A ty manzelovi ty kuwy tolerujes, jo?
já ne. Neb já jsem chlap
![]()
A manželku už nemám a momentálně ani přítelkyni - takže jim ani nemůžu tolerovat kurváky
![]()
@mowla píše:
Tak jsem se pobavila a můžu jít spinkat. Miláček dostane max. stravenky, snad ty prostitutky za ně nechodí.![]()
![]()
![]()
![]()
aby ses nedivila
kdyby chtěla dokázat, že i ten tvůj je kurevník a ty naivka, tak jí uspokojí i ty stravenky
![]()