Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Staworowski píše:
No já jsem se na to původně taky chtěla vyprdnout, jelikož se nerada fotím a navíc už nic neobleču(džíny, kalhoty…) nosím jen leginy, které mě netáhnou přes bříško. A právě přítel přišel s tím, že nemáme skoro žádné společné fotky a že by chtěl focení. No tak se taky asi objednáme. Nemáte někdo tip na šikovnou fotografku / fotografa z Brna nebo Hodonína?
S oblečením to bude sranda i u nás, já zatím nevím, jestli se budeme fotit v exteriéru nebo interiéru, dle počasí, máme si dát vědět 2 dny před focením. Fakt je, že se mi více líbí fotky venku. Za úplnou katastrofu považuji hole břicho maminky, na něm tlapy chlapa svlečeného do půl těla „atletické figury“
Nám fotografka říkala, že nejlepší na focení je 7. měsíc těhotenství.
Já si včera objednala šaty a těhotenské legíny, jen to má háček, kabát už zapnu leda tak pod krkem
Aspoň bude na co vzpomínat ![]()
Já měla fotky z prvního těhotenství focené 2 měsíce před porodem v hotelovém pokoji bez manžela (nerad se fotí) teď bych chtěla venku i se synel manžel jestli se přidá je otázkou ale líbilo by se mi, kdyby už venku něco kvetlo tak bych se chtěla domluvit na začátek března. Takto vypadají ty z prvního těhotenství ![]()
Calie mrkni pro inspiraci na pinterest
jsou moc hezký venku ve sněhu mezi stromy rozepnuty delší svetr lepší než bunda - na fotce ![]()
@lenina28 píše:
Calie mrkni pro inspiraci na pinterestjsou moc hezký venku ve sněhu mezi stromy rozepnuty delší svetr lepší než bunda - na fotce
jééééé super děkuji
tak nějak si to představuji, doufám, že to na chvilku vydržím venku i bez kabátu
Bundy nebrat a na 1.2. si budu přát, ať nasněží ![]()
@Danlea krásný fotky
u nás to bude taková ta klasika v ateliéru, taky by se mi líbilo venku ale u nás se sněhu nedočkáme, za zimou musíme jezdit na hory a když už tu něco nasněží tak je to možná tak 1cm, který do večera zase roztaje
a když už fotky v zimě, tak se mi právě líbí ty zasněžené a nebo až na jaře, když začíná vše kvést. No uvidíme, něco málo vyfotíme, nějak to nebudeme hrotit, nemáme to vyloženě jen jako těhotenské focení ale chtěli jsme i nějaké pěkné rodinné fotky atd.
Tak glukozovy test zamnou prekvapilo me ze jsem si mohla vybrat z prichuti budto pomerance nebo visne to u prvniho tehu jeste nebylo a vrele doporucuji pomeranc byl lehkce nakysli takze to zabilo lehce tu desne sladkou chut a dokonce me to tentokrat nenakopavalo
jinak 3D ultrazvuk nam nedopadl mam placentu na predni strane a mala se za ni schovava a ulz to tak dobre neprosviti ale aspon 2 fotecky vysli relativne dobre video stoji uplne na prd ale aspon jsme nic neplatili
![]()
@Callie píše:
Do práce na sebe něco hodit musím, naostro nemám odvahuJá jsem otekla teprve před týdnem
No už se začínám těšit na mateřskou, protože kadždé ráno zkoušet do čeho se ještě vejdu a s čím to bude ladit mě přestává bavit
Ja uz jedine leginy
Ja dnes kupovala kalhotky, protoze mi nejak narostl zadek a boky nebo co
A jsou mi jen dvoje z 9..parada..asi budu chodit na ostro ![]()
Děvčata mám dotaz, když nemůžu kojit, má smysl si pořizovat ty vložky do podprsenky??? ![]()
My kyseliny aspoň pěkná památka ![]()
Ell já leginy doma jinak mám rifle od Hm a bonbrix a zatím ok ![]()
Xacxa myslím že nějaký jo podle mě se ti že začátku bude mlíčko dělat ![]()
@lenina28 píše:
My kyseliny aspoň pěkná památka
Ell já leginy doma jinak mám rifle od Hm a bonbrix a zatím ok
Xacxa myslím že nějaký jo podle mě se ti že začátku bude mlíčko dělat
No oni mi asi už v porodnici zatáhnou prsa, nebo mi i dají něco na zastavení laktace, už jsem sei ptala v poradně kam chodím, jak to bude když nesmím kojit s UM, jestli si mám přichystat s sebou do poroddnice vlastní a ani paní doktorka nevěděla ![]()
@xacxa asi bych se spíše zeptala v porodnici, kde budete rodit, ale každá porodnice má UM i lahvičky vlastní. Nikdy neví dopředu, kdo bude kojit a kdo ne a jestli mléko bude stačit. Navíc na přípravu UM většinou pokoje nejsou zařízené, takže co jsem viděla, chystají sestřičky a jen donesou mamince na pokoj nebo si vyzvedne na sesterně hotové mléko.
@Adjon No já právě chodím do poradny na gynekologii do porodnice, kde budu rodit ![]()