Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Simona322 tak si pak dáme vědět jak to dopadlo a kdy si zkutecne rodila jestli driv nebo později a víte kolik maji teď mimca váhu? Teda od posledního měření?
@AnnaBp včera jsem byla na kontrole a máme 2750g cca, tak uvidíme, říkala mi že bych měla porodit normálně 3,5kg mimčo, ale nikdy nevíš no, můžou se dost i seknout a pak abych nebyla překvapená že ze mě vyleze 4,5kg mimčo🤣 máme prý úplně normální váhu
@Simona322 já byla 31.1. Na kontrole a měl malej 2090kg je prý mensi ale tak já přibrala zatím jen 4 kg před tehu 165/48 … kvůli zdravotním problémům to ani nejde a to jim jak nejlíp mužů 😅 😂no my v rodině máme všechny decka pod 3 kg takže nepocitam s nějakým cvalikem to bych ani nezvládla
@AnnaBp jo vždyť sami uvidíme až tu budou kolik opravdu mají, někdo porodí větší někdo menší miminko, necháme se překvapit haha ![]()
@Simona322
No ja jsem taky zvědavá, ale dnes ještě nejsem připravena
hodilo by se mi to až po 13.2. ![]()
@AnnaBp muzeme
.. jo takhle tak to by me asi omylo. S tim jak semnou skube tlak (navaly slabosti) bych to davala dokupy cely den… @VeryPink take mam prvni 25.2. A druhy 4.3. No jsem zvedava ktery termin si nakonec vybere.
@AnnaBp
Toto všechno mám, jakoby se mi přímo tam dole hrabala rukou, že mám i pocit, že mi ze spodu zamává či co ![]()
Já už bych ho venku teda chtěla sice je brzy ještě to vím… ale už je to věcnost …😂 a uvidíme kolik nameri za týden na kontrole však půl kg to muže bejt nahoru dolu @Simona322 @VeryPink
Mě doktorka rekla ze je tak hluboko zaborenej ze pravděpodobnost ze se otočí zpět hlavou nahoru je minimální 😂Jo a hlavně když dlouho stojím to jsou pak tlaky na spodek
@AnnaBp v mým městě je jen jedna jediná, auto nemáme a ani rodinu ve městě, která by nás odvezla do jiného města, takže rodím ve městě kde bydlíme:)
@Simona322 a co přítel u porodu chceš nebo ne? A vy holky? @VeryPink @Bibuliinka
@AnnaBp
Ano, chtěla bych
..už jsem dnes objednala i menší dárek za to, jak o nás pečuje v době tehotestvi a za to, že bude u porodu a bude nám pomáhat v sestinedeli ![]()