Termín porodu červenec 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
18.7.21 21:32

@LiliLili29
Vanickovani doporucuji pro Prazske osobne a pro mimoprazske online kurzy od https://www.facebook.com/…94793595959/ Vanickovani a plavani s Luckou, venuje se sebezachrane, uz se tesim az s nasi treperendou zacneme :wink: dle zahojenyho pupiku 3-4 tydny

Monitor i bez monitoru pozdeji stejne kontroluji treba dam prst k puse nebo nosanku jestli dycha 😂

@MamkaDenča
no sekli se jen on0,5kg ( coz v mem pripade melo byt uz na sekci vzhledem k proporcim… 🤦‍♀️A teda hamilton jako takovy v pohode, ale o par h pozdeji zacaly silni poslicci cca po 20min, a po vice nez 24h pravidelne kontrakce. Ja je mela od so 17:40 o pulnoci v nemocnici porad na 2prsty tak jsem si dala cekaci pokoj🤦‍♀️ Ve 4rano stejny, v 6 5prstu a kdyz mi v 7natocili monitor a prdli vodu v 8 uz 10 a slo se, jako rozrizla od ucha k uchu 🤦‍♀️ Bolest jak krava ani mi nestihli nic dat…. Takze u me Hamilton takhle 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.21 13:32

@Aaarchie Nooo tak to sis „užila“, ale máš to za sebou. Za odměnu máš zdravou holčičku, jak sis přála :kytka: Snad ti dnes o něco lépe a nabíráš sílu.

Já mám nakonec koncem týdne plánovaného císaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
19.7.21 13:53

@MamkaDenča
Jj uzila 🥵 Nechapu to jak jsem mohla se svymi proporcemi porodit tohohle obrika 🤦‍♀️ Kdyz jdu za sestrickami tak to je vzdy “ joo ta velka holcicka” :-D obleceni ma 62 😆

Drzim palce v patek 🤞 At si z toho “nemocnicniho supermarketu” odvezete taky zdrave mímo a vse je v poradku, ty jdes na CS kvuli velikosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.21 15:26

@Aaarchie “ joo ta velka holcicka” - to je fakt vtipný :lol: Třeba bude hrát basket :D Jinak s tou velikostí oblečení 62…Tak já mám samozřejmě nejvíc v 56 a začínám si říkat, jestli to k něčemu vůbec bude, snad to někde zachrání elastan :mrgreen: Císař vyšel míň rizikový pro mimčo a já se s tím budu muset poprat. Jsem malá, prvorodička, věk 35+, odhad přes 4000g…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
19.7.21 16:09

@MamkaDenča
To bude dobry no u nas si myslim, ze v soku byli vsichni, ale uz s tim neslo nic delat a porodit se muselo 🤦‍♀️ Dr rikal, ze je dobre, ze me nstresovali s tim nad 4kg 😆 vcera jsem byla hotova myslela jsem, ze umru bolesti, ale ted zpetne to je pro telo nejprirozenejsi 🤞 to siti se zahoji :wink:

Tak dej vedet v patek co a jak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.7.21 20:19

@Aaarchie Jeee, tak další miminko na světě 😁 😊 😍 moc gratuluji, ať jste zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
20.7.21 21:03

@MamkaDenča
Tak zitra jdeme domu a uvidime, jestli oblikne co mame 🤦‍♀️ Jinak kojime jak divi, mliko jsem mela prakticky hned a pro priklad standart je cca 25ml/davku a nase “droběna” dá až 50ml 🤦‍♀️ Tak asi rovnou skocime na obleceni 3-6m 😂
Jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.21 21:42

@Aaarchie Tak ta je náááááádherná, skoro mi ukápla slza :srdce: :* Ráda papá, jako ten můj a to je teprve v bříšku :P Moc gratuluju. Se máte, že už společně domů. Já už bolestí nemůžu skoro chodit, ještě pár dní a mám snad kýlu :)

Právě jsem dobalila kufr. Zítra mám příjem a ve čtvrtek bude na světě další „drobek“ :andel:

Držte nám palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.21 21:44

@Apollina Ty znamínka jsou tzv. fibromy a dělají se nejvíce na těchto místech v posledním trimestru. Někdy po porodu zmizí, jinak zajít na kožní. Tam já určitě půjdu po šestinedělí, jedno je velké a přesně zasahuje do lemu podprsenky a dráždí se do krve…Na ty menší si snad zvyknu :mrgreen:

Už se ti to také blíží, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
20.7.21 22:01

@MamkaDenča
Ani se mi domu nechce 😂 tady mi nic nechybi, doma bude hukot 😂 jen mi strasne chybi Syn telefonujeme si s videem nekolikrat denne, ale neni to ono. Zitra po vizite reknou definitivni ortel :wink:

Tak nakonec ne pa, ale ct, drzim moc palce tfuj tfuj tfuj 🙏🏼.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
22.7.21 06:42

@Aaarchie ta je kouzelna :* :andel: :kytka: ty mas vazne obra :D a ja mam pindu. Plinky nulky a obleceni 50 :D s tim mlikem bud ráda ja s tim stale bojuju… Odsavam malo cca tech 20 30 z jednoho prsa :nevim: dr rikala ze kdyz bude mit zachvaty at dokrmim nu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.7.21 09:13

@Nikonik

Dekuji, vsechna miminka jsou kouzelna :-)

To jo teda, my mame pliny 1, ale obleceni od 56 vic, budu muset selektovat.. nakonec to co jsme meli s sebou 54 jsme dat nemohli a vzali neco jineho pro odchod z nemocnice 🤦‍♀️

Tak prvni noc doma a uplne super, jsem si i odpocinula dobre vyspala :wink: pujdeme na prochajdu. Tak snad to ujdu

Holky jen typ, posilam vysledky noseni poporodniho padu od pondeli tj za 3dny a jsem nadsena, nosim par h denne a i dr v nemocnici me pochvalil :wink: foto jak vypadam dnes s pasem 4dny po :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
23.7.21 09:54

@Aaarchie tak to ja mam opacny problem mam zasobu 1cek plenek ale uz mam asi 3ti baleni nulek vypotrebovany :lol: ale zaciname pribirat tak jsem ráda.. Jinak brisko mas hezky ja po prichodu domu mela 8 kg dole ted uz jsem na sve vaze jen to brisko je jeste takove,, gumove'' ale to se snad zpevní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.7.21 10:25

@Nikonik
8 kg dole 👏 ja myslela, ze vic a jen necelych 6… to jsou ty moje cokolady 😂 takze jeste 5.

Vcera jsme dali prvni prochazku a prepiskla jsem to, spodek boli silene, jsk jsem dost potrhans po tom narocnym porodu hold nefunguji jsko pri synovi a nejak si to neuvedomuji:-D
Tak at rychle priberete, nase mala da obcas skoro i 100ml na davku 🤦‍♀️ Takze zadny orezavatko to asi nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
23.7.21 20:31

@Aaarchie ja nabrala celkove cca tech 10 kg nu jsem taky prcek 160 cm mam :lol: ja jsem byla po porodu docela fit jen me nesili nic nu ale porad spinim tak kdyby to prestalo bylo by to fajn :think: tak se drž a preji brzke,, uzdraveni'' :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí