Poradna duly
Jana Čurdová
@LiliLili29
Vanickovani doporucuji pro Prazske osobne a pro mimoprazske online kurzy od https://www.facebook.com/…94793595959/ Vanickovani a plavani s Luckou, venuje se sebezachrane, uz se tesim az s nasi treperendou zacneme
dle zahojenyho pupiku 3-4 tydny
Monitor i bez monitoru pozdeji stejne kontroluji treba dam prst k puse nebo nosanku jestli dycha 😂
@MamkaDenča
no sekli se jen on0,5kg ( coz v mem pripade melo byt uz na sekci vzhledem k proporcim… 🤦♀️A teda hamilton jako takovy v pohode, ale o par h pozdeji zacaly silni poslicci cca po 20min, a po vice nez 24h pravidelne kontrakce. Ja je mela od so 17:40 o pulnoci v nemocnici porad na 2prsty tak jsem si dala cekaci pokoj🤦♀️ Ve 4rano stejny, v 6 5prstu a kdyz mi v 7natocili monitor a prdli vodu v 8 uz 10 a slo se, jako rozrizla od ucha k uchu 🤦♀️ Bolest jak krava ani mi nestihli nic dat…. Takze u me Hamilton takhle 👍
@Aaarchie Nooo tak to sis „užila“, ale máš to za sebou. Za odměnu máš zdravou holčičku, jak sis přála
Snad ti dnes o něco lépe a nabíráš sílu.
Já mám nakonec koncem týdne plánovaného císaře.
@MamkaDenča
Jj uzila 🥵 Nechapu to jak jsem mohla se svymi proporcemi porodit tohohle obrika 🤦♀️ Kdyz jdu za sestrickami tak to je vzdy “ joo ta velka holcicka”
obleceni ma 62 😆
Drzim palce v patek 🤞 At si z toho “nemocnicniho supermarketu” odvezete taky zdrave mímo a vse je v poradku, ty jdes na CS kvuli velikosti?
@Aaarchie “ joo ta velka holcicka” - to je fakt vtipný
Třeba bude hrát basket
Jinak s tou velikostí oblečení 62…Tak já mám samozřejmě nejvíc v 56 a začínám si říkat, jestli to k něčemu vůbec bude, snad to někde zachrání elastan
Císař vyšel míň rizikový pro mimčo a já se s tím budu muset poprat. Jsem malá, prvorodička, věk 35+, odhad přes 4000g…
@MamkaDenča
To bude dobry no u nas si myslim, ze v soku byli vsichni, ale uz s tim neslo nic delat a porodit se muselo 🤦♀️ Dr rikal, ze je dobre, ze me nstresovali s tim nad 4kg 😆 vcera jsem byla hotova myslela jsem, ze umru bolesti, ale ted zpetne to je pro telo nejprirozenejsi 🤞 to siti se zahoji ![]()
Tak dej vedet v patek co a jak ![]()
@Aaarchie Jeee, tak další miminko na světě 😁 😊 😍 moc gratuluji, ať jste zdraví.
@MamkaDenča
Tak zitra jdeme domu a uvidime, jestli oblikne co mame 🤦♀️ Jinak kojime jak divi, mliko jsem mela prakticky hned a pro priklad standart je cca 25ml/davku a nase “droběna” dá až 50ml 🤦♀️ Tak asi rovnou skocime na obleceni 3-6m 😂
Jak se citis?
@Aaarchie Tak ta je náááááádherná, skoro mi ukápla slza
Ráda papá, jako ten můj a to je teprve v bříšku
Moc gratuluju. Se máte, že už společně domů. Já už bolestí nemůžu skoro chodit, ještě pár dní a mám snad kýlu ![]()
Právě jsem dobalila kufr. Zítra mám příjem a ve čtvrtek bude na světě další „drobek“ ![]()
Držte nám palečky ![]()
@Apollina Ty znamínka jsou tzv. fibromy a dělají se nejvíce na těchto místech v posledním trimestru. Někdy po porodu zmizí, jinak zajít na kožní. Tam já určitě půjdu po šestinedělí, jedno je velké a přesně zasahuje do lemu podprsenky a dráždí se do krve…Na ty menší si snad zvyknu ![]()
Už se ti to také blíží, viď?
@MamkaDenča
Ani se mi domu nechce 😂 tady mi nic nechybi, doma bude hukot 😂 jen mi strasne chybi Syn telefonujeme si s videem nekolikrat denne, ale neni to ono. Zitra po vizite reknou definitivni ortel ![]()
Tak nakonec ne pa, ale ct, drzim moc palce tfuj tfuj tfuj 🙏🏼.
@Aaarchie ta je kouzelna
ty mas vazne obra
a ja mam pindu. Plinky nulky a obleceni 50
s tim mlikem bud ráda ja s tim stale bojuju… Odsavam malo cca tech 20 30 z jednoho prsa
dr rikala ze kdyz bude mit zachvaty at dokrmim nu
Dekuji, vsechna miminka jsou kouzelna ![]()
To jo teda, my mame pliny 1, ale obleceni od 56 vic, budu muset selektovat.. nakonec to co jsme meli s sebou 54 jsme dat nemohli a vzali neco jineho pro odchod z nemocnice 🤦♀️
Tak prvni noc doma a uplne super, jsem si i odpocinula dobre vyspala
pujdeme na prochajdu. Tak snad to ujdu
Holky jen typ, posilam vysledky noseni poporodniho padu od pondeli tj za 3dny a jsem nadsena, nosim par h denne a i dr v nemocnici me pochvalil
foto jak vypadam dnes s pasem 4dny po ![]()
@Aaarchie tak to ja mam opacny problem mam zasobu 1cek plenek ale uz mam asi 3ti baleni nulek vypotrebovany
ale zaciname pribirat tak jsem ráda.. Jinak brisko mas hezky ja po prichodu domu mela 8 kg dole ted uz jsem na sve vaze jen to brisko je jeste takove,, gumove'' ale to se snad zpevní..
@Nikonik
8 kg dole 👏 ja myslela, ze vic a jen necelych 6… to jsou ty moje cokolady 😂 takze jeste 5.
Vcera jsme dali prvni prochazku a prepiskla jsem to, spodek boli silene, jsk jsem dost potrhans po tom narocnym porodu hold nefunguji jsko pri synovi a nejak si to neuvedomuji:-D
Tak at rychle priberete, nase mala da obcas skoro i 100ml na davku 🤦♀️ Takze zadny orezavatko to asi nebude
@Aaarchie ja nabrala celkove cca tech 10 kg nu jsem taky prcek 160 cm mam
ja jsem byla po porodu docela fit jen me nesili nic nu ale porad spinim tak kdyby to prestalo bylo by to fajn
tak se drž a preji brzke,, uzdraveni''
![]()