Poradna duly
Jana Čurdová
@Dana V byla zima meli jsme asi 13 stupnu tak jsem ji do toho dala ale neni to uplne teplej je pravda ze ona nema rada zavinovacky a byt celkove na tesno no a teplo taky nema rada😂tak nevim no cim to mohlo byt kazdopadne jsem zvedava v zime az dostane ten zimni fusak
to se mi zblazni
Já už vytáhla zimní fusak, protože ráno bylo 5 stupňů, když jsme šli do školky. Odpol. ale má být 12, takže ji ho asi nechám, ale obleču jen lehce.
Ahoj holky, naše děti už mají 3 měsíce, neskutečně to letí 😁 😍
Už jste dostali menzes? A pokud ano, tak poznali děti, že je chuť jiná? Já už ji mám teď podruhé během jednoho měsíce (kojim i přikrmují UM) a teď při druhé menzes se mi malý odtahuje od prsou, jako by mu to nejelo. 😔
Ahoj holky, my oslavili 3m v nemocnici. Mala chytla boca a rs virus od starsiho sourozence. Mam ji na kysliku a krmime odstrikanym mlekem sondou ( jak ji boli v krku odmita se prisat). Jsme tu 4. Den opet ma zvysenou teplotu a zahlenena je teda pekne. 🙏🏼 Doufam, az ji bude lip opet se hezky prisaje a budeme kojit normalne ![]()
Vsem vasim detickam preji hlavne to zdravi, letos je to teda masakr …
@Aaarchie to je šílený
přeji ať je malé co nejdříve dobře! A jste brzo doma
Mé malé je jsou teď 2měsíce a 3tydny a vůbec si nedokážu představit, co prožíváte. Teď je toho hrozně moc. Držte se ![]()
@Niky.91
Dekuji, je toho dost, tady v Motole jsou plni a vsichni do jednoho stejna diagnoza, ( nejmladsi tu ma 2t ) dnes poslech uz temer ok, jeste dopilovat zpatky kojeni, uz jsme dneska 1× plne nakojili a 1× z pulky, pak jsem dosondovala. Porad sype, saturaci ma uz temer v norme, jen na spani davame trochu kysliku. Hold starsi sourozenec, rok zavreny deti a ted boom a odnesou to ti nejmladsi….
@Aaarchie ahojjj jee tak to se drzte at uz je lépe..ale je pravda ze hodne tomu davam za vinnubtrm rouskam respiratorum atd… Clivek o tu imunitu taky pekne přichází kdyz to ma porad na puse a Ted to radi jak blazen take se toho bojím ze nekde neco chytí venku vsude lidi chrchlaj ani ruku pred pusu si nedaj… Tak at se ti brzo malicka zase krasne prisava
ja jsem uz plne na um mléko je fuč a malá mi pokaslava ale nejsem si jista zda to nedela schválně pac se zacne smát tak nevím ![]()
@Aaarchie ahoj, tak jak to s Váma vypadá holky? Už jste v pořádku a doma?
@Niky.91
Ahoj, no nejsme, bojujeme s jidlem, dnes od rana bez sondy a jako by vsechno zapomnela. Nechce vubec nic ani prso, lahvicku atd… 90ml za hodinu a pul a to normalne jedla 150/porce 10min, masakr ty nemoce a sondy, pry deti ztrati pocit hladu…. Tak 🤞
@Aaarchie neboj, vše se určitě srovná
moc na Vás myslíme
ať začne brzy zase hezky papat a jste už doma v pohodlí. Drž se ![]()
Ahoj holky,
Tak od patku jsme konecne doma 🙏🏼
Sice uplny navrat k normalu to neni, ale v ramci moznosti.
Vahove jsme v podstate tyden porad stejne..7kg v 3,5m a jidlo je ocistec, trva to dlouho a nepije moc.. pliny vsechno v pohode, bohuzel ani lahvicku atd nechce, tak uvidime.. hlavne, ze uz je uplne v poradku.
Vcera jsme uz opet vanickovali s prvnim kompletnim potapeni ![]()
A jak vy?
@Aaarchie tak konečně jste se dostali domu vid.. Hlavne ze je vse ok uz.. U nas dobry jen mi prijde ze mala po ockovani mi prestala zbrblat a spis si cuca jen spodni ret a pisti.. Snazi se past koniky ale moc ji to nejde snazi se spis plazit dava ruce dopredu
Ahojj tak jak vam to jde s prckama nam byli včera 4mesice jsme na um takze zacnou prikrmy no sama sem na to zvědavá
jak to bude madam chutnat
a zjistila jsem ze zacina byt pekny nervacek jak ji upadne hracka tak se vzteka az rudne
a pristi patek nas ceka druha davka hexi tak uz ted mi ji je líto…
Ja byla včera u doktora a podle poslední MS mi vychází termín 9.července ![]()
@Anonymní píše:
Ja byla včera u doktora a podle poslední MS mi vychází termín 9.července
Gratulujrme 🤰🏼 ❤️️ At jste oba v poradku.
U me je to presne rok, co jsem zjistila, ze cekame nas druhy poklad ![]()
@Nikonik uteklo to, co. Ted už s námi krásně komunikují a naše madam je taky pěkný vztekloun, naštěstí kojení snad zachráněno 🤞 a aby toho nebylo málo opět se spouští rýma staršímu, Nellca začíná být zahleněná. My se z toho snad nevyhrabeme 2-3 tydny klid a znovu… zitra opet solna jeskyne, tak snad to pomůže.
Příspěvek upraven 12.11.21 v 22:06