Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem test na glukózu nepodstoupila, respektive mi ho neudělali, protože jsem měla už na lačno vyšší hodnotu 5,3. Ale přitom dr mi pak na kontrole řekla, že to je jen lehce zvýšené a že na diabetologii mě nepošle, ať nejím sladký a bude to ok. Tak se snažím celkově upravit sacharidy, ale nemám glukometr, takže nevím jak mi to lítá. Ve čtvrtek mám kontrolu, bude mi brát krev tak jsem zvědavá jakou budu mít hodnotu + jaký bude mít prcek odhad váhy…
@xacxa krásná fotka
.
Jå teda vůbec nevím jak se 3D/4D fotky cenově pohybují, u prvního jsme si nechali ale cenu uz si nepamatuji Teď u druhého už me to tolik neláká, takže jsme se na nic neobjednavali. Mám pár fotek z normálního utz a to jen proto, ze mi dává dr sama od sebe ale nikdy jsem ji neplatila.
Co se týká monitoru tak ten máme a jsem s ním klidnější
mám ten klasický Nanny.
Holky a co nějaká tehu profi fotky, budete se některá fotit?
my nakonec něco málo ano, byla jsem doma premluvena
takže v sobotu jdeme na to, jen něco decentniho a rodinného
foti nás kamarád tak snad nebudu tak nervózní, moc na to nejsem ![]()
Kamarádka se teď nechala fotit a kdyby mě to nebylo blbí chci stejny
má fotku ve vaně, bílá zakalena voda, květy a ona přes prsa nějakou krajů pupík vystrceny na hlavě věneček z nevestina závoje no kraaaasa ![]()
V Horovicich chtí za 3D ultrazvuk 800 za video a 200 za fotku. Na foceni půjdeme ať máme nakou památku. Fotografka mi doporučila jit tak kolem 30 tt tak jsme se domluvily na 31 tt. Premluvila jsem i přítele ![]()
Tak to jsem ráda, ze v tom nejsem sama
nám taky právě kámoš říkal ue ideál mezi 30-32tt kdy je i bříško víc nahoře atd
tak jsem na to v sobotu zvědavá
lenina28 no ja se na to taky právě moc necítím ale některé holky mají fakt krásný fotky u nás to bude spíš takové ty klasické, něco i s Adamkem atd
no jsem z toho lehce nervózní
![]()
@Ivwet Já jsem koupila od Nanny. Původně jsem nechtěla vůbec, zdálo se to zbytečné, bude s námi v ložnici. Ale kamarádka mi vysvětlila, ze to reaguje už když děťátko " zapomene" dýchat a probudí ho to, tak me přesvědčila
Taky mi to z větší části zaplatily poukazky z práce ![]()
@xacxa Fešák
My se doma porad dohadujeme po kom bude
, a modlíme se aby to nebyla reinkarnace dědy Ivana z mužovo strany, to by byla teprve jizda ![]()
@Staworowski Mě taky překvapovalo, proč řešit i maminky s mírně zvysenymi limity. Navíc když na tehule je přísnější metr než na diabetiky. Právě v čekárně při testu jsem si v časopise přečetla, ze i mírně zvýšená hodnota může v tehu hodně vyrůst a zlobit. Možná si zkus něco načíst, ať si v klidu. Me naštěstí výsledky vyšly dobre a dal jsem to neřešila ![]()
@eMa321 píše:
@xacxa FešákMy se doma porad dohadujeme po kom bude
, a modlíme se aby to nebyla reinkarnace dědy Ivana z mužovo strany, to by byla teprve jizda
No jestli bude prďola kombinace mé rodiny a manželovy, tak to bude taky jízda…hlavně ať není po tchýni…jako mám ji ráda, ale některé její výbrky jsou na zabití, je trošičku jednodušší a trošičku vlezlá, ale jinak neškodná ![]()
Holky, uz po nekolikate jsem rada, ze tu s vami jsem..ted naposled foceni - kdo vi, kdy bych ho zacala resit..takze diky vsem!! ![]()
Jedné příbuzné umrelo miminko na syndrom náhlého úmrtí- asi před 20 lety. Proto jsem si chtěla podložku určitě pořídit ale manžel tvrdí že zbytečně hrotim a že miminko stejně bude spát s náma. Chtěla jsem se zde zkušenějších zeptat, jak se stupňuje kopání miminka? Jsem 22.tyden a zatím jsem cítila trochu kopání, jen když jsem ležela. Teď í když sedím tak cítím už docela silné kopy a dnes v noci jsem měla pocit jako že mi někdo kopl do močového měchýře
je to tak normální, že od teď budu prostě citit kopecky pořád a tak silně? Asi blbý dotaz ale jsem na cestě z německa do ČR a chci vědět zda je vše normální ![]()
My máme taky Nanny. Od Ježíška.
Naopak asi nebudeme zatím pořizovat chůvičku. Máme menší byt, takže snad malou uslyšíme i tak ![]()
@Vladimirovna já jsem 22 týden a cítím miminko už asi od 18tt. Dřív to bylo tak občas a teď už pravidelně několikrát denně
kopání a prevalovani ![]()
Já chuvicky využila nejvíce asi do 3 let. V létě když se bylo dlouho na zahradě a malý spal, nebo na chatě ![]()