Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1416
24.1.18 11:41

@Danlea tak to asi budeme mít dost podobně vyladěnou postýlku, mě právě šije paní mantinel mint v kombinaci s šedou a bílou a stejně k tomu i povlečení a hnízdečko, ta barvička je krásná :srdce: :srdce:. @mikysek1990 krásná práce :palec: :palec: jsi šikulka, já ráda vařím ale nerada peču :mrgreen: takže sem tam ukuchtím leda nějakou bábovku nebo buchtu když je sezóní ovoce a vrcholem mojí práce byl krtkův dort z krabice :mrgreen: :mrgreen:. Možná u mě je to i tím, že prakticky vůbec nejím sladké, nemám ráda čokolády, tyčinky, oplatky…vůbec tohle tak od svých 10 let nejím, jsem spíš na slané :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
24.1.18 11:58

My jsme si objednali tuto postýlku, je kompletně vybavená včetně matrace a mantinelů, povlečení a peřinky s polštářkem, baldachýnem a je k tomu i zavinovačka v barvě, ta co je na obrázku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
24.1.18 12:48

Holky budete to mít krásný :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
24.1.18 12:52

@j-p pokud máš špatnou zkušenost, tak tě chápu. Mě učili jak dávat UM stříkačkou, než jsem se rozkojila a to co píšeš mě dost překvapilo.

Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
24.1.18 12:56

Taky mám rifle z HM :-) Kupovala jsem je už v září a od té doby jsem je nesundala. Akorát skorotchán mi pořád cpe 500,–Kč, ať si nechám zašít tu díru na koleni :mrgreen: Pak jsem tam koupila 4 x triko s nařaseným břichem, v těch spím nebo chodím do práce. Šaty a legíny jsem objednala v eshopu v Lidlu. Bundu jsem podědila po sestře, zbytek jejich hader ne, páč náš vkus se diametrálně liší :lol: :lol: :lol: Tím moje těhotenská garderóba končí.
Mikysek 1990 - hnízdečko je boží! Nám ho šila moje mamka a nadávala u toho jak špaček, ale povedlo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
24.1.18 13:04

Tchán :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
24.1.18 13:07
@lenina28 píše:
Tchán :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Ten mě taky pobavil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
24.1.18 13:19

Hnízdečka

Máte někdo s hnízdečem osobní zkušenost? Já to vídám na netu až poslední dobou a přemýšlím, jaký to má význam, jestli je to pro miminko nějak výhodné, jak dlouho v tom vydrží? Dáváte to do postýlky nebo na zem? Přepokládám, že to vyšlo z kojících polštářů, protože jediný rozdíl, který vidím je, že polštář nemá podložku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
24.1.18 13:27

@Adjon uprimne je to zbytecnost kdybych si to neumela usit asi to nekoupim a spise investuji do poradne zavinovacky to detem doda vice bezpeci a pocit klidu tohle je spise jen takova pekna vec na vic, toto je dobre kdyz si treba mimi polozis v obyvaku na sedaccku vedle sebe a ty zabrany mu brani v pripadnemu padu na zem kdyz by se vic vrtilo nebo tak ale to staci stocit perinu okolo nebo tak pokud nekdo resi finance kde usetrit a co je prednejsi je hnizdo fakt zbytecny snad jsem ti trosku pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
24.1.18 13:42
@Adjon píše:
Máte někdo s hnízdečem osobní zkušenost? Já to vídám na netu až poslední dobou a přemýšlím, jaký to má význam, jestli je to pro miminko nějak výhodné, jak dlouho v tom vydrží? Dáváte to do postýlky nebo na zem? Přepokládám, že to vyšlo z kojících polštářů, protože jediný rozdíl, který vidím je, že polštář nemá podložku?

Většinou hnízdo používají matky co spí s mimčem v manželské posteli, myslí si, že to zabrání zalehnutí/udušení miminka…já to osobně nechápu, nejsem zastáncem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
24.1.18 14:03

Tak ja se holky klidně přiznám, ze u nás bude hnizdecko opravdu jen,,na paradu,,. Mimco se mnou v posteli spát nebude a zavinku máme kvalitní perovou ale prostě me se to jen hrozně líbí jako,,podlozka,, at uz na gauci nebo kdekoliv jinde :) :) takže ano, jistým způsobem je to zbytečná věc bez které se jde určitě obejít ale ja ho prostě musela mít a ani ta 500,– za něj mi nevadí :mrgreen: @Callie taky mám rifle z HM s dírou na koleni, možná máme stejný :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
24.1.18 14:10

@mikysek1990 @xacxa díky za názory, hnízdečka vídám teď každou chvíli na netu, tak mě zajímaly nějaké praktické zkušenosti, jestli je v tom něco „víc“.

Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
24.1.18 14:14

@lenina28 @svlucka @Novaska Já si myslím, že tchán bude ještě hledět, jeho drahý syn si prosadil kočár, co má látku jako džínovina, čekám, kdy vezme kudlu nařeže tam skoby a vytáhá z toho nitky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Novasko, a dvakrát ohrnutý, aby ti nezavazely při obouvání? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
24.1.18 14:40

Holky, budete kupovat soupravu pro miminko do porodnice? Na netu toho je spoustu. Kdyby tak člověk věděl, jestli už bude teplo že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
24.1.18 14:47

@Adjon :( :,( ne šplíchala ji to do pusy najednou z te stříkačky a ona to nestihla vypít, tak se pozvracela a měla samozřejmě hlad :,( :(.A proto mi tolik zhubla :,( a pak nás nechtěli pustit domů. Takže ted se budu bránit ale hlavně jdu do jiné porodnice. :) Tak snad bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí