Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4035
29.1.18 15:21

@lajnis Krasny zpravy! Kdyz uz se rozhodla prijit na svet tak moc brzy, tak vam to bude kompenzovat uz jen samou radosti. :* Nemas fotecku? Rada bych se pokochola malickou a přitom tak velkou bojovnici. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
29.1.18 15:36
@lajnis píše:
Ahojky. Tak naší princezně se daří dobře. Od včerejška dýchá sama bez pomoci capu. kyslík jí jde jen pouze do inkubátoru. začala dostávat mé mlíčko a zvedli jí dávku na 14 ml/8× denně. je to dávka, která odpovídá přijmu v dané měsíci. nakonec se narodila né dle utz, ale dle tt 29+2.je šikovná, máme za sebou mnou dvakrát klokánkování s maminkou a jednou s tatínkem. jinak jsem od soboty doma. za malou budeme jezdit jak to půjde jinak si tam každý den voláme. :D

Tak to jsou super zprávičky, jen tak dál :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
29.1.18 15:39

@lajnis Skvělá zpráva! Moc držím palce, ale věřím ze to bude vše ok. Jak to zvladas ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
29.1.18 15:40
@lenina28 píše:
Viktorka je šikulka :srdce: :srdce:
Svlucka : teď čekám holčička proto do růžova, snad se dr nespletla :mrgreen:. U prvního mě to fakt nevadilo, Tomík byl spíš zvědavý a chtěl koukat hlavně ven ne na mě :mrgreen:

Tak držím paleky ať se to nezmění :-) já taky doufám, že už ji také nenaroste pindík :mrgreen: 5 doktorů co mě vidělo potvrdilo holčičku tak uvidíme zda se nezmýlili jako u kamrádky, která do porodu čekala holčičku a narodil se jí kluk :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
29.1.18 15:44

@lajnis uzasne zpravy a snad bude brzo vsichni spolu doma :hug: :hug: :hug: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
29.1.18 15:51

@lajnis skvele zpravy!!! Mala je velka bojovnice :dance: at se vam dari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
29.1.18 17:49
@Poiu píše:
@Adjon Ty jeste nemas vysledky?? Ja je mela hned po testu. Z prstu se brat nesmi, tam je fakt az 25% rozdil coz muze byt celkem problem. Uz mi to potvrdilo vice doktoru. Ale hlavne kdyz by byla lacna vyssi tak by nemeli pokracovat s glukozou. Tohle me stve, sou nejake normy ale spitali si jedou porad to svoje zazite, ale ze tim i skodi uz neberou. No a kdyz se clovek ohradi tak je za hlupaka. Pac clovek mimo zdravotnictvi tomu preci nemuze vubec rozumet. :roll:

No máš pravdu, na druhou stranu jak jsi sama psala ještě snad 2 roky zpět byla hranice na lačno 5,6 tzn ze před 2 rokama by mi test udělali… Tak když by to miminku mohlo ublížit, tak by to přece nedělali ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
29.1.18 17:59

@Adjon dnes mě ta tvoje příhoda s OGTT fakt pobavila :-D To jsou jantarky ty sestry :-).

@lajnis Moc gratuluji, jsem ráda i za tebe, že se malé daří. :* :srdce: Stále šikulce držíme pěstičky.

@Poiu tobě řekly na cukru výsledky hned? Já jsem si musela zavolat na druhý den své doktorce, která mi sdělila jak vše dopadlo

Jinak holky chci s zeptat, už jste miminka registrovali k nějakému praktikovi? Já chtěla k té co tam je dcera, ale nejsem s ní moc spokojená. Jenže do roka se budeme stěhovat, tak jsem si říkala, že bych to mohla přetrpět a pak obě děcka přehlásím někde blízko bydliště. Jenže dnes mě dokonce 2× neskutečně vytočila sestřička paní doktorky, tak nevím nevím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
29.1.18 18:05

Budu u té stejné co se synem, jsem max. spokojená, už si mě zapsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
29.1.18 18:10

@Staworowski Tam nejde potom o tu lacnou ale spis o to ze muze byt ta hodnota spatna po te glukoze. Proto se nesmi pokracovat a ma se opakovat. Kdyz je i potom lacna vyssi bere se to uz jako tehu cukrovka a test se uz neprovadi. Pred tema cca dvema rokama ta hranice lacna byla 5,6 za to ty po te glukoze byli mnohem prisnejsi nez jsou ted. Tak aspon nějake plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
29.1.18 18:24

@Monalisasmile Ano dostala sem cca 10 minut po tretim odberu uz vysledky do ruky. Delali mi to primo v laborce.
Taky zvazuju kam jit, mam deti tady u jednoho ale vubec se mi nelibi jeho pristup. Minutu prohlizi a pak 15 minut sedi mlci a pise do pc. Pak se otoci a poda recept s atb. Na vse dava to stejne. Atb pise i na rymu. A navic mi prijde ze ty decka prilis otapkava. :zed: Dcera k nemu chodit nechce prave pro tohle. :pocitac: Me vycital ze nas vidi v podstate jen jednou za rok na preventivce. Zrejme mu vadi ze moje deti sou zdravi a nepotrebuji ho. Trochu se bojim ze bude chtit mimco vidat co tyden. Coz v ordinaci plne bacilu je fakt super. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
29.1.18 18:42

@Poiu také mi jej dělali v laborce, ale asi to je všude jinak :nevim:.

No naše Dr je obdobná, na žádné vyšetření děti posílat nechce, se vším má problém a ATB taky píše snad na všechno. Já je tedy rezolutně odmítám pokud neusoudím, že jsou opravdu nezbytné. Každopádně dcera už tam rok nebyla a dnes jsem pro ni jen potrebovala potvrzení zdravotní způsobilosti na plavání a tábor.
Asi pohledám jinou Dr a holt, jak se přestěhujeme bude nezbytné opět hledat :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
29.1.18 18:53

Monalisasmile
No já to řeším právě dnes…nevlastní syn chodí tady k doktorce do vedlejší vesnice, tak prcka zaregistruju asi tam. Byla jsem tam s ním jednou a nijak mě nenadchla, ale zase mi přijde blbost mimčo zapsat jinam a pak lítat s každým dítětem k jinému lékaři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
29.1.18 20:08

Holky ja mam takovy dotaz. Jak to resite s kocarkama v prioade kdy cekate druhe mimi? Do me porad vandrujou ta starsi generace at si ho doma nenchavam :think: ale pritom si rika kdybych neporizovala jiny, meli jsme ten po synovi dale na pude a ani by me nenapadlo ho sundat z pudy a nekam ho odvezt :? Nechavate si doma nebo ne a bere sd to jako u prvniho a povera ze nesmi byt doma by se mela dodrzet? :think: jinak nam uz stejne dva dny doma lezi, pac manzel nemel cas ho dat ani na pudu jak chodi pozde z prace a na me ty krabice jsou tak tezke ze je ani do auta neodvalim abych je tedy nekam odvezla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
29.1.18 20:13

@Poiu výsledky nedávají do ruky, ale posílají přímo doktorovi.

@leniiisek5 sourozenecký kočárek by mi pohyb určitě usnadnil.

@lajnis krásná zpráva, hlavně ať to jen tak pokračuje dále a jste brzy spolu. Držím pěsti :srdce:

Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky