Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
22.1.18 12:36

@Callie Ja teda co jsem byla v H&M tak meli největší velikost 85E ale odpovídala tak 85C bych řekla, normalne jsem myvala C a představa že se mi prsa ještě nalejou a zvětší tak to jejich E bych určitě nedala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
22.1.18 13:02

@Callie Ja byla taky dost skepticka, nerada objednavam neco z netu, musim si to vzdy dopredu vyzkouset. Jenze i normalne mam problem sehnat podprdu natoz jeste kojici. Mam vetsi prsa takze v H&M a podobne se me to netyka, ale slevy tam opravdu jsou a prave i na ty podprdy, tak pokud mas nejakou prumernou velikost urcite si vyberes. Ja koupila ve sleve tehu zimni bundu z 2000 na 600 :palec:
Jinak z toho Bonprixu se fakt zmerit, ja mam normalne 85 E a tam mi to vyslo na 105 A :zed: Neverila jsem, ze mi to bude..vzala jsem o cislo vetsi, protoze ocekavam jeste narust a sedi fakt suprove :palec: Jen clovek proste nemuze cekat dekolt jak s normalni podprdou..ale co hlavne, ze je pohodlna a pocitam, ze mi to po porodu bude uplne jedno, hlavne ze to nebude nikde skrtit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
22.1.18 13:04
@TerinaKosina píše:
@Callie Ja teda co jsem byla v H&M tak meli největší velikost 85E ale odpovídala tak 85C bych řekla, normalne jsem myvala C a představa že se mi prsa ještě nalejou a zvětší tak to jejich E bych určitě nedala :lol:

Ja mam 85E a HMkovou 85 nezapnu ani omylem, nemluve o tom ze ani prsa se mi tam fakt nevejdou..takze na to pozor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.18 13:49

Pupínek po jahodách :D Přidávám také fotku bubínku. dnes 24+6 TT :srdce: Jinak jsem si raději došla na kontrolu. Malá byla otočená, takže čutala do placenty vzadu. Asi se jí kontrola moc nelíbila, protože se rozhodla otočit a ukázat co umí s máminým bříškem udělat. Sestřička mě uklidňovala, že miminka jsou taková i maková, tak jsem jí vysvětlila, že naše malá je malý ďábel a chvíli na to už jela tu svou :mrgreen: Břicho mi skákalo ze strany na stranu. Sestra zvedala obočí a já se smála, že tohle je její normální aktivita. Bude to ďábel po mamince :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
22.1.18 13:50
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.18 13:52

@Callie Já jsem koukala na bonprixu, ale tam maj velikosti jen do F.. já mám G - H, takže jsem koukala na Astratexu, Leontynka.. no kde to ty holky ještě psaly? Pokoukám se a ozvu se. Chtěla bych menší prsa, tak špatně se shání těhupodprsenky větších velikostí. Docela mě zarazil ten Bonprix. Klasické podprseny mají i veliké a těhotenské jen do Fka :( Asi větší nemaj nárok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
22.1.18 14:09
@Veronika.Berta píše:
@Callie Já jsem koukala na bonprixu, ale tam maj velikosti jen do F.. já mám G - H, takže jsem koukala na Astratexu, Leontynka.. no kde to ty holky ještě psaly? Pokoukám se a ozvu se. Chtěla bych menší prsa, tak špatně se shání těhupodprsenky větších velikostí. Docela mě zarazil ten Bonprix. Klasické podprseny mají i veliké a těhotenské jen do Fka :( Asi větší nemaj nárok :lol:

Jak jsem psala už o pár příspěvků výše, je lepší se změřit, já mám 85E a na Bonprixu 105A :D Takže bych to nezavrhovala, dokud se člověk nezměří a nekoukne do těch jejich tabulek velikostí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
22.1.18 14:09

@Ell-Ell o škrcení mi ani nemluv… Večer se svlíknu, mezi nohama mám otisk švu z ryflí, pod koleny obtišetěné silonky, dnes očekávám na nártu obtisk bot a teď mi ještě na zádech přibyde pruh z podprdy a trojúhelníky kolem ňader :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já právě chtěla nějakou, co má širší ramínka, taky jsem i za normálního stavu „objemná“, tudíž vylučuji H§M :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
22.1.18 14:11

@Veronika.Berta Astratex je výborný, tam nakupuji za netěhotna. Ceny sice vyšší, ale vydrží dlouho v původní barvě a tvaru. Ovšem, nevím jak dlouho budu kojit, a na parádu to doma nechci :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
22.1.18 14:14

@Svetluska30 Aha tak to mám s tím příspěvkem smůlu :-D děkuji moc za info :*. Tak pak až po porodu…
Jinak já si vybrala Fakultku, budu tam mít protekčně doktora přes známé, který mi udělá císaře. Manžel chtěl do Krnova, ta nemocnice je moc chválená na přirozené porody, ale jelikož nemám na výběr, tak takto. Dceru jsem rodila na Fifejdách a byla jsem tam moc spokojená.
V Karviné jsem pracovala :lol:, a taky jsem si to tam dost před porodem odležela a osobně bych tam nešla :mrgreen:. Jenže je to už hodně let, tak třeba se to změnilo :nevim:

Jinak holky já podprsenku budu kupovat až po porodu, jelikož pak ta velikost bude zase jinde. Teda mám takovou zkušenost už od minulého. Teď jsem si koupila jen 2 levné podprsenky v pepcu a super, vzhledem k ceně mě nebude mrzet ani když je pak vyhodím. Hodně taky nisím sportovní. Každopádně patřím k těm menším, předtím jsem měla 70/C, nyní jsem na 75/D. Ale ten objem pod prsy se zase po porodu zmenší a prsa nalijou, tak počkám :D. Taky mám ráda HM, tak možná zabrousím tam :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.18 14:18

@Callie Těhuprsenky se dají pak poslat dál do světa. Jsou maminky, které si nové nemohou dovolit a budou rády za každou pěknou bazarovou podprsenku :) Mít menší prsa, tak to asi taky tak řeším. Nejradši mám tuhle: https://www.bonprix.cz/…bila-970132/?… Protože košíčky jsou z pružného materiálu a zatím pokryjí růst prsou a jsou ultrapohodlný, protože vzadu mají čtyřháčkový hlavolam :lol: Ten, kdo je začal šít s tak širokými zády byl génius! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
22.1.18 14:19

Já normálně nosím 70E. Teď jsem si kupovala 75F z Astratexu, podle jejich kalkulatoru, ale asi bych snesla ještě větší košík. 75F o něco líp padnoucí jsem sehnala i v Tescu v sekci se spodním prádlem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.18 14:22

@Ell-Ell Já jsem si na bonu kupovala podprsenky do práce, takže tamní číslování znám. Chce to trochu fantasie. Když si nejsem jistá, tak beru dvě velikosti a tu nepotřebnou vracím :D Teď jsem si tam objednala kalhoty. Obvody u podprsenek mají dobrý, já mám stále 85, ale velikost košíčků u kojících je omezená. Už jsem přemýšlela, že si upravím sama podprsenku. U téhle by to šlo velice snadno :) https://www.bonprix.cz/…bila-970132/?… :lol: a pak si ji schovám do galerie ušitých kuriozit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
22.1.18 14:26

A co triumph? Teď taky mají slevy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
22.1.18 14:29

Na Luxusní prádlo. Cz mají velký velikosti