Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3277
23.1.18 19:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
23.1.18 20:10

Ještě se pochlubim došila jsem hnízdecko pro tu naši berušku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
23.1.18 20:20

@mikysek1990 Krásná práce, šikulka :potlesk: taky se na ně chystám dokud se ještě z břichem vlezu za stroj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
23.1.18 20:35

Taky kombinuju leginy a rifle, rifle mám z H&M a musím říct, že jsem s nimi neskutečně spokojená, vyplatila se i ta cena, jelikož je opravdu nosím cca od října opravdu skoro každý den, jinak s oblečením moc problém nemám, prakticky nosím to co jsem nosila jako netehotna, až na pár kousků které mi jsou fakt menší :mrgreen: vy jste holky vybavovali šatník tehu oblečením? Já jediné co koupila byla zimní parka v akci v H&M a ty rifle, jinak nic.

@Mykisek1990 a @Danlea jej holky vy jste šikovné, obdivuji vás, já jsem na tyhle ruční práce strašný jelito, mám doma stroj ale po několika hororových pokusech jsem se rozhodla do tohoto řemesla nestrkat nos :mrgreen: takže já mám objednáno hnízdecko i polštářkove mantinely od jedné paní, rozhodla jsem se pro mint barvičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
23.1.18 21:15

To hnizdecko je krásný 8o :palec: :palec: :potlesk: já budu muset koupit docela mě zaráží ceny od 460,–1200, :roll: říkám si jak dlouho v něm malá bude :nevim: ale taky ho chci.
Dneska jsem neodolala a objednala pár věciček z cocodrillo mají obr slevy 8o :palec:
Těhotenské oblečení jsem dostala hodně po kamarádce, spol. Oblečení a košile, rifle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
23.1.18 21:23

Ja jsem pořídila dvoje leginy z lidlu a rifle z H&M a ty jsou teda super pohodlne a vypadaji moc dobre, jinak mam asi dve těhu trika a musela jsem pořídit větší bundu :oops: ani jednu z mých nedopnu, ale většinu toho obleceni mi nadělil Ježíšek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
23.1.18 22:39

@Novaska Mám oděvní školu takže ruční práce jsou pro mě super odreagovačka na mateřské. Taky mám nakoupené látky v mint odstínu a v kombinaci šedo-bílé. Mám po malým mantinely v šedé s bílýma hvězdičkama tak aby to k sobě šlo pak vyfotím jak bude hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
24.1.18 06:35

To bude pecka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
24.1.18 06:48

@mikysek1990 Krásný :potlesk: Skoro závidím, protože jsem na tyhle věci nešikovná. Já ho objednala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
24.1.18 07:36

@Novaska ja mam tehu rifle z HM a nejake tehu tricka.
Jinak monitor dechu budeme mit nanny jeste ho mame po dceri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
24.1.18 09:17

@xacxa doktorky na gyndě nic neví, protože tyhle věci jdou úplně mimo ně, tohle řeší dětské sestry na šestinedělí. Buď se tam skočte zeptat po poradně nebo jim napište mail, ale jak jsem psala, podle toho co jsem viděla po porodu, tohle by měla být samozřejmost (že UM i vybavení mají v porodnici).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
24.1.18 09:20

Holky to si myslite chce to jen zkusit zacatky nejsou nic moc ale pak si to clovek omaka jako beru inspiraci ve videi na youtobe jinak pecu i dorty a zacatky taky vypadali tragicky a ted si troufam rict ze mi to jde pekla jsem si i svuj svatebni…mala ochutnavka holky kdyztak jsme z Kladna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
24.1.18 09:23

@Adjon mají všechno v porodnici i mlíka které dávají když maminky mají málo mlíka. Ale z mé zkušenosti me dítě bylo hladové :(.A strikackou ji krmili a hned vse vyzvracela, jak nestihala ti polykat. A když zhubla 700g a nechtěli nás pustit domů a byla to vinna jejich, tak bych si vzala své a trvala na tom, že chci svoje mlíko. A ještě měli nutrilon a ten ji nechutnal a měla bolení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
24.1.18 09:24

@mikysek1990 šikulka ;) krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
24.1.18 10:01

@mikysek1990 hezký. Vím jaká je to dřina a piplání, bývalá tchýně peče známým taky dorty na přání. Suroviny samy o sobě vyjdou na dost a pak ty hodiny práce kolem…ale je to hezký pocit, když něco vzniká pod rukama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí