Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@WERISKA píše:![]()
bojím, bojím…
Chce to pripravit násadu od koštěte proti bubákům ![]()
@WERISKA píše:![]()
Jdu, vezmu psa, at se nebojím
Hlavně tam nezapomeň tu násadu! ![]()
@tanker píše:
Nekteré chlapi tam táhne možnost prožít sexuální radovánky se 2 nebo 3 dí(ě)vkama najednou a votom to je… Doma to nemá.![]()
No, může to bejt něco úplně jiného, než se dá normálně zažít, to rozumím. Ale chápala bych to, když je člověk bez partnera. Tak proč ne. Ale když mám manželku… Spíš bych řekla, že se chlapi hecujou alá „tys tam ještě nebyl??? Je to tu pro chlapi a žijem jen jednou ne??“ Proč není teda něco pro ženský, sakra? Abych mu to mohla kdyžtak vrátit? Jinak bych se s tím asi dost dost těžko vyrovnávala. A to uklízení doma, když jsem si vzala „bordeláře“
nebo spíš
![]()
@a_n_d_y045 píše:
No, může to bejt něco úplně jiného, než se dá normálně zažít, to rozumím. Ale chápala bych to, když je člověk bez partnera. Tak proč ne. Ale když mám manželku… Spíš bych řekla, že se chlapi hecujou alá „tys tam ještě nebyl??? Je to tu pro chlapi a žijem jen jednou ne??“ Proč není teda něco pro ženský, sakra? Abych mu to mohla kdyžtak vrátit? Jinak bych se s tím asi dost dost těžko vyrovnávala. A to uklízení doma, když jsem si vzala „bordeláře“![]()
![]()
nebo spíš
![]()
Pro ženský je GIGOLO (zadej do vyhledávače), pokud by Ti nestačil jeden, můžeš mít i 2 nebo 3.
Dej si inzerát „hledám 2 nebo 3 pořádné kance“ a vybereš si dle libosti…LOVU ZDAR! ![]()
@tanker píše:
Pro ženský je GIGOLO (zadej do vyhledávače), pokud by Ti nestačil jeden, můžeš mít i 2 nebo 3.Dej si inzerát „hledám 2 nebo 3 pořádné kance“ a vybereš si dle libosti…LOVU ZDAR!
@Lima69 píše:
http://smileys.cz/…ys-cz-48.gif![]()
![]()
Takhle vypadám vždy po splnění „manželské povinnosti“…
![]()