Termín porodu červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
23.7.21 20:43

@Nikonik
Ja pribrala kolem 11kg a myslela jsem, ze necham vetsinu v poro. Tak uvidime. Se synem jsem vetsinu dala do 2m, ale posl asi 4kg se drzela snad 3/4 roku, dostat se zpet do formy je fuska, tak uvidime :wink: tentokrate.

A co @MamkaDenča jak se citis, vsechno dobre dopadlo?

Co ostatni koho to ceka? Drzim vsm palce 🤞 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.21 05:44

Ahoj holky, hlasim, ze ve ctvrtek se mi narodil syn Daniel :srdce: Vahovy odhad byl skoro presny, mel bez par gramu 4kg a velkou hlavicku. Dari se mu skvele, me uz po tom cisari hure, ale zvladnem to. Zrovna cekam, ze mi ho privezou na kojeni. :dance:

Vsem co jste po porodu, drzte se, hubnete a uzivejte si miminka a tem, co to mate pred sebou, nebojte, ten okamzik, kdy se stanete maminkou je k nezaplaceni…tespekt z porofu tam stale bude, ALE emoce a laska, na to myslete a nepripoustete si zadny negativni myslenky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
24.7.21 23:35

@Aaarchie tak to je porad krasny :palec: ja doufam ze to pujde samo bez cviceni sem lina :lol: a co kojeni vse dobry? Ja dokrmuji nutrilonem prijde mi ze mam malo mlika… Odstrikavam ale porad malo tak i dr rikala at prikrmim mimco nebudim na kojeni jako to chteli v porodnici nechavam at si rekne sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.7.21 09:06

@MamkaDenča gratuluju :srdce:
Ja porad 2v1,termin mam v sobotu a zatim to na porod nevypada :nevim: Ted me zacaly chytat bolesti v krizi, vzdycky parkrat denne na chvilku, muzou to byt taky poslicci?
Co vase bradavky? Pouzivate na ne neco specialniho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.21 09:18

@Apollina Ano, ja mela poslicky i v krizich, nekdy uz byly bolesti na rozdychavani, ale k porodu to urcite nemirilo…do posledni chvilky pred cisarem jsem byla zavrena, bylo to 40+2tt.

Dekuji za gratulaci. Drzim palce, at ti to dobre dopadne a mimi ti dela radost!

Na bradavky tu mam krem na bradavky od aventu, nemusi se pro mimi oplachovat. Tri dny kojeni a je to znat, jsem rada, ze mam cim promazat. Mliko ale furt nikde, jen naznaky :cert:

Zitra nas uz mozna pusti domu :pankac:

Holky, co uz mate doma decka. Jak se stavite k nocnimu kojeni? Budit nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
25.7.21 10:55

@Apollina
Ahoj,

Ja mela poslicky cca posledni mesic a obcas i s prodychavanim, bolesti zad, stydka kost, ms bolesti atd…. Po Hamiltonovi co kazdych 20min 24h a pak uz zacaly kontrakce po 8min do nemocnice jsem jela po 7min a porad 2cm jeste 3h pred porodem, pak to bylo rychly 🤦‍♀️
Jinak ja byla 4dny po terminu. Davej si horkou vanu a uvidis bud se to rozjede, zustane stejny nebo zastavi..

Posledni dny jsou hardcore. Drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
26.7.21 10:56

@MamkaDenča Já nebudím. V noci kojím jednou a pak az kolem 5-6 ráno. Jsem ráda, že celkem spí. Ona mi to dohání přes den. To chce co 2-2,5 hodiny, takže tak :)

@Aaarchie Zítra to bude 5 týdnů od porodu a stále mám + 7 kg. U předchozích dvou dětí jsem přišla z porodnice a byla jsem na své váze a teď to nejde dolů :(, zatím to neřeším, ale asi pak budu muset, jsem zvyklá na svých 55 kilo a teď mám 62 a necítím se v tom. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.21 07:54

@Apollina Jak to s vami vypada? Stale 2v1?

@Aaarchie Tak mleko se vytvorilo, ale malej si zvykl na flasku a nechce prso :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.7.21 08:04

@MamkaDenča joo jeste porad :roll: Zitra mam termin, tak treba to bude dochvilny miminko :D
To kojeni vypada jako strasna veda, tak jsem na to zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
30.7.21 09:18

@MamkaDenča

Ja mam mlika az az, ale mlada pije mensi davky, tak dokrmuju strikackou, pribrala na spodni hranici… syn zase pribiral jak divy…

@Apollina
Držím palce, ono to může být kdykoliv :-). Odpočívej a čerpej síly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
31.7.21 19:45

Ahoj holky, my se zase po nejake dobe hlasime :) Filipek nam krasne roste, uz ma skoro 4 kg :palec: hezky spinka a je to celkove klidne miminko. Kojeni nam teda moc nejde, ale tak mu zatim mlicko odsavam a davam z lahvicky, tak je spokojenej, tak 1× denne dostane Nutrilon, kdyz nestihame odsavat. Uz mu budou 3 tydny, strasne to leti :mrgreen: bráška je z neho nadseny a rika, ze je to nejkrasnejsi miminko na svete :mrgreen: a musim rict, ze mi fakt hodne pomaha, vozi kocarek, dava mu i mlicko, dudlik, houpe ho v lehatku, je fakt moc sikovnej :potlesk: tak jsem zvedava, jak dlouho mu to vydrzi :lol:

Jinak gratuluji k dalsim miminkum, preji, at vam delaji jen samou radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.8.21 06:40

Ahoj holky, tak uz i ja se dockala, vcera presne na termin se nam narodil Krystufek :srdce: Po 14 hodinach porodu, sel nakonec cisarem. Takze jsem si ho zatim moc neuzila a kojeni nam taky nejde. Tak se to snad brzo zlepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
1.8.21 07:39

@Apollina
Gratuluji ke Krystufkovi ❤️️ uzivej materstvi, mlikonse spusti vetsinou do 48 h kdyztak mu docasne daji prikrm a ty zkousej odsavat 👍
Proc nakonec CS? Ja rodila Filu 17 h po prasknuti vody a po 12h mi pomohla PA cviky a pak epidural…

@Dana V to zni jako zn ideal 🌹 Krasne ti pribira, nas Filipek taky krasne pribiral, za to madam i kdyz hezky pije, mlika dostatek kolem 150 -200g od pondeli.. mlika mam dost, tak uvidime :wink:

Jinak ja uz funguju normalne, vcera 10km vylet se zastavkou v resto 2t po porodu 💪 je to supr opet zacit zit. Nellinka je hodna, nekdy az moc, ze ji musim na jidlo budit. Filipek se o ni taky hezky stara, akorat musime davat pozor je az moc hr…

Uzivejte si sve ratolesti, silene rychle to utece:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.8.21 07:51

@Aaarchie malej tam byl nejak sprajcnutej hlavickou a nesel dolu, tak se to ukoncilo cisarem a musim rict, ze v ten moment jsem byla rada, ze se zbavim tech bolesti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.21 09:53

@Apollina :dance: Velka gratulace k miminku! Hlavne, ze jste to oba ve zdravi zvladli.

Co se tyce kojeni, odsavam, ale mam ho asi malo, odsaju cca 30-50ml denne. Vcera jsem zkousela podruhe vecer a bylo to 5 kapek :nevim: mam trenovat kojeni z prsu skrze kloboucky, jak je syn cumlaci typ, zda se, ze trochu pomohlo, nekdy si prso vezme, ale jen na chvilku, rozcili se a na rade je umela vyziva, od porodnice mame Hipp HA. Syn je vzteklounek, takze s tatkou uz padame na tlamu a snazime se o nejaky rezim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí