Tolerujete manželovi prostitutky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
18.6.16 12:07
@Inaris píše: :D
Někteří chlapi ani nevědí, jaký poklad vedle sebe mají, že? Nevděčníci jedni zaměstnaní. :D

Hele, to je jedno. Mam toho vseho dost.
Dite se budi 5× za noc, snazim se ho odstavit.
Ted budu 3 tydny odpocivat u maminky.
Pritel bude odpocivat doma. Zrovna uklizi a rekonstruje podlahu ;-))

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
18.6.16 12:17

Nasla jsem zajimavy dotaz v psychologicke poradne.

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal, jestli uvažuji správně. Jsme s přítelkyní spolu 5 let. Z toho spolu dá se říct 4 roky bydlíme. Náš vztah je harmonický, plný mazlení a láskyplnosti, jen trochu všední jak to po takové době bývá. Stereotypní. Nicméně poslední dobou začala přítelkyně hodně mluvit o svatbě a o tom, že by chtěla mít dítě. Mě manželství nic neříká, je to pro mě jako svěrací kazajka. Ani na dítě nemám myšlenky, určitě ne teď nebo v horizontu dvou let o kterých ona mluví. Poslední dobou nám to neklape v posteli. Nudí mě to, a ani erekce není to co bývala. Myšlenky mám jinde. Prostě i když se přítelkyně snaží, pořád je to prostě stejné. A teď k dotazu: myslíte si, že určitý mírný tlak na svatbu a děti, když to já sám tak prostě necítím, necítím se na to, můžou mít vliv na sexuální život? Děkuji za odpověď

Zajimave. Takze chlapovi odpada erekce, kdyz zenska mluvi o svatbe? LOL.

• Citovat
  • Upravit
4263
18.6.16 12:56
@Inaris píše:
To se šeredně pleteš :D, protože ten můj je pracovitý až děs, někdy se stydívám, protože dokáže brzy ráno - to ještě spím - udělat a naservírovat snídani, pak pokácí stromy, nařeže pilou špalky, naseká, uvaří guláš, nachystá na večer grilovačku, poklidí v chalupě, ještě stihne prostudovat materiály ke konferenci a klidně ještě spláchne nádobí - prostě nezmar.
Bohužel si myslím, že jsou prostě takové typy lidí - však víte, že někteří líní neudělají ani ň, a někteří zas mají elánu, že by mohli skály lámat. Denně. Otázka je, co s ním udělá třeba70ka. Ale jeho děda žil skoro do stovky a furt střídal babičky.
A to na začátku vypadal jak nějakej suchej vědec. :D Říkala jsem si, to bude nuda… :D
Tento víkend je pro svátkem - nepřijede. :D

Taky jsem byl něco podobného. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Po pátém dítěti jsem trošku ubral plyn. :D Jednak zaberou hromadu času a jednak taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
18.6.16 12:58
@Inaris píše:
To se šeredně pleteš :D, protože ten můj je pracovitý až děs, někdy se stydívám, protože dokáže brzy ráno - to ještě spím - udělat a naservírovat snídani, pak pokácí stromy, nařeže pilou špalky, naseká, uvaří guláš, nachystá na večer grilovačku, poklidí v chalupě, ještě stihne prostudovat materiály ke konferenci a klidně ještě spláchne nádobí - prostě nezmar.
Bohužel si myslím, že jsou prostě takové typy lidí - však víte, že někteří líní neudělají ani ň, a někteří zas mají elánu, že by mohli skály lámat. Denně. Otázka je, co s ním udělá třeba70ka. Ale jeho děda žil skoro do stovky a furt střídal babičky.
A to na začátku vypadal jak nějakej suchej vědec. :D Říkala jsem si, to bude nuda… :D
Tento víkend je pro svátkem - nepřijede. :D

mně lenocha by takový protějšek zabil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
18.6.16 13:00
@Inaris píše:
Díky za pochopení… :-) Já už jsem si právě léty říkala: „kristepane, co furt kdo má proti rychlovce?“ :D :D
Tělocvik v posteli - taková ztráta času… A lásku to stejně nedokazuje.

bez toho si to nedokážu představit… bez toho ani nemá smysl s někým být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
18.6.16 13:37
@Venetia píše:
bez toho si to nedokážu představit… bez toho ani nemá smysl s někým být

Přesně. Bez toho ten chlap není potřeba vůbec

• Citovat
  • Upravit
107637
18.6.16 13:40
@Inaris píše:
Myslíš bez sexu?

no jasně, to je přece to co nás spojuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
18.6.16 13:42
@Inaris píše:
To nemyslíte, holky, vážně. 8o
Já toho svého za hodně věcí obdivuji, sdílíme společné zájmy, máme podobné náhledy na život, podporujeme se, kupuje mi dárečky :-) a tak vůbec…
Sex je vlastně skoro to jediné, co mi na vztahu překáží :-) :-). Tedy „tenhle“ sex.

Všechny dárečky si obstarám sama. Ale živý penis je živý penis :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
107637
18.6.16 13:43
@Inaris píše:
To nemyslíte, holky, vážně. 8o
Já toho svého za hodně věcí obdivuji, sdílíme společné zájmy, máme podobné náhledy na život, podporujeme se, kupuje mi dárečky :-) a tak vůbec…
Sex je vlastně skoro to jediné, co mi na vztahu překáží :-) :-). Tedy „tenhle“ sex.

Mně je padesát, jsem 4 roky rozvedená a pokud by mně sex a s tím spojené věci nezajímaly neměla bych opravdu žádný důvod si ještě někoho hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
18.6.16 13:44
@Inaris píše:
No, můj exmanžel e spíš angažoval v práci, doma odhodil ty ponožky, lehl před TV a usnul. :D Takže trocha aktivity mi připadala po seznámení se současným přítelem taková - příjemná. :D Ale je fakt, že on teda zrovna TV neuznává a během dne nepoleží (kromě sexu). :D

to můj ex taky, ale mám raději línější typy, tohle by mně hrozně vytáčelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
18.6.16 13:45
@Inaris píše:
No tak zrovna penis mi teda nepřipadne estetický, nechápu, jak to normálně uvažující ženská může vzít do huby dobrovolně :D (pánové prominou), a ty dárečky od něho… ty mám teda ráda. Samozřejmě jinak taky hlásám, že si všechno obstarám sama, ale - když přijede a přiveze mi třeba náramek z minerálů, potěší to. Pochopitelně vztah není postaven na dárcích. :-)Příspěvek upraven 18.06.16 v 13:44

dárečky nemusím vůbec, penis tedy preferuju jinde než v puse :roll: ale prostě to k tomu patří taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
18.6.16 13:46
@Venetia píše:
Mně je padesát, jsem 4 roky rozvedená a pokud by mně sex a s tím spojené věci nezajímaly neměla bych opravdu žádný důvod si ještě někoho hledat

Asi tak. Kdyby se mi vztah teď rozpadl, tak už nehledám žádné souznění duší, ale nějakého nabušeného zajíčka do 30.

• Citovat
  • Upravit
107637
18.6.16 13:48
@Inaris píše:
Mně snídaně přinesená do postele nevytáčí :D. A protože mám taky svoji činnost, nijak mi jeho pracovní (tedy domácky pracovní) aktivity nevadí. Je moc šikovný a všechno kolem chalupy si odmaká sám. Mně jen vadí, že každý den chce zakončit tak, jak mi nevyhovuje. :D :cert:

když jen zakončit, tak to je v poho :D Nás to zatím drží i vícekrát denně, když je na to čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
18.6.16 13:49
@Mango_Lassi píše:
Asi tak. Kdyby se mi vztah teď rozpadl, tak už nehledám žádné souznění duší, ale nějakého nabušeného zajíčka do 30.

vzhledem k věku 30. je už moc málo, ale víceméně jsem to brala stejně, v pohodě by mi stačil někdo na občasné setkání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
18.6.16 13:52
@Inaris píše:
A co jako z něho? Že do tebe strčí svůj penis? To je pro Tebe něco tak skvělého? To Ti stačí teda dost málo :(
Chci Tě brát jako inteligentní bytost, proto Ti tyhle věty nevěřím. :D :?

A co jiného než sex postrádáš, když si sama… já tedy chlapa na nic jiného nepotřebuju. V životě mi chybí jen sex a nějaká to pozornost, zájem, emoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí