Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ještě se pochlubim došila jsem hnízdecko pro tu naši berušku
@mikysek1990 Krásná práce, šikulka
taky se na ně chystám dokud se ještě z břichem vlezu za stroj ![]()
Taky kombinuju leginy a rifle, rifle mám z H&M a musím říct, že jsem s nimi neskutečně spokojená, vyplatila se i ta cena, jelikož je opravdu nosím cca od října opravdu skoro každý den, jinak s oblečením moc problém nemám, prakticky nosím to co jsem nosila jako netehotna, až na pár kousků které mi jsou fakt menší
vy jste holky vybavovali šatník tehu oblečením? Já jediné co koupila byla zimní parka v akci v H&M a ty rifle, jinak nic.
@Mykisek1990 a @Danlea jej holky vy jste šikovné, obdivuji vás, já jsem na tyhle ruční práce strašný jelito, mám doma stroj ale po několika hororových pokusech jsem se rozhodla do tohoto řemesla nestrkat nos
takže já mám objednáno hnízdecko i polštářkove mantinely od jedné paní, rozhodla jsem se pro mint barvičku ![]()
To hnizdecko je krásný
já budu muset koupit docela mě zaráží ceny od 460,–1200,
říkám si jak dlouho v něm malá bude
ale taky ho chci.
Dneska jsem neodolala a objednala pár věciček z cocodrillo mají obr slevy
![]()
Těhotenské oblečení jsem dostala hodně po kamarádce, spol. Oblečení a košile, rifle ![]()
Ja jsem pořídila dvoje leginy z lidlu a rifle z H&M a ty jsou teda super pohodlne a vypadaji moc dobre, jinak mam asi dve těhu trika a musela jsem pořídit větší bundu
ani jednu z mých nedopnu, ale většinu toho obleceni mi nadělil Ježíšek ![]()
@Novaska Mám oděvní školu takže ruční práce jsou pro mě super odreagovačka na mateřské. Taky mám nakoupené látky v mint odstínu a v kombinaci šedo-bílé. Mám po malým mantinely v šedé s bílýma hvězdičkama tak aby to k sobě šlo pak vyfotím jak bude hotovo ![]()
@mikysek1990 Krásný
Skoro závidím, protože jsem na tyhle věci nešikovná. Já ho objednala ![]()
@Novaska ja mam tehu rifle z HM a nejake tehu tricka.
Jinak monitor dechu budeme mit nanny jeste ho mame po dceri
@xacxa doktorky na gyndě nic neví, protože tyhle věci jdou úplně mimo ně, tohle řeší dětské sestry na šestinedělí. Buď se tam skočte zeptat po poradně nebo jim napište mail, ale jak jsem psala, podle toho co jsem viděla po porodu, tohle by měla být samozřejmost (že UM i vybavení mají v porodnici).
Holky to si myslite chce to jen zkusit zacatky nejsou nic moc ale pak si to clovek omaka jako beru inspiraci ve videi na youtobe jinak pecu i dorty a zacatky taky vypadali tragicky a ted si troufam rict ze mi to jde pekla jsem si i svuj svatebni…mala ochutnavka holky kdyztak jsme z Kladna ![]()
@Adjon mají všechno v porodnici i mlíka které dávají když maminky mají málo mlíka. Ale z mé zkušenosti me dítě bylo hladové
.A strikackou ji krmili a hned vse vyzvracela, jak nestihala ti polykat. A když zhubla 700g a nechtěli nás pustit domů a byla to vinna jejich, tak bych si vzala své a trvala na tom, že chci svoje mlíko. A ještě měli nutrilon a ten ji nechutnal a měla bolení.
@mikysek1990 hezký. Vím jaká je to dřina a piplání, bývalá tchýně peče známým taky dorty na přání. Suroviny samy o sobě vyjdou na dost a pak ty hodiny práce kolem…ale je to hezký pocit, když něco vzniká pod rukama.