TP duben 2013 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
3.3.13 12:55

Prozivam to dobre az na zuby zacaly me trapit jezdim pozubarich vicistimi to ale neni mi to nic platny nemuzu ani kousat.Ale jinak super a ty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
3.3.13 14:40

@adriana29 jej.. to nezávidím.. já taky docela ok až na nateklí nohy a občasný bolesti kostí mezi nohama a tlaky na spodek hlavně močák.. :) ale už jen chvilku a budeme mít drobky u sebe :) a viš co nosíš pod srdíčkem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
3.3.13 19:56

Kluka Fabianka aty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
3.3.13 20:38

@adriana29 krásné jméno :) mi taky chlapečka Adama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
4.3.13 07:44

To chtela dcera tohle jmeno ji se strasne libilo Adamek, ale tatka chtel neco co se moc nepouziva. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
4.3.13 12:24

@adriana29 no jména vybíral budoucí tatínek :) nemohl překousnout že nebude červenej kočárek tak jak si přál tak si dupnul a vybral aspon jmena :) aspon ze jsou pekny… :) bylo to slozity s jmeny mam 5 synovcu takze sestej kluk do rodiny a nejaky pekny jmeno bylo vazne kumst vybrat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
4.3.13 16:12

At je to kluk ci holka hlavne at je to zdravi nase mala se jmenuje adriana to taky vibiral tatka ja chtela cesky. A kdy mas termin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
4.3.13 16:31

@adriana29 tp mam 17.4. ale dr rikaji ze to vidi na brezen.. tak jsem ted rada za kazdy den co jsem jeste 2v1 :) ale už to trošku nedávám no..poslení měsíc je to vážně fuška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
4.3.13 17:14

Máte některá výtok konzistence vody ale bílé barvy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
4.3.13 19:49

Ja ne ja uz se tesim az to budu mit zasebou.Sem zvedava kdy to bude termin mam 3.4 tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
5.3.13 14:21

@anicka18 Ahoj taky trpím bílím výtokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
5.3.13 14:28

@mixy ahoj.. no já se ptam pac obcas zaplasim ze je to plodovka.. a uz mam cuky valit :mrgreen: je to vazne bíla voda ale na vlozce se voda vsaje a zbude jen tvaroh.. :mrgreen: :mrgreen: tak si rikam ze je to výtok.. plodovka by snad bíla nebyla.. dr rekla ze je to normalni ale nezkontrolovala me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
5.3.13 15:33

To neni plodovka me kdyz praskla to bylo vody je je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
5.3.13 16:00

@adriana29 :) no já právě vím že může odtíkat i po trochách.. ted resim jinou vec.. ted lezimm a boli me hrudnik a nejak zada.. mam obcas bolesti ale nemusim jerozdejchavat obcas tlak na mocak obcas se mi chce na velkou ale je to jen pocit (no od 10hod jsem byla uz 3×) a to normalne chodim ob den nebo max 1× denne… mam strach ze kdyz pojedu nechaj si me tam a budu tam muset lezet buh vi jak dlouho a nic se nebude dít.. ten vytok tece i v leze v klidu.. nejaky bolesti mam ale jen v podbrisku.. kdyz to je na prd ani nevim jak vypaddaji kontrakce nebo neco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
5.3.13 17:37

Me hrudnik neboli zada jak pes a pod brisku me boli taky na velkou chodimjak ty jednou tak a podruhy tak.Ja kdyz lezim na jednom boku a chci nadruhy tak se nemuzu otocit a strasne me to boli.Ja sem dodtala pit horcik a ten je dobrej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí