Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
775
23.1.18 11:52
@Staworowski píše:
No já jsem se na to původně taky chtěla vyprdnout, jelikož se nerada fotím a navíc už nic neobleču(džíny, kalhoty…) nosím jen leginy, které mě netáhnou přes bříško. A právě přítel přišel s tím, že nemáme skoro žádné společné fotky a že by chtěl focení. No tak se taky asi objednáme. Nemáte někdo tip na šikovnou fotografku / fotografa z Brna nebo Hodonína?

S oblečením to bude sranda i u nás, já zatím nevím, jestli se budeme fotit v exteriéru nebo interiéru, dle počasí, máme si dát vědět 2 dny před focením. Fakt je, že se mi více líbí fotky venku. Za úplnou katastrofu považuji hole břicho maminky, na něm tlapy chlapa svlečeného do půl těla „atletické figury“ :mrgreen: Nám fotografka říkala, že nejlepší na focení je 7. měsíc těhotenství.
Já si včera objednala šaty a těhotenské legíny, jen to má háček, kabát už zapnu leda tak pod krkem :-D Aspoň bude na co vzpomínat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
23.1.18 12:23

Já měla fotky z prvního těhotenství focené 2 měsíce před porodem v hotelovém pokoji bez manžela (nerad se fotí) teď bych chtěla venku i se synel manžel jestli se přidá je otázkou ale líbilo by se mi, kdyby už venku něco kvetlo tak bych se chtěla domluvit na začátek března. Takto vypadají ty z prvního těhotenství :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
23.1.18 12:44

Calie mrkni pro inspiraci na pinterest :palec: jsou moc hezký venku ve sněhu mezi stromy rozepnuty delší svetr lepší než bunda - na fotce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
23.1.18 13:20
@lenina28 píše:
Calie mrkni pro inspiraci na pinterest :palec: jsou moc hezký venku ve sněhu mezi stromy rozepnuty delší svetr lepší než bunda - na fotce :mrgreen:

jééééé super děkuji :palec: tak nějak si to představuji, doufám, že to na chvilku vydržím venku i bez kabátu :potlesk: Bundy nebrat a na 1.2. si budu přát, ať nasněží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
23.1.18 14:02
:D :D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
23.1.18 14:50

@Danlea krásný fotky :srdce: u nás to bude taková ta klasika v ateliéru, taky by se mi líbilo venku ale u nás se sněhu nedočkáme, za zimou musíme jezdit na hory a když už tu něco nasněží tak je to možná tak 1cm, který do večera zase roztaje :zed: a když už fotky v zimě, tak se mi právě líbí ty zasněžené a nebo až na jaře, když začíná vše kvést. No uvidíme, něco málo vyfotíme, nějak to nebudeme hrotit, nemáme to vyloženě jen jako těhotenské focení ale chtěli jsme i nějaké pěkné rodinné fotky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
23.1.18 17:40

Tak glukozovy test zamnou prekvapilo me ze jsem si mohla vybrat z prichuti budto pomerance nebo visne to u prvniho tehu jeste nebylo a vrele doporucuji pomeranc byl lehkce nakysli takze to zabilo lehce tu desne sladkou chut a dokonce me to tentokrat nenakopavalo :lol: :lol: :lol: jinak 3D ultrazvuk nam nedopadl mam placentu na predni strane a mala se za ni schovava a ulz to tak dobre neprosviti ale aspon 2 fotecky vysli relativne dobre video stoji uplne na prd ale aspon jsme nic neplatili :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
23.1.18 17:47
@Callie píše:
Do práce na sebe něco hodit musím, naostro nemám odvahu :lol: Já jsem otekla teprve před týdnem 8o No už se začínám těšit na mateřskou, protože kadždé ráno zkoušet do čeho se ještě vejdu a s čím to bude ladit mě přestává bavit :roll:

Ja uz jedine leginy :D Ja dnes kupovala kalhotky, protoze mi nejak narostl zadek a boky nebo co :think: :D A jsou mi jen dvoje z 9..parada..asi budu chodit na ostro :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
23.1.18 18:01

Děvčata mám dotaz, když nemůžu kojit, má smysl si pořizovat ty vložky do podprsenky??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
23.1.18 18:09

My kyseliny aspoň pěkná památka :palec:
Ell já leginy doma jinak mám rifle od Hm a bonbrix a zatím ok :mrgreen:
Xacxa myslím že nějaký jo podle mě se ti že začátku bude mlíčko dělat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
23.1.18 18:10

Píšu Mykysek a ono to napíše my kyseliny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
23.1.18 18:10

A ty jsi Mikysek :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
23.1.18 18:16
@lenina28 píše:
My kyseliny aspoň pěkná památka :palec:
Ell já leginy doma jinak mám rifle od Hm a bonbrix a zatím ok :mrgreen:
Xacxa myslím že nějaký jo podle mě se ti že začátku bude mlíčko dělat :think:

No oni mi asi už v porodnici zatáhnou prsa, nebo mi i dají něco na zastavení laktace, už jsem sei ptala v poradně kam chodím, jak to bude když nesmím kojit s UM, jestli si mám přichystat s sebou do poroddnice vlastní a ani paní doktorka nevěděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
23.1.18 18:57

@xacxa asi bych se spíše zeptala v porodnici, kde budete rodit, ale každá porodnice má UM i lahvičky vlastní. Nikdy neví dopředu, kdo bude kojit a kdo ne a jestli mléko bude stačit. Navíc na přípravu UM většinou pokoje nejsou zařízené, takže co jsem viděla, chystají sestřičky a jen donesou mamince na pokoj nebo si vyzvedne na sesterně hotové mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
23.1.18 19:10

@Adjon No já právě chodím do poradny na gynekologii do porodnice, kde budu rodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí