Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
449
25.1.18 14:17

@lajnis Moc držím palce ať to zvládnete :hug: :hug: :hug: A doporučuji kontaktovat Nedoklubko a podobné organizace, které tebe i celou rodinu podpoří a i pomohou. Kamarádce to psychicky pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
25.1.18 14:21

@Danlea Teď se moje citlivá duše málem rozplakala :kytka:. To je krasné a božské tohleto dělat :srdce: :*. Doufám, že k Viktorce dorazí.

@Svetluska30 Super díky za info :-) Kouknu do průkazky. Na to, že jsem zdravotník, tohleto neznám :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.1.18 14:22

Pohyby

Zdravím maminky mám dotaz jsem 23tt a cítím jen slabé pohyby a někdy skoro vůbec je to normální? Připadá mi že miminko skoro pořád spí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
25.1.18 15:02

@janulik28 Hodně záleží na tom, kde máte uloženou placentu, kolik máte podkožního tuku na bříšku (nic ve zlém) :D a někdo cítí pohyby dřív, někdo později. Pokud budete mít pochybnosti, radši zajděte k dr. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
25.1.18 15:23

@xacxa oni ti na cukru dělali ultrazvuk?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
25.1.18 18:07
@Katule93 píše:
@xacxa oni ti na cukru dělali ultrazvuk?? :think:

Néé :D Já měla KO a tak jsem si při jednom udělala i ten cukr :mrgreen:…dojíždím do porodnice na gyndu 45km tak jsem to vzala naráz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.18 18:18

@lajnis Držím palce i na nohou, aby bylo všechno v pořádku, taky lítám s každým prdem k doktorovi. Viktorka je bojovnice a pokud přijímá mlíčko, je to super. Důležité je být v klidu a maličkou si užívat. na bude vědět, že se z ní těšíte a bude růst jako z vody. Těšíme se na další dobré zprávy z porodnice :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
25.1.18 19:07
@janulik28 píše:
Zdravím maminky mám dotaz jsem 23tt a cítím jen slabé pohyby a někdy skoro vůbec je to normální? Připadá mi že miminko skoro pořád spí :D

No například já jsem začala cítit pohyby až ve 27tt respektive jsem si byla jistá. Dříve občas nějaký zabublani, ale to se fakt nedalo odlišit od pohybu střev. Měla jsem placentu na přední štěně a dle Dr to bylo tím a říkala mi, že je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
25.1.18 19:11

Holky byla jsem dnes na kontrole, jsem 30tt a váha mimiska je 1500g. Dle doktorky je to přesně jako z učebnice. Jakou jste měli váhu v tomto týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
25.1.18 19:12

@lajnis gratuluji a moc palce aby jste vsechny zvladli, urcite to bude dobre :hug: me fundu nikdy doktor nemeril takze nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
25.1.18 21:03

@xacxa ajoo si říkám :mrgreen:, ale bylo by to fajn. Já si musím počkat až do 1.3 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
25.1.18 21:09

@lajnis hodne sil male bojovnici Viktorce…a i cele rodine to vse zvladnout a podporit malou v boji :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
25.1.18 22:02

Lajnis, vítám Viktorku na tomto světě a přeji jí jen to nej a ze začátku co nejvíc síly, vaše láska vám ji určitě dodá nadmíru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
25.1.18 22:04

Já mám dnes za sebou odběry ve 30 tt, ekg, kontrolu u praktika a kvůli štítce a 5.2. mě čeká velký ultrazvuk a 6.2. hned kontrola na gyndě, poprvé půjde i manžel na ultrazvuk, tak se těším, jak bude koukat na tu naší divošku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.1.18 22:57

@lajnis přeji Vám objema hodně štěstí a síly!!! Ať se malé Viky daří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie