Tolerujete manželovi prostitutky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lojzkata
30.8.15 17:59
@taibi píše:
Prosím Tě Ty se raději nevyjadřuj v diskuzi pro normální ženy… :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
30.8.15 18:01
@Anonymní píše:
No tak když to nutně potřebuje tak zase je to to nejmenší zlo. Lepší než aby chodil za nějakou kamarádkou nebo se jinde zamilovával :nevim:Lenka

Co je na tom lepšího? :think: Pořád je to nevěra, vyjde to na stejno.

• Citovat
  • Upravit
5283
30.8.15 18:02

Taky bych se ho rovnou zeptala co si o tom mám myslet, protože takhle se budeš trápit zbytečně. A pokud by to byla pravda tak bych to asi nedokázala jen tak tolerovat! My jsme za celé moje těhotenství měli sex jako sex 4krat, ale aby kvůli tomu musel chlap chodit do bordelu tak to teda ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
30.8.15 18:11

Ukázala bych mu anonym a uvidíš reakci. je to pěkně hnusný pokud je to pravda :poblion: :poblion: @vertunka asi tak, taky jsme skoro vždy zákaz a to neznamená že půjde hned do bordelu ne :jazyk: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
30.8.15 18:13

Tak to asi záleží na nastavení každého, mně třeba osobně by to nevadilo. Ne že by mě to nadchlo, ale chápala bych, že s vidinou dalšího min. 4měsíčního sexuálního půstu doma je tohle to nejmíň rodinu ohrožující řešení. Pořád lepší, když někde nějaké zaplatí za to, že mu ženská podrží, než aby balil kolegyně/ klientky v práci.
A co se těch nemocí týče, tak mi také přijde bezpečnější profesionálka- pokud to není feťačka od silnice, tak na používání kondomu ty slečny trvají a chodí pravidelně na testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
30.8.15 18:14
@vertunka píše:
Taky bych se ho rovnou zeptala co si o tom mám myslet, protože takhle se budeš trápit zbytečně. A pokud by to byla pravda tak bych to asi nedokázala jen tak tolerovat! My jsme za celé moje těhotenství měli sex jako sex 4krat, ale aby kvůli tomu musel chlap chodit do bordelu tak to teda ne!

jinak řečeno on mi to neřekl že tam chodí a anonym mi nepřišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.8.15 18:14
@Markéta80 píše:
Ukázala bych mu anonym a uvidíš reakci. je to pěkně hnusný pokud je to pravda :poblion: :poblion: @vertunka asi tak, taky jsme skoro vždy zákaz a to neznamená že půjde hned do bordelu ne :jazyk: :(

je to na blití, mít doma těhotnou ženu a válet se v pajzlu s nějakou špínou, co do ní před ním vlezl Ukrajinec, světský a no name HIV+.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
30.8.15 18:18

@Burj Chalifa no právě, já říkam že nevěra je hnus ale podvádět těhotnou manželku to je mnohem horší :(, já bych neodpustila jakoukoliv nevěru ale v těhu by to bolelo mnohem víc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
30.8.15 18:20

Ale jako anonym- co je to za důkaz? :roll: On řekne, že se mu někdo mstí, nebo si dělá srandu a je to. Vyřízeno-hotovo a zakladatelka bude za nervní stíhačku. At už je pravda kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
30.8.15 18:27
@jakanas píše:
jinak řečeno on mi to neřekl že tam chodí a anonym mi nepřišel.
?? Nějak nechapu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053

Teda, ty co tu píšou, jak je to lepší řešení, než koukat po jiných a pod. 8o A ještě jako že, jsou to profesionálky a ty chodí na testy :roll: tak to klobouk dolů, ale tady někomu šibe, ne??
Jednou jsem se v rámci nějakého úředního jednání v práci dostala do bordelu, jako že toho na lepší úrovni a musím říct, že :poblion:
To jste klesly dámy hluboko, když tohle považujete za ok řešení :zed: Ve všech bordelech je velká šance něco chytit a tyhle alibistický kecy miluju. Pak tedy chápu nedávný článek nějakýho doktora z HIV centra o tom, že lidi si naprosto v posledních letech přestali dávat pozor a jsou velmi nezodpovědní. :think: Už vím, proč to psal 8o Já bych si ho podala, nosím jeho dítě a on to nemůže chvilku vydržet? Je snad neandrtálec a tak jde do bordelu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860

Tak pro mě je tohle zrovna to nejhorší co by mě mohlo potkat a bylo by mi úplně jedno jestli s nějakou kamarádkou nebo ženskou z bordelu. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
30.8.15 18:32

@vertunka
to že jsi na to to nepřišla neznamená že to nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
30.8.15 18:36

@jakanas no tak zrovna tímhle jsem si teda jistá :D :D nebo myslíš, že kazdej chlap co si nemůže kvůli těhotenství ženy vrznout chodí do bordelu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.8.15 18:40
@vertunka píše:
@jakanas no tak zrovna tímhle jsem si teda jistá :D :D nebo myslíš, že kazdej chlap co si nemůže kvůli těhotenství ženy vrznout chodí do bordelu?

chlap, co má doma těhotnou ženu a v bordelu šu. á štětky, je prase a dobytek. Slušnej chlap má pravačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí