Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kasimpasa píše:
Já intimky občas v létě, když je velké horko, protože se tam dole obstojně potím a s intimkou mám lepší pocit, že neprosáknu. Na ostro by mi to bylo nepříjemné, dyť se i ty stehna musí o sebe třít a lepit tím potemNevím, neumím si to představit, musím tam prostě něco mít
Mně se třou o sebe stehna v létě docela dost. Takže i doma nosím šortky, abych „tam“ měla nějakou přepážku. Zejména v létě.
@Tinuvien ale donutila jsi mě zapátrat. Tak prej dokonce existují nějaké bez fólie nebo látkové. Je to víc ekologické ![]()
@Mango_Lassi píše:
Mně se třou o sebe stehna v létě docela dost. Takže i doma nosím šortky, abych „tam“ měla nějakou přepážku. Zejména v létě.
Jednou jsem četl, že žena se správnýma nohama pokud stojí a nohy má u sebe, musí jí být vidět 5 mezer.
Pod pipinou, mezi stehny nad koleny, mezi lýtky pod koleny, nad kotníky a úplně dole. Pokud jsem se na to zaměřil, musím konstatovat, že některé ženy to tak mají a je radost se na ně koukat. Tedy na to nohy.
Moje motto: Co má žena na sobě pěkného, měla by to ukázat.
@opozice presne tak. Ja ted delam co muzu abych zase mela moje nohy. Nesnasim ten kousek (malinkeeej) uplne nahore na stehnech, kde se stehna dotykaji kdyz jdu. Vzdy jsem tam mela mezeru a nic se mi netrelo…ted mam po druhem diteti 7kg navic a jinak nez cvicenim to pryc nejde. Takze makam. jenom teda mi to vychazi na 4 mezery
protoze nad koleny je pak jedna mezera kdyz se stehna nedotykaji - repsektive ted mam 5 mezer, ale chci 4
mam mezeru pod pipinou pak maly usek kdy jsou stehna u sebe a pak zase mezera ke kolenum. Ja chci celou velkou mezeru nad koleny az k pipce… tech blbych par cm me tak toci!!! ![]()
Před několika roky mně jedna spolupracovnice řekla, mimochodem má štíhlou postavu, což je asi důležité podotknout, když jsme měli téma hovoru, jaké kalhotky která nosí, nebo chodí naostro, že… klasika kalhotky nosím jen ve vyjímečných případech, protože nechci mít čtyři zadky.
Nj, pokud nejsou kalhotky s nohavičkou, fakt ty čtyři zadky tam jsou vidět. Ale jo, je to věc názoru.
@opozice já zase četla, že správný muž má mít chlupatý hrudník a 30 cm ptáka
![]()
@Mango_Lassi píše:
@opozice já zase četla, že správný muž má mít chlupatý hrudník a 30 cm ptáka![]()
30 je moc. Kde jsi to cetla. Ja mam odjakziva zazito 20!!! ![]()
Ale to je drobnost. Princip sedí ![]()
@Mango_Lassi píše:
@opozice já zase četla, že správný muž má mít chlupatý hrudník a 30 cm ptáka![]()
Jsem se orosila
. Sex s opicakem Chitou me nelaka.
@janfra díky, jsem se bála, že chodím na ostro sama. ![]()
@opozice jo, tyhle mezery mé nohy vlastní. Ale musím je přirazit úplně k sobě. ![]()
@Mango_Lassi aha, mi stehna nikdy nedrhla.
Se to musí v létě zapařovat, mazat a pudrovat, ne? ![]()
Já věděl, že se mezi vámi najdou šikulky. Nic si z toho nedělejte a choďte na ostro dál, alespoň se máme na co dívat. Mám jeden dobrý poznatek a věřím, že nejsem sám, když napíši, že mnoho žen by chodilo oblékané dle svého vkusu, jen jejich polovičky díky své žárlivosti jim to zakazují. Z ulice jedna známá s postavičkou ham, ham, tak tu jsem neviděl v krátké sukni, nebo šatech jen proto, že její muž si nepřeje, aby ji ti druzí okukovali. Máte to některá také tak?
![]()
@Mango_Lassi píše:
Nikdy žádný problém. A ten pocit čistoty je k nezaplacení