Termín porodu červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
10.7.21 09:39

@Nikonik No vy jste ale šikulky 😃 😍 velká gratulace
@Aaarchie S těmi okny to asi vidím stejně 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
10.7.21 09:55
@Nikonik píše:
Ahoj holky tak ja to mam za sebou… Včera jsem mela jit na ten balonek ale na nej sem uz nakonec nesla asi ten zatezovej test zabral v 7 večer me kontrolovali s tim ze zavedou ten balonek no a rupla mi voda takze to začalo nechci strasit ale bolesti jak blazen chudak pritel :D prej sem byla statecna :nevim: a epidural mi nedali snazili se prirodni čestnou no a ve 2:00 hod se mala narodila 49 cm a 2900g tak holky drzim vam palce at to mate take co nejdrive za sebou… Jinak nemam ani steh jen zlehka natrhla

Obrovska gratulace 👏
Supr 7 h je krasa 👍
Jak se jmenuje?
Ty jo supr, ze te nestrihali 👍 ja minule 3stehy a citila jsem to i po sestinedeli 😕

Moc si uzivejte spolecne chvile, odpocin si. I kdyz ted je telo naspeedovany hormony. ❤️️

🤰🏼My jen doufame v brzky pohodovy porod 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
10.7.21 09:59

@Nikonik jee gratulace :srdce:

Holky ja vam budu zavidet, jak to uz budete mit postupne za sebou a ja mam termin az 31/7 :D
Mate nekdo pozitivniho streptokoka? Ja jo a pry budu muset spechat do nemocnice, aby mi pred porodem dali antibiotika, tak snad to poznám a nebudu zbytecne plasit u poslicku 8o
Btw, jak vypadaji poslicci? :lol: Je to jenom tvrdnuti bricha nebo neco vic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
10.7.21 10:11

@Apollina

Poslicci jsou ruzni me se to tvari jako MS bolesti, vcera jsem mela 4× po 10min pak to odeznelo, citim trisla, strili mi paralyza do spodku tj cely bricho me boli, citim kazdy krok.
Tvrdnuti mam k tomu vsemu taky, ale u me je to spis tim, ze jsem starsi a druhy tehu bylo rok po porodu tj bricho je citlivejsi a to jsem hned cvicila panevni dno s fyzioterapeutkou…

Odjezd poznas, teda prala bych ti prdnuti vody 🙏🏼
Nekde psali, ze kdyz mas pozit. Streptokoka nemuzes mit ulevovsky jen rajsky plyn, drzim palce 🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.21 10:34

@LiliLili29 Jak to těhu rychle uběhlo, tak teď se to vleče :)

@Aaarchie Já už mám nachystaný čističe v kuchyni na dnešní cleaning party :mrgreen: Nejradši bych ale relaxovala u nějaké masáže :lol:

@Nikonik Velikánská gratulace k miminku, dobrá práce :dance: :kytka: Máš to za sebou :* My už chceme taky :D

@Apollina Já mám poslíčky jako bolesti u menzesu, drží se hlavně dole a bolí i záda. Pokud malej dovádí, tak mě bolí pak celý břicho a tvrdne mi. Rozhání se to teplou vodou, všichni mi tvrdí, že pravé kontrakce poznám, tak uvidíme :)

Holky, jakej jste měly váhový odhad mimča kolem 35+3 : (já už tehdy měla 2700 - 2900) Nebo nemá některá predikci k porodu většího mimča?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
10.7.21 12:31

@MamkaDenča
Tak me uklid nezabira, uklizim prakticky furt, vcera jsem vytirala, komplet koupelna a wc vc zrcadel, policky atd do toho 2× denne s prckem na hristi hl na pisku a kolotoci 🤦‍♀️ Pani mi rikala, to uz bude a furt nic a dnes cejchy atd.. rano jsem myslela, ze uz ted se to uklidnilo, no nic vecer opet 🌶️ 🌶️ 🛀 🍷a sexik 😂 pak ty okna 😅
Je to sport ten zaver

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
10.7.21 20:06

Holky taky se dočkáte :* jinak ja pouzila asi 4× aniball s tim ze jsem se dostala na max 23 cm… A ted ani nevim kolik mela mala prumer hlavicky nechci kecat… Jinak 7 hodin nu ale byla jsem mimo chtela jsem epidural e nedali mi ho. Pry to. Je. Pekny svinstvo nechali me asi 3 hodiny si myslet ze jsem stale na 5 prstu tak mi rikali vydrzte pak vam. Dame no a pak mi rekla hele jdem tlacit 9,5 otevrena tak jsem cucela a rekla ze uz je pozdě aby. Mi neco pichli ale mela jsem. Strasne fajn doktorku… A jinak kupte si neco na bradavky do nemocnice ja uz je mam uplne auviii :cert: a stqle cekam az se mala pokaka nebo vycura porad nic jinak jmenuje se Ella ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
10.7.21 23:05

@Nikonik Také gratuluji k holčičce, má krásné jméno :srdce:

Já se naopak snažím šetřit, abych si náhodou něčím porod nerozjela a z plánovaného císaře se nestal akutní :lol: ale zítra už mám příjem na Bulovku, tak to už snad dáme :srdce: Netěším se tedy na první dva dny po císaři, ty byly asi nejhorší, pak už to bylo v pohode, takže doufam, že to bude stejné :andel:

Holky držte se, určitě každým dnem začnou ve skupince přibývat další mrňousové jeden za druhým :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
11.7.21 08:04

@Dana V dekuju.. To bude dobre uvidíš ;) ber to tak ze se aspon nebudes x hodin trapit v bolestech sice to boli potom ale pry zalezi hodne na dr jak toho cisare provede :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
11.7.21 08:25

@Nikonik Minule se jim to povedlo prave naprosto skvele, jizvu jsem mela krasnou, bez jakychkoliv komplikaci a za par dni jsem normalne fungovala prakticky bez omezeni :dance: Tak snad se to takhle povede i teď. Ale jsem zase o 5 let starsi no :D Tak jsem zvedava, jak budu teď skakat jako laňka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
11.7.21 13:50

@MamkaDenča
Ahoj,

Tak co uklid? Ja mam vygruntovano, par oken taky hotovych jsem totalne KO.
Dnes bych mohla rodit, umyte vlasy atd… byt cisty a uvareno 😂 manzel vzal syna na 2,5h ven tak byl cas.
Ale vypada to na kliste 😆

@Dana V
Kdyz uz cisar tak je asi lepsi planovany nez akutni, to bude v pohode.

@Nikonik
A fungovala jsi okamzite po porodu?
Ja si pamatuju, ze se mi silene motala hlava, nizky tlak ( teda tak jsem se citila, tlak v poradku) a nez jsem zacala fungovat tak cca 3-4h po porodu, tak at vim co byla unava a co epidural :wink:
Obcas padam do depresi, jak me to bricho boli, ze zavidim naplanovanym porodum, no u nas pry nechavaji max 9dni po terminu….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
11.7.21 14:04

@Dana V tak to bude stejne nebo jeste o chlup lepší ;) drzim palecky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
11.7.21 14:09

@Aaarchie no fungovala jak to rict me bylo neskutecny vedro celou dobu co jsem rodila ale jak mala byla venku tak sem se rozklepala zimou a po 2 hodinach na sale co jsem lezela tak me pak pritel pridrzoval kdyz sem sla do sprchy jinak nic… Jo a me vlastne neco pichli behem porodu pac jak sem se snazila dychat (asi spatne) tak se mi delalo strasne špatně a mela jsem nutkani zvracet no a po tom se mi zavirali oci ale bolesti a zvraceni se neustalilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
11.7.21 14:14

@Aaarchie a taky jsem si rikala ze zavidim tem co maj planovaneho cisare ze se vyhnou tem bolestem atd.. Sice pak asi ta jizva a vse boli (ale boli to i po klasickym porodu) zase si rikam ze to maji aspon rychle za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
12.7.21 11:45

Ahoj holky, tak dnes rano se narodil nas Filipek, 51 cm a 3730 g :srdce: Filipkovi se dari skvele a mne v ramci moznosti taky, holt jako po cisari :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí