Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
726
29.1.18 12:27
@Novaska píše:
@svlucka kocarek vypada moc dobre ;) :potlesk:.U nas byl holky takovy narocnejsi vikend, jsem nejaka ko, tak jsem jeste dnes nevylezla z postele :mrgreen:. Maly chtel nekam na vylet, tak jsme jeli, vecer dostal teploty on i manzel, takze chlapska rymicka a hekani x 2 ( asi si to dokazete predstavit ). Do toho zacala rodit partnerka brachy coz nas vsechny prekvapilo jelikoz mela rodit az na konci unora, nicmene narodil se, ikdyz driv Matyasek 2500g a 46cm, uplne zdravy a ja jsem poprve oficialne teta :srdce: :srdce: :srdce: :dance:. No a do toho jsme absolvovali vikendove foceni :zed: udrzet to nase male petilete tornado aby chvilku nedelal opicky ale tvaril se trosku normalne, za to bychom meli dostat vsichni zucastneni metal ale nakonec po hodine a pul mame pres 100 fotek, videla jsem malou ukazku a vypadaji zatim mooc dobre, tak se tesim, az budou hotove…no ale tento vikend mi vzal asi veskery zbytek moji energie a dnes zustanu v posteli :lol: :lol:

Děkuji :-) a Tobě velká gratulace k synovcovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
29.1.18 12:30
@leniiisek5 píše:
A vybira tady vubec nekdo sourozenecky koxarek? Ja nad nom porad vaham. Malymu bude skoro 17 mesicu a jeste poradne nechodi tak porad nevim

Já budu akorát pořizovat skate (stupátko) ke kočárku. Malá už má 2 roky, ale na rychlé přecházení do obchodu, k doktorům, apod. je skate super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393

@Poiu jj, moc a na začátek mi brali krev z prstu i ze žíly, tak jsem si na tebe vzpomněla :-).

@leniiisek5 sourozenecký kočárek bych chtěla, ale zatím jsem se nedostala k nějaké reálné aktivitě v tomhle směru.

Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
@lenina28 píše:
Já mám nový 3kombinace za 12000kc a je otočný :nevim:

A máš XA? Ty snad nejsou otočný ne? Taky jsem sháněla, ale paní mi tvrdila, že XA nedělají proti směru jízdy. A vhodný do x move, chtěla jsem x cite a nebo x pulse, ale ty jsou prý vhodný pouze do města a já měla od muže podmínku všechny kola gumové, pak prý ať vypadá jak chce :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
29.1.18 12:34

Co se týká skatu, jak je to při přejíždění nerovností, např. obrubníků, děr v chodníku, neasvaltovaný povrch,… máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
29.1.18 12:57
@svlucka píše:
A máš XA? Ty snad nejsou otočný ne? Taky jsem sháněla, ale paní mi tvrdila, že XA nedělají proti směru jízdy. A vhodný do x move, chtěla jsem x cite a nebo x pulse, ale ty jsou prý vhodný pouze do města a já měla od muže podmínku všechny kola gumové, pak prý ať vypadá jak chce :mrgreen: :mrgreen:

No jo máš pravdu :D já si to spletla s jedním co jsem v obchodě vybírala ale na něm mě něco nesedělo tak jsem nakonec vzala tento. Mě to nevadí u prvního jsem taky neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
29.1.18 12:58
@Adjon píše:
Co se týká skatu, jak je to při přejíždění nerovností, např. obrubníků, děr v chodníku, neasvaltovaný povrch,… máte někdo zkušenost?

Co se týče třeba děr v chodníku nebo nerovností na něm, tak úplně v pohodě. Když je nízký schod, např. konec chodníku tak taky. Větší nerovnosti nemám odzkoušené a asi i záleží na kvalitě skatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
29.1.18 13:22

@Adjon Ty jeste nemas vysledky?? Ja je mela hned po testu. Z prstu se brat nesmi, tam je fakt az 25% rozdil coz muze byt celkem problem. Uz mi to potvrdilo vice doktoru. Ale hlavne kdyz by byla lacna vyssi tak by nemeli pokracovat s glukozou. Tohle me stve, sou nejake normy ale spitali si jedou porad to svoje zazite, ale ze tim i skodi uz neberou. No a kdyz se clovek ohradi tak je za hlupaka. Pac clovek mimo zdravotnictvi tomu preci nemuze vubec rozumet. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
29.1.18 13:31

@Adjon my se zatim jen rozhodli ze urcite do porodu kocarek kupovat nebudeme. Jenze si nedovedu predstavit kdyz pujdu s malou v kocarku na prochazku tak jak na to bude reagovat malej leda co me napada koupit nositko. Jenze nevim bojim se ze malej bude zarlit ze se mala vozi a on ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
29.1.18 13:37
@lenina28 píše:
No jo máš pravdu :D já si to spletla s jedním co jsem v obchodě vybírala ale na něm mě něco nesedělo tak jsem nakonec vzala tento. Mě to nevadí u prvního jsem taky neměla

Ale jinak je pěkný :-) A co že čekáš? :-) Mě se právě malý pořád otáčel do zadu a kolikrát ze strany kdy se pořád na mě nákláněl a teď jak syn bude chtít vozit, říkala jsem si, že bude super, že na něj ségra uvidí :-) :srdce: i co se větru týče, byť je tam dlouho stříška, vždy na něj foukalo a musela jsem otáčet kočár a jet pozadu :roll: holky tedy na recenzích píšou, že se to dá otočit i s mimčem, ale tedy upřímně nevím, jsem to zkoušela včera bez děcka a šlo to z těžka, natož tam mít třeba 9 kilového prcka :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
29.1.18 14:39

Viktorka

Ahojky. Tak naší princezně se daří dobře. Od včerejška dýchá sama bez pomoci capu. kyslík jí jde jen pouze do inkubátoru. začala dostávat mé mlíčko a zvedli jí dávku na 14 ml/8× denně. je to dávka, která odpovídá přijmu v dané měsíci. nakonec se narodila né dle utz, ale dle tt 29+2.je šikovná, máme za sebou mnou dvakrát klokánkování s maminkou a jednou s tatínkem. jinak jsem od soboty doma. za malou budeme jezdit jak to půjde jinak si tam každý den voláme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
29.1.18 14:50

@leniiisek5 já sourozenecky kočár koupila po druhém porodu. Děti mám 22 měsíců od sebe. Starší hodně zdrhala, nikam dál bych s ní nedošla. A taky spala po obědě. Auto nemáme a často jsme byli venku celý den, takže mi tam krásně oba usnuli a já měla chvilku klidu. Stejně tak třeba nákupy a cestování po městě. Sourozenecky kočárek mi to všechno dost usnadnil. A teď na třetí ho asi občas vyuziju taky. Mám ABC design Tandem. Využila jsem ho tak třikrát týdně. V létě i častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
29.1.18 14:50

@lajnis To jsou úžasné zprávy. Moc na vás myslím!!! :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
29.1.18 14:59

Viktorka je šikulka :srdce: :srdce:
Svlucka : teď čekám holčička proto do růžova, snad se dr nespletla :mrgreen:. U prvního mě to fakt nevadilo, Tomík byl spíš zvědavý a chtěl koukat hlavně ven ne na mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.18 15:16

@lajnis Tak to máme všichni velikou radost, že se malé daří. Je to veliká bojovnice. Určitě krásně poroste a bude to zdravý živý malý drak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí