Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lajnis Moc držím palce ať to zvládnete
A doporučuji kontaktovat Nedoklubko a podobné organizace, které tebe i celou rodinu podpoří a i pomohou. Kamarádce to psychicky pomohlo.
@Danlea Teď se moje citlivá duše málem rozplakala
. To je krasné a božské tohleto dělat
. Doufám, že k Viktorce dorazí.
@Svetluska30 Super díky za info
Kouknu do průkazky. Na to, že jsem zdravotník, tohleto neznám
![]()
Zdravím maminky mám dotaz jsem 23tt a cítím jen slabé pohyby a někdy skoro vůbec je to normální? Připadá mi že miminko skoro pořád spí ![]()
@janulik28 Hodně záleží na tom, kde máte uloženou placentu, kolik máte podkožního tuku na bříšku (nic ve zlém)
a někdo cítí pohyby dřív, někdo později. Pokud budete mít pochybnosti, radši zajděte k dr. ![]()
@Katule93 píše:
@xacxa oni ti na cukru dělali ultrazvuk??
Néé
Já měla KO a tak jsem si při jednom udělala i ten cukr
…dojíždím do porodnice na gyndu 45km tak jsem to vzala naráz
@lajnis Držím palce i na nohou, aby bylo všechno v pořádku, taky lítám s každým prdem k doktorovi. Viktorka je bojovnice a pokud přijímá mlíčko, je to super. Důležité je být v klidu a maličkou si užívat. na bude vědět, že se z ní těšíte a bude růst jako z vody. Těšíme se na další dobré zprávy z porodnice ![]()
@janulik28 píše:
Zdravím maminky mám dotaz jsem 23tt a cítím jen slabé pohyby a někdy skoro vůbec je to normální? Připadá mi že miminko skoro pořád spí
No například já jsem začala cítit pohyby až ve 27tt respektive jsem si byla jistá. Dříve občas nějaký zabublani, ale to se fakt nedalo odlišit od pohybu střev. Měla jsem placentu na přední štěně a dle Dr to bylo tím a říkala mi, že je to v pořádku.
Holky byla jsem dnes na kontrole, jsem 30tt a váha mimiska je 1500g. Dle doktorky je to přesně jako z učebnice. Jakou jste měli váhu v tomto týdnu?
@lajnis gratuluji a moc palce aby jste vsechny zvladli, urcite to bude dobre
me fundu nikdy doktor nemeril takze nevim ![]()
@xacxa ajoo si říkám
, ale bylo by to fajn. Já si musím počkat až do 1.3 ![]()
@lajnis hodne sil male bojovnici Viktorce…a i cele rodine to vse zvladnout a podporit malou v boji
![]()
Lajnis, vítám Viktorku na tomto světě a přeji jí jen to nej a ze začátku co nejvíc síly, vaše láska vám ji určitě dodá nadmíru ![]()
Já mám dnes za sebou odběry ve 30 tt, ekg, kontrolu u praktika a kvůli štítce a 5.2. mě čeká velký ultrazvuk a 6.2. hned kontrola na gyndě, poprvé půjde i manžel na ultrazvuk, tak se těším, jak bude koukat na tu naší divošku ![]()
@lajnis přeji Vám objema hodně štěstí a síly!!! Ať se malé Viky daří ![]()