Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
637
28.1.18 11:02

@Staworowski jako prvorodicka bych se, stejne jako ty, na konec panevni prirozene taky necitila, tak uvidime na dalsi kontrole, to budu 31+2. Nehroutim se z toho, ale proc mu nenasilne trosku nepomoct..
Neni to zadny extrem - ja 180, manzel 195, ale pohodli je pohodli. A u par kocaru uz jsem zjistila, ze madlo paradoxne ok, ale mohla by byt problem ta korbicka (treba podle fotky, videa, udavanych parametru - na zivo jeste moc ne, tak po me zatim nechtej znacky :lol: ) nicmene o tom tvem vim, ze by to slo. Je mozna relativne tezky (ale jsou i daleko tezsi) ale ja chci stejne hluboky (kombinaci) na zimu prodat a koupit lehky sportak, takze stejne ted moc vahu neresime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
28.1.18 11:03

@Staworowski ahojky, my jsme taky hodně vysocí. A též jsme se rozhodli ze začátku pro Adamex, ale kvůli kvalitě a pohodlí jsme si vybrali riko brano, a je supeer, vysoký, velká korba a cena též přijatelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
28.1.18 11:24

@Staworowski Tak hlavne nepokracovali v tom testu. Ja mela 5,4 v testu pokracovali a hned dia. I pres to ze to bylo blbe provedeny a jeste v podstate ohrozili dite kdyby slo opravdu o cukrovku. Proto sem si to nechala prekontrolovat. A uz ok. Pred dvema lety byla ta hranice 5,6 takze by to nikdo neresil. Spis mi fakt prijde ze chtej jen inkasovat. U tebe to bude taky v poradku. Mohl ti zapusobit stres. Mohla sis vecer dat nejakou sladkou bombu. A kdyz byla dalsi hodnota v poradku a jeste tak nizka tak bych se nebala. Ja uz to vubec neresim. Sladky sem nikdy moc nejedla takze ani nemam co omezit. Mimco je v poradku, roste jak ma. Tak proc zbytecne plasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
28.1.18 12:31
@Poiu píše:
@Staworowski Tak hlavne nepokracovali v tom testu. Ja mela 5,4 v testu pokracovali a hned dia. I pres to ze to bylo blbe provedeny a jeste v podstate ohrozili dite kdyby slo opravdu o cukrovku. Proto sem si to nechala prekontrolovat. A uz ok. Pred dvema lety byla ta hranice 5,6 takze by to nikdo neresil. Spis mi fakt prijde ze chtej jen inkasovat. U tebe to bude taky v poradku. Mohl ti zapusobit stres. Mohla sis vecer dat nejakou sladkou bombu. A kdyz byla dalsi hodnota v poradku a jeste tak nizka tak bych se nebala. Ja uz to vubec neresim. Sladky sem nikdy moc nejedla takze ani nemam co omezit. Mimco je v poradku, roste jak ma. Tak proc zbytecne plasit.

No já dřív sladký taky moc ne, ale jakmile mě přešli nevolnosti v prvním trimestru, tak jsem měla (mám) šílenou chuť na sladký a taky jsem si dopřávala… Takže se omezuju, ale občas si něco dám. Dle poslední kontroly je mimi v normě, není nijak velké.
Jo a den před jsem měla večer pudink, nějak jsem si to neuvědomila a asi to bylo i tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
28.1.18 12:35
@Katule93 píše:
@Staworowski ahojky, my jsme taky hodně vysocí. A též jsme se rozhodli ze začátku pro Adamex, ale kvůli kvalitě a pohodlí jsme si vybrali riko brano, a je supeer, vysoký, velká korba a cena též přijatelná.

Vypadá to že adamex má na všechny typy vysokou konstrukci. A je fakt že korba je taky o kousek větší, ikdyz to jsou centimetry, nevím zda to bude mít zásadní vliv… Mám termín 9.4 a na podzim už budu mimčo stejně dávat do sporťáku, do hluboké se na 120% nevleze… Ségra má dceru o měsíc později a taky ji od září musela dát do sporťáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
28.1.18 12:49

Ja jdu na cukrovku pristy tyden tak jsem zvedava jak mi to vyjde, pohlavi si zatim jeste nejsem uplne jisty ve stredu jdeme na 3D ultrazvuk tak uvidime, a jinak me take silene tlaci zebra nerekla bych ze to jsou kopance ale spis me tlaci to bricho, je to velice neprijemne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
28.1.18 13:03

Já to mám tak na střídačku. Jsou dny kdy je mi dobře, nic netlačí a ani mi nepripadne že jsem těhotná a jsou dny kdy mě tlačí celé břicho, bolí záda atd. Zatím je více těch dnů, kdy je to v pohodě, ale počítám že se to bude zhoršovat. Včera jsme byli na večeři a pak v kině a to bylo hrozný, respektive jsem nemohla vůbec vydržet sedět v tom kině, strašně mě bolela kostrc a tlačilo břicho pod žebry, byly to dvě hodiny utrpení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
28.1.18 14:16

@Staworowski jj stim kinem to znam, tak jsem byly v kine a nemohla jsme poradne sedet kvuli tomu jak me boleli zebra :zed: skoro jsem si to neuzila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
28.1.18 15:01

Ahoj, mně včera začal 30 tt a sedět dlouho v jedné pozici už nemůžu nějakou dobu. Nejlepší je pro mě stát. Vleže taky nic moc. Tlačí mě žaludek, žebra… V noci se budím po hodině až třech a musím se vždycky chvilku projít a napít a v ložnici mít pořádnou zimu. Už se fakt těším, až bude po všem. Na druhou stranu jen, ať tam hezky vydrží do termínu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
28.1.18 19:30
@fialka6 píše:
Ahoj, mně včera začal 30 tt a sedět dlouho v jedné pozici už nemůžu nějakou dobu. Nejlepší je pro mě stát. Vleže taky nic moc. Tlačí mě žaludek, žebra… V noci se budím po hodině až třech a musím se vždycky chvilku projít a napít a v ložnici mít pořádnou zimu. Už se fakt těším, až bude po všem. Na druhou stranu jen, ať tam hezky vydrží do termínu. :)

No já musím minimálně 1× za noc na záchod a jak píšeš, v ložnici chladno a nepoužívám peřinu (máme teplou 200×220), ale jen tenkou deku. Celkově je mi furt vedro, vůbec nenosím zimní bundu, stačí mi jen svetr na ven. Doma triko z krátkým a pořád větrám… Díky bohu že je zima, v létě bych asi umřela. A to jsem byla celý život zimouriva, věčně zmrzlá a milovala jsem léto a teploučko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
28.1.18 19:44
@Ivwet píše:
Holky občas se mi stává když díl stojím tak mi popichava dole v podbrisku, musím si lehnout a přestaneto. Nestává se někomu?

Občas se mi to stane, zrovna dneska ráno, a dnes to bylo trochu ostřejší, ale stačilo si i sednout a odpočinout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
28.1.18 19:47
@Staworowski píše:
No já musím minimálně 1× za noc na záchod a jak píšeš, v ložnici chladno a nepoužívám peřinu (máme teplou 200×220), ale jen tenkou deku. Celkově je mi furt vedro, vůbec nenosím zimní bundu, stačí mi jen svetr na ven. Doma triko z krátkým a pořád větrám… Díky bohu že je zima, v létě bych asi umřela. A to jsem byla celý život zimouriva, věčně zmrzlá a milovala jsem léto a teploučko :roll:

Já teda spím pod tenkou peřinou, musela jsem ji vyměnit, pod teplou jsem se budila zbrocenápotem, a i tak se občas budím zpocená. To se pak musím vyslíknou do naha abych znovu usnula. Taky jsem začala větrat, kolikrát ve 2 v noci nechám okno na mikroventilačku a zavírá ho až manžel se slovy ježiši jak dlouho je to okno otevřené :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.1.18 21:58

Holky chytl mě zub :zed: v tydnu jsem se objednala k zubaři na prohlídku v těhotenství, objednal mě na 5.2.a od pátku mě bolí sedmička, tak že dnes v noci jsem bolestí ani nemohla spat :,( vždycky je to chvilkama lepší, tak si říkám, že to ten týden vydržím, ale pak taková bolest že bych snad i na pohotovost jela..asi zitra ráno zavolám a domluvím se na dřív, zuby jsou hrozny peklo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.1.18 22:12

@Staworowski
Dekuji moc :-) tak to ji vyjde uplne v klidu kdyz je to do nastupu na materskou :-) jeste jednou dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
28.1.18 22:40

@TerinaKosina tak snad tě vezme ten tvůj dřív. Řekni, že jsi těhotná a nemůžeš se cpát Ibuprofenem tak dlouho. A kdyby ne, tak ta pohotovost. Ale té je lepší se vyhnout. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí