Poradna duly
Jana Čurdová
@ajju u nas ve školce take, zitra konci synovi karantena, nastesti je negativni
ale stejne myslim, ze drive ci pozdeji to domu dotahne
O sebe se nebojim, ale nevim, jaky prubeh by mohl byt u miminka?
Ahoj tak ja ockovana nejsem a nekojim svagrova se nechala naockovat do tydne byla pozitivní i jeji rok a pul stara holcina mala to snasi lépe nez ona.. Tak nevim no stejne si myslim ze to bude brzo povinne… Ted jsme meli jit na 2hou hexu ale ja mam nakou virozu tak jsem to odlozila radeji a jinak s prikrmama jsem zacala dyni asi 3 dny pak mrkev 3 dny a vcera pastinak pak dam asi mrkev s dyni kupuju prikrmy jsem rada ze uvarim pro nas a mam to jen tak tak pac mam docela nespavce
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, je toho nejak moc
Jak se mate? koukam, ze mate velky deti
nas malej mel ve 4m 6,5kg a prijde mi, ze ted moc nepribira
Mozna blba otazka, ale kdyz jste zacali s prikrmama, tak jste davali ciste zeleninu nebo to trosku redite kojeneckou vodou? ![]()
@Apollina ahoj my my budeme mit 10.1 pul roku
a zacala jsem s prikrmama a mala basti da sw rict ze vse teda jablko ji nejede
co jsem zkousela ted nedavno… A pokud to je moc huste tak jsem. Pridala kapku koj. Vody nebo davam oliv. olej kvuli bobkum
jinak davam sklenicky nevarim… A do dudliku ji davam okurku na zuzlani a dala jsem i mesicek mandarinky a to ji silene smakovalo a zadna reakce nebyla
@Apollina
Ahoj, nepribirani mame taky i kdyz u nas je to psych blok jak jsme byly 2t v nemocnici ve 3m 7kg v 5m 7,5kg s dr i laktacni resim uz 2m…
Po dohode jsem zacala cca pred 2t tj tyden pred 5m vecerni kasicky vyhovuje mi nejvic nutrilon 1. Kase a micham do MM a tyden jedeme zeleninu k obedu, zacala jsem bataty, pak dyni, cuketu, mrkev, spenat atd…ja do vseho davam MM i u syna jsem to tak delala a nikdy zadnou reakci nemel a kakani uplne v poho, no jediny co sni jsou bataty a dyne, vse ostatni odmita a pak ovoce, jablko, banan, jahody ( nemame alergie, tak jsem si to dovolila) ze by byla jedlik se rict neda, max sni kolem 70g a lahvicku s cajem, vodou i mlikem odmita…. Ja zase prikrmy varim, kdyz jsme pryc tak mam overeny pro takhle maly mimi good gout, potpot, hipp bio do 8 m jsem nic jinyho nejela…
Ma neustale chyceny prudusky, vypada to na astma ( jeste nas ceka dalsi kolotoc vysetreni) tak je to taky tim. Dr zatim neresi, spis hlidame, aby neubirala. Hubenour neni nastesti ma 70cm.
Hodne stesti ![]()
Malá má 6 měsíců a už dáváme večer kaši(pak ještě dokojím) a v poledne zeleninu. Vodou nic neředím. Začala jsem přikrmovat asi před 14dny. Váha 7,80 kg
Holky nejlehčí miminka skupinky Natálka s Nikolkou 5 a 6 kg
teda Natalce příkrmy jedou ale Nikolka nic moc..
Takja hlasim ze my mame cca 8kg a dneska jsem zavadila o neco ostreho na dasnicce tak se nam zacina pekne prorezavat zoubek ![]()
Ahoj
Filípek má 5,5 měsíce a 9,12 kg
dnes jsme byli na 5 měsíční kontrole. S příkrmy jsem začala hned po ukončeném 4. měsíci a už jsme zkusili všechnu možnou zeleninu i s masíčkem, nějaké přesnídávky i kaši a všechno mu chutná. Už zvládne sníst i cca 200 g příkrmu. K pití mu dělám ovocný čajík pro miminka a už ho pěkně pije z hrnečku. Příkrmy vařené a kupované máme tak půl na půl, kupované asi nejvíc od Hipp, ale i od Sunaru mu chutnají. Mám vařič příkrmů od Aventu a nemůžu si ho vynachválit, je to fakt super věc. Už jsem se těšila, až ho znovu vytáhnu
Zoubky zatím nic, tak uvidíme, kdy nějaký vyleze. Jeho brácha už v 5 měsících spodní zuby měl
ale za to bráchovi včera jeden spodní zub vypadl ![]()
Ahojky maminy tak nám to rychle uteklo a synovi je už rok
, je zdravý, šikovný a hyperaktivní. Stoupá si už třetí týden a teď už zdatně chodí kolem nábytku. ![]()
Aho jj leti to,
Nase Nellinka je solidní ďábel, màlo spí, pres den max 1× a vstává mezi 5-6rano spat chodi 21h stoupa si uz taky skoro mesic, jeste se nepohla z mista teda. Bracha ji slusne vychovava samejma lumpacinama????♀️ Rok nam bude za 14dni.
Byla s nami uz 2× u more, letadla snasi super, cestovani ji nevadi, my doma chvilku neposedime a na plavani je ta za hvezdu, potapka nase. Jsou to sikulove. Jinak pomalu odstavuju, uz mam pul na pul Mm a UM… kdyz si vzpomenu jak jsme loni funely tak se mi fakt Po tomto nestyska.
Vsechno nejlepsi vsem oslavencum!!!
Aho jj leti to,
Nase Nellinka je solidní ďábel, màlo spí, pres den max 1× a vstává mezi 5-6rano spat chodi 21h stoupa si uz taky skoro mesic, jeste se nepohla z mista teda. Bracha ji slusne vychovava samejma lumpacinama????♀️ Rok nam bude za 14dni.
Byla s nami uz 2× u more, letadla snasi super, cestovani ji nevadi, my doma chvilku neposedime a na plavani je ta za hvezdu, potapka nase. Jsou to sikulove. Jinak pomalu odstavuju, uz mam pul na pul Mm a UM… kdyz si vzpomenu jak jsme loni funely tak se mi fakt Po tomto nestyska.
Vsechno nejlepsi vsem oslavencum!!!
Ahoj tak u nas bude rok 10.7 a madam obchazi nabytek momentalne jsme prodelali 7mou nemoc nastesti ne moc silny prubeh ale teploty 39 2 dny a ted je jeste takova otravena.. 8 zubu a vypada to ze se asi klubou další
vsechno ma hned v puse s tim spankem take spime jen jednou denne hodku a pul a je to malej satan nikde nevydrzi neposedi je to sileny jak to rychle uteklo
Tak já rodila o něco dřív a to 22.6. malá už sama chodí. Začala pár dní před narozeninama s prvními krůčky. V roce tedy 9,8 kg, 77 cm a 6 zubů venku.
Všechno nejlepší k 1. narozeninám všem kdo slaví
![]()
Ahojj maminy tak jak se vam vede?? A prckum? Kdyz koukam na fotky tak si rikam ze to uz neni ani mozny jak to rychle uteklo ale teda priznam se dava mi kolikrat zahul… Posledni dobou se v noci casto budí doufam ze to je diky stolickam co se derou ven jinak mi trefi uz spavala krásně 🙈a je nam ted 14 mesicu a sama jeste nechodí ale dostane se vsude ze ji kolikrat ani ja nestacim je tu jeste nekdo komu nechodí? Uz si říkám at zacne pac zachvilku zima a v kocarku dlouho neposedi tak bych byla rada kdyby uz mela teplaky v celku🤣a ne na 3 pouziti🙈 🤣