Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Danlea tak to asi budeme mít dost podobně vyladěnou postýlku, mě právě šije paní mantinel mint v kombinaci s šedou a bílou a stejně k tomu i povlečení a hnízdečko, ta barvička je krásná
. @mikysek1990 krásná práce
jsi šikulka, já ráda vařím ale nerada peču
takže sem tam ukuchtím leda nějakou bábovku nebo buchtu když je sezóní ovoce a vrcholem mojí práce byl krtkův dort z krabice
. Možná u mě je to i tím, že prakticky vůbec nejím sladké, nemám ráda čokolády, tyčinky, oplatky…vůbec tohle tak od svých 10 let nejím, jsem spíš na slané ![]()
My jsme si objednali tuto postýlku, je kompletně vybavená včetně matrace a mantinelů, povlečení a peřinky s polštářkem, baldachýnem a je k tomu i zavinovačka v barvě, ta co je na obrázku ![]()
@j-p pokud máš špatnou zkušenost, tak tě chápu. Mě učili jak dávat UM stříkačkou, než jsem se rozkojila a to co píšeš mě dost překvapilo.
Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:22
Taky mám rifle z HM
Kupovala jsem je už v září a od té doby jsem je nesundala. Akorát skorotchán mi pořád cpe 500,–Kč, ať si nechám zašít tu díru na koleni
Pak jsem tam koupila 4 x triko s nařaseným břichem, v těch spím nebo chodím do práce. Šaty a legíny jsem objednala v eshopu v Lidlu. Bundu jsem podědila po sestře, zbytek jejich hader ne, páč náš vkus se diametrálně liší
Tím moje těhotenská garderóba končí.
Mikysek 1990 - hnízdečko je boží! Nám ho šila moje mamka a nadávala u toho jak špaček, ale povedlo se.
Máte někdo s hnízdečem osobní zkušenost? Já to vídám na netu až poslední dobou a přemýšlím, jaký to má význam, jestli je to pro miminko nějak výhodné, jak dlouho v tom vydrží? Dáváte to do postýlky nebo na zem? Přepokládám, že to vyšlo z kojících polštářů, protože jediný rozdíl, který vidím je, že polštář nemá podložku?
@Adjon uprimne je to zbytecnost kdybych si to neumela usit asi to nekoupim a spise investuji do poradne zavinovacky to detem doda vice bezpeci a pocit klidu tohle je spise jen takova pekna vec na vic, toto je dobre kdyz si treba mimi polozis v obyvaku na sedaccku vedle sebe a ty zabrany mu brani v pripadnemu padu na zem kdyz by se vic vrtilo nebo tak ale to staci stocit perinu okolo nebo tak pokud nekdo resi finance kde usetrit a co je prednejsi je hnizdo fakt zbytecny snad jsem ti trosku pomohla
@Adjon píše:
Máte někdo s hnízdečem osobní zkušenost? Já to vídám na netu až poslední dobou a přemýšlím, jaký to má význam, jestli je to pro miminko nějak výhodné, jak dlouho v tom vydrží? Dáváte to do postýlky nebo na zem? Přepokládám, že to vyšlo z kojících polštářů, protože jediný rozdíl, který vidím je, že polštář nemá podložku?
Většinou hnízdo používají matky co spí s mimčem v manželské posteli, myslí si, že to zabrání zalehnutí/udušení miminka…já to osobně nechápu, nejsem zastáncem
Tak ja se holky klidně přiznám, ze u nás bude hnizdecko opravdu jen,,na paradu,,. Mimco se mnou v posteli spát nebude a zavinku máme kvalitní perovou ale prostě me se to jen hrozně líbí jako,,podlozka,, at uz na gauci nebo kdekoliv jinde
takže ano, jistým způsobem je to zbytečná věc bez které se jde určitě obejít ale ja ho prostě musela mít a ani ta 500,– za něj mi nevadí
@Callie taky mám rifle z HM s dírou na koleni, možná máme stejný
![]()
@mikysek1990 @xacxa díky za názory, hnízdečka vídám teď každou chvíli na netu, tak mě zajímaly nějaké praktické zkušenosti, jestli je v tom něco „víc“.
Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:21
@lenina28 @svlucka @Novaska Já si myslím, že tchán bude ještě hledět, jeho drahý syn si prosadil kočár, co má látku jako džínovina, čekám, kdy vezme kudlu nařeže tam skoby a vytáhá z toho nitky
![]()
Novasko, a dvakrát ohrnutý, aby ti nezavazely při obouvání? ![]()
Holky, budete kupovat soupravu pro miminko do porodnice? Na netu toho je spoustu. Kdyby tak člověk věděl, jestli už bude teplo že?
@Adjon
ne šplíchala ji to do pusy najednou z te stříkačky a ona to nestihla vypít, tak se pozvracela a měla samozřejmě hlad
.A proto mi tolik zhubla
a pak nás nechtěli pustit domů. Takže ted se budu bránit ale hlavně jdu do jiné porodnice.
Tak snad bude vše ok.