Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
26.1.18 08:28

@Staworowski u malé si to už moc nepamatuji, ta byla drobek. Teď u bobka mam váhu 1200g, ale dnes jsem 29tt :).Ale mě říkala Dr, pořád, že je to pěknej macek :mrgreen:. Ale až teď jsem konečně přestala mlsat a během ledna jsem vůbec nic nepřibrala. Tedy miminek ano, ale už ten výkyv nebyl tak obrovský. :) Tak snad to obr nebude, jelikož prý miminka přibírají z cukru dost :-D.
V úterý jdu do poradny, tak se těším. Poslíčků mám čím dál více a v noci mě vůbec nenechají spát :zed:.
Navíc jsem taky v pondělí skončila v nemocnici, jelikož mi ztvrdlo břicho a nechtělo dobré 3h polevit. Dost to bolelo. Ale naštěstí je to v pořádku a asi se musím hodit více do klidu a možná i brát více magnesia :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
26.1.18 09:03

Ahoj holky, mam potrebu poplkat s nekym kdo ma termin podobne jako ja. :D Ja 22.5.
Ja si ted uzila s testem ogtt. Lacna vyssi. Ale v testovani se pokracovalo, zpravne se ma test prerusit a druhy den nanovo. Kdyz je i druhy den vysoky tak je to potvrzene. Kdyz ne jede se v testu dal. Navic byl ten lacny bran z prstu coz se nesmi ze ty hodnoty muzou byt az o 25% vyssi. Hned na dia, doktor nekompromisni, moje zadost na zopakovani testu arogantne odmital. Tak sem si to nechala udelat sama druhy den rano. Vse probehlo tak jak melo a hodnota krasna. Takze sem mela pravdu ze to sprasili tim odberem z prstu. O tehu cukr se nejedna a ja muzu byt dal v klidu. Co to nemate jeste za sebou tak si to ohlidejde. Jedna chyba sestricky stoji peknych par nervu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
26.1.18 09:41

@Poiu no to se nedivím, že jsi naštvaná. Nesnáším, když vím, že někdo něco provádí nestandardně a když se ozvu s námitkou, tak ze mě udělá blbou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
26.1.18 09:45

@Saarka_O Tak presne. Citila sem se jak uplna blka kdyz doktor mel plno kecu a nenechal me nic rict. Proste meli nekoho kde mohli inkasovat od pojistovny tak proc si to brat. :zed: Ted me jeste ceka jeden rozhovor s nim o ukonceni te jeho „lecby“ bude se cukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
26.1.18 09:49

@Poiu cauky tebe si pamatuji ze snazilek vitej :mavam: :mavam: :mavam: ja mam TP 12.5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
26.1.18 09:57

@mikysek1990 Ja tebe taky. :dance: Mas tp o kousek driv nez ja. A co vlastne cekas? Nebo prekvapeni?? Uz zacinam blaznit s vybavickou :lol: Kocar dovezli vcera. Uz aby byl kveten :D Chtěla sem vse chystat az kolem dubna at mi na to neseda prach, ale mam obavy ze se budu v te dobe uz jen kutalet. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
26.1.18 10:16

@Monalisasmile a je možné že bych měla ty poslicky uz ve 23tt? Je to v pořádku? Mě někdy úplně ztvrdne bricho, trochu boli, spis takovy tlak… Ale není to moc casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
26.1.18 10:20

@Vladimirovna Poslicci muzou byt uz od 22tt. Nekdo je vnima intenzivneji nekdo vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
26.1.18 10:30

@Vladimirovna já je měla u dcery až ve 26tt, ale teď už je mám od toho 22tt :roll:, dost mě to obtěžuje. Poslední týden jsou více intenzivní, tak snad se udržím alespoň ještě tak 8 týdnů :)
Ale buď v klidu, Dr mi říkala ať jen beru poctivě magnesko a jak to není opakovaně několikrát do hodiny, tak je to stále v pořádku.
Mě dnes poprvé začaly bolet pánevní kosti, takže už je to tady a asi mi začaly povolovat vazy :zed:. Dole mám pocit jak bych to měla dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
26.1.18 11:03

@Poiu Ahojky já byla na testu na cukr teď v pondělí a měla jsem instrukce, že se to dělá mezi 24 a 28tt…ať počítám jak počítám, já mám termín 1.5. a byla jsem tam ve 25tt a ty máš termín o 4 týdny později, to tě vzali i tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.1.18 11:45

Tak se hlasim po delsi dobe :D koncime 27tyden a kontrolni utz na genetice nam nakonec vysel v poradku, jen pani doktorka rekla, ze mala je o 3dny tabulkove mensi oproti prvnimu screeningu ale, ze je to v norme a nemame se stresovat :-)
Kazdopadne mam na vas holky dotaz. Kamaradka ma termin ke konci srpna a je na neschopence. Kazdopadne ji na konci unora konci smlouva a nebude ji prodlouzena. Oddelano ma nekolik let takze by mela mit narok na materskou. Vim, ze je tam ochranna lhuta 180dni, to je od ukonceni do terminu porodu nebo nastupu na materskou? Protoze by to mela tesne nejspis. A jak to funguje kdyz ji skonci smlouva a bude na neschopence? Musi se jit prihlasit na pracak a zazadat si o podporu nebo ji do porodu bude socialka stale vyplacet nemocenskou? Omlouvam se za vyslychani ale prece jenom by tu s tim mohl mit nekdo osobni zkusenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
26.1.18 11:51

@xacxa Ja jsem dnes 23+3 tedy 24tt. A byla sem predevcirem. Takze to bylo v tom limitu 24-28. Nemas ty tydny dle ultrazvuku? Ja to mam jak dle ms tak i utz. Pekne mi to sedi na 22.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4035
26.1.18 12:07

@Gabrielled Neni to zrovna koser, ale at neukoncuje neschopenku, bude pobirar nemocenskou az do nastupu na materskou 6-8 tydnu pred terminem porodu po dobu 28 tydnu a po te bude pobirat rodicak. 180 dnu ochranna lhuta je po ukonceni pracovniho pomeru do doby nez nastoupi na materskou. Coz se vleze krasne. Na pracak nemuze kdyz je na neschopence. Tam by sla jen pokud by ji ukoncili neschopenku a pobirala by podporu dle odpracovane doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
26.1.18 12:46

Ahoj holky, ráda bych se připojila. Všechny vás tu zdravím!!! :mavam:
Jsem dnes 25+6tt, termín máme 5.5.2018. Asi vás tu je víc, byla jsem v jiné diskuzi, ale tam to zdaleka nežije tak jako tady… :mrgreen: Tak se jdu trochu probrat vašimi příspěvky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
26.1.18 13:20

@Gabrielled mohu poradit z vlastni zkušenosti, měla jsem před otehotnenim pod sebou 30 lidi tohle jsme řešili nejednou. Pokud ji skončí smlouva na dobu urcitou a zaměstnavatel neprodlouzi dobu automaticky ji pracovní pomer končí - je vhodné se domluvit s personalnim na předání zapoctoveho listu atd..neschopenku si rušit nemusí ale je nutné se na úřadě nahlásit nahlásit v neschopence dál může pokračovat až do nástupu na MD. Může si pak vybrat po dohode se zaměstnavatelem zda bude na socialku nosit lístky na peníze sama nebo se domluví se zaměstnavatelem a i když nebude již ofiko zamestnana může po něm lístky odkládat až do ukončení -
Nejednou jsem takto holkam vysla vstříc sejne na socku posilame spoustu jinych veci :D Takže žádné obavy, kamoska může být v klidu :lol:

Jinak holky, dnes přišel kočárek jupiii jsem z něj nadšená!!! Nakonec vyhrál v rozhodování nový Moon a nelituji, i když ten Occaro byl prostě úžasný :lol: tak se musím pochlubit :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí