Toxický vztah mého bratra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Everyone
26.12.20 19:34

No jo starší sestra.
Nestrkej nos do cizích zalezitosti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.20 19:39

@Everyone mladší sestra.. Je mi 21 :palec: a jak jsem psala výše, zajímá to i bráchu :palec:

• Citovat
  • Upravit
12241
26.12.20 19:41

Kdyby se kazdy staral sam o sebe, bylo by o vsechny postarano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
26.12.20 19:47
@Anonymní píše:
@Everyone mladší sestra.. Je mi 21 :palec: a jak jsem psala výše, zajímá to i bráchu :palec:

Zajima to i brachu?
Ale prosím tě…

Je to JEHO vztah.Tobe do toho skutecne nic není. Promin.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.20 19:55

@Everyone prosím tě, nikdo tě nenutí se k tomuto vyjadřovat…a obhajovat s opravdu nemusím :lol: a ano máš vlastně pravdu..je to JEHO vztah.. proto ho to i zajímá :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Everyone
26.12.20 19:58
@Anonymní píše:
@Everyone prosím tě, nikdo tě nenutí se k tomuto vyjadřovat…a obhajovat s opravdu nemusím :lol: a ano máš vlastně pravdu..je to JEHO vztah.. proto ho to i zajímá :mrgreen: :mrgreen:

Jenže tohle je diskuze, vis?
Starej se sama o sebe a ne i bratrův spokojený vztah

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
26.12.20 20:18

Jako jestli čeká, že se po třech letech změní, tak je hodně naivní. Ale jsou lidé, kteří takový špatný vztah potřebují. Někteří jsou raději v blbém vztahu, než v žádném. Ještě spolu sdílí stejnou kancelář, jak by to bylo po případném rozchodu?

• Citovat
  • Upravit
36079
26.12.20 20:52

Ne, je to psychopatka. Takto se důvěra nebuduje. Mě taky bývalý podvadel kde se dalo a fakt se takto nechovam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
26.12.20 20:54

Někdy bych řekl, že minimálně 30% manželek tohle považuje za vzor šťastného vztahu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
26.12.20 21:05

Heh, takhle o mne mluvila svagrova a pritom vsechno byly lzi. 😂 Choval se tak jeji bratr, ale rikal ze mu to delam ja. Takze ja byla za spatnou, vsichni me nenavideli a ja se bez ex nemohla jit ani projit. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
27.12.20 00:01
@Anonymní píše:
@vrbule @Blankaspl psala jsem, že tato diskuze zajímá i mého bratra :lol: protože si myslí, že se to změní časem a jí prý jen trvá vybudovat si k lidem důvěru. proto I JEHO zajímají zkušenosti ostatních

Hlavně je na něj podle mě mladá. Mám tedy partnera taky staršího, ale tohle mu fakt nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
27.12.20 21:00

Ten vztah už jiný nebude. Pokud takto bratr nechce žít, bude se muset rozejít. Ona už je taková a jiná nebude. Tohle je v člověku příliš hluboko na opravdové změny…

Ať se bratr zeptá sám sebe, proč s ní je? V čem je tak úžasná, že tím vyvažuje ten teror, ve kterém on už 3 roky žije? Bojí se, že si už nikoho nenajde? Cítí se teď lépe, než když s ní nežil? Nepřipadá si jako ubožák, když se plíží za kamarádem tajně, jako kdyby byl nějaký malý fa*an, co dostal od matky zaracha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.20 22:38

@DeeDee.518 za kamarádem se neplizi. Když jde ráno tak, že ona spí tak ji to nevadí.
Bratr by samozřejmě rád odešel, ale hold to nejde. Chápu to, sama jsem byla ve vztahu, kdy přítel užíval ve větší míře marihuanu a já nedokázala odejít, protože jsem doufala, že se změní… Ten rozchod byl pro mě katastrofa. Teď odstupem času nechápu jak jsem tehdy mohla být tak blbá a slepá :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.20 17:08

Zajímavé. Já s manželem jsme spolu také 24/7, stejná práce, stejný kancl. Kamarádi jsou všichni daleko. Máme stejný koníčky, takže je děláme spolu. Do telefonu si můžeme navzájem koukat jak chceme, není v nich nic tajného. Nedávno jsme se s manželem domluvili na tom, že nebude nikdy s jeho rodinou trávit čas beze mě, protože jsou na něj vždycky hnusní (berou ho za dítě a neustále ho kritizují). Předemnou se přetvařují a mlčí. :palec:
Takže jestli ten tvůj příběh taky nebude mít i druhou stránku, kterou ty nevidíš. Jestli ne, tak s tím nic neuděláš. Musí si na to přijít bratr sám.

• Citovat
  • Upravit
12
30.12.20 20:09

Polygamní vztahy jsou v dnešní době už přijatelné, doporučovala bych přizvat bývalou do vztahu a na seksík :* :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová