Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
24.1.18 23:08

Taky pořizuji hnizdecko pro to ze se mi libi ale říkám si až ho mimco nevyužije tak to dam našemu malému pejskovi a ten to jako pelisek využije :) Tak u nás se určitě užije. Jinak už mám konečně vymalovany pokojik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
24.1.18 23:11

Tady příkladem foto mám udělané tři strany a jedna a strop zůstávají bílé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
25.1.18 06:41

Panečku 8o 8o :palec: to se bude spinkat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
25.1.18 07:00

@Ivwet tleskam!
I vam, holky, co zvladate neco usit nebo udelat krasny dort. Tohle mi nebylo nadeleno..
Pokud jde o hnizdo, asi ho taky nebudem mit, uvidime, co se mi podari sehnat..Barevne asi chci jit do bile s necim - ruznobarevne puntiky nebo hvezdicky idealne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
25.1.18 07:14

Holky s tím hnízdečkem máte pravdu je to věc navíc bez které se obejdete my ji u prvního taky neměli a používali kojící polštář, já tím že si ho ušiju tak to pro mě není až taková investice ale nekupovala bych a chci pro prcka nachystat něco novýho, když skoro všechno podědí po bráchovi. I s oblečením do porodnice uvidím až všechno vybalím po malým a vyperu popř. něco dokoupím Musíme hlavně zajet do Ikey pro komodu, abych to měla kam dát.

Strie se mi udělaly u prvního těhotenství na stehnech a na prsách je mám z puberty, to jsem o nějakých striích neměla ani tucha že existujou, ale břicho mám čistý mazala jsem mandlovým olejem a pak i malýho a naprostá spokojenost takže mažu i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
25.1.18 07:30

@mikysek1990 dorty máš úžasný :potlesk: já vždy něco upatlám na narozeniny a pokaždý se mi u toho něco pose.. tak u toho nadávám jak špaček :? @Novaska krásné houpátko, taky bych je už měla složený. Brácha mají na prcka a moc si ho se švagrovou chválí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
25.1.18 08:52

Holky, vy jste všechny taaak šikovný :potlesk: Já před mnoha lety - ještě v pravěku - trochu pletla a háčkovala, ale je mi dnes líto toho času a ty výsledky nebyly zase až tak exkluzivní 8) Takže hnízdo jsem koupila, i povlečení a zavinovačku a dort umím jen ovocný piškotový a nebo krtkův :). Doma se nám to pomalu hromadí, včera nám přijel monitor dechu. Ještě chci dat dohromady oblečeni po kamarádkách, abych případně věděla co koupit. A holky, chci dokoupit par latkovych plen, poradíte mi nějaké osvědčené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
25.1.18 09:02
@Staworowski píše:
Mě ty soupravy přijdou hrozně drahé… Jako jo hezký I ty boxy (krabice), vypadá to lákavě, ale zbytečně předražené. Myslím, že se vyplatí, koupit si ty věci zvlášť, vyjde to určitě levněji. Sice je to otrava, udělat si seznam a shánět to, ale my Teda zrovna peněz na rozdávání nemáme…

No já jsem vypozorovala, že okolo miminek je to pěkně hnusný biznis celkově. A taky nemáme na vyhazování, nicméně jsme se s mužem shodli, jelikož je to naše první a tak trochu zázrak kvůli mému zdravotnímu stavu, že mu pořídímě všechno nové. Jen nějaké oblečeníčko jsem koupila tady na bazárku, to bude mít na doma, a nové bude mít na ven a návštěvy u babičky…druhá babička bydlí pod námi :D (zrekonstruovali jsme si podkrovku v domě tchánovic)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
25.1.18 09:13

@Novaska také jsem tím před pár dny prošla. Za mě ideální kloktat Vincentku nebo po doušcích popíjet. Můj doktor mi vždycky říká několikrát denně vodu se solí, což je Vincentka také, ale mě je to příjemnější a jednodušší.

Houpátko vypadá super :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
25.1.18 09:17

@TerinaKosina také mám strie. Mazání nepomáhá a co jsem googlila, tak to tak prostě je. Někdo k tomu má dispozice a může být naložený v oleji a stějně strie vzniknou a někdo je prostě nemá. Mazat má určitě smysl, aby to kůži aspoň trochu ulevilo, ale s tím, že to zabrání vzniku strií bych nepočítala.

Příspěvek upraven 06.03.18 v 10:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
25.1.18 10:05

Ja hnizdecko kupovat nebudu mam ted kojici polstar tak vyuziji ten, miminko snami spat nebude, strie se mi zatim nedelaji nedelali ani u prvniho a nemazala jsem tak snad ani ted se delat nebudou, do porodnice si asi vlastni obleceni brat na miminko nebudu jeste uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
25.1.18 10:36

Ahoj holky. Tak nastali velke změny. Po tydenych tydnu lezení v nemocnici kde bylo vše v pořádku se v pondeli večer zacali zhorsovat prutoky pres hlavičku. Opet stejny byl i v utery rano.Tak doktoři na nic nečekali a ukoncili my těhotenství cisarskym řezem. Male se přestalo dařit. I přesto, ze my tvrdili, ze myom v porod. cestach ji neohrožuje tak bohužel zacal byt v přesile. Tak dne 23.1.se naše malá Viktorka (bojovnice )narodila. Měla 850g v 26+3 podle utz.Je to sikulka, od zacatku se snaží dychat sama s pomoci capu, neprodela infekci, snaží se ji davat me mliko, ktere se kupodivu daří odstrikavat.Sice po troskach, ale pokousi se, aby to vzala..I když přišla nečekaně brzo tak ji mame šíleně moc radi a jsme na ni moc hrdi.
Tak pokud opravdu mate nějaké zdrav. problemy a pochybnosti tak nic nenechavejte byt. Teď si říkám kdyby me jsem neposlali pro jistotu tak buh vi co by se stalo. Takhle ma broucek šanci žít ikdyz vím, že to neni vyhráno, ale každý den je pro ni plus a pro nas taky.Bude to náročné, ale budem bojovat. DĚKUJI..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
25.1.18 10:52

@lajnis Tak držíme pěstičky ať si to Vikinka vybojuje. Hodně štěstíčka :srdce: :srdce: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
25.1.18 11:32

@lajnis moc vás obdivuju a držím palce!! Bude to ještě dlouhá cesta, už jenom podle jména (Viktorie), bude vyhráno :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
25.1.18 11:41

@lajnis tak to jsou mi novinky..Blahopreju k holcicne sikulce, at se vam obema dari!!Vsechno urcite zvladnete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí