Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hancue A vyhráli jste alespoň něco? My tam taky byli kolem 2 prošli jsme to a pak šli na chvílu s malým na hřiště a pak jeli no nic moc Já teda nakoupila ve stánku Little Angelu já ten jejich Outlast miluju tak jsem neodolala
Aby měli kluci něco stejnýho ![]()
@Danlea to ještě nevime
my tam byli taky kolem druhe
dávali jsme tam mail, když vyhrajeme, tak mi napisou
nekoupila jsem nic… mám asi už vse
ale líbily se mi tam ty trička bílý s potiskem včelky Máji
dneska bylo hrozny horko
jedeme teď na plavání se trosku osvěžit a relaxovat do bublinek ![]()
@Hancue Aha tak to přeji hodně štěstí ať něco vyhrajete
Já mám taky vše nic moc jsem toho nekupovala mám vše po starším synovi ale prostě jsem neodolala. Jé taky bych si dala líbit takový relax tak si to pěkně užijte ![]()
@leniiisek5 Aha tak ty máš termín podle ms první tak to jsi teoreticky trochu napřed, no uvidíme jak se nám to vyvrbí. Já si furt říkala že to bude před termínem když první byl na termín, mamka dneska tipovala 14. to by měla narozeniny babička, která mi loni umřela. Jako mě by to bylo fuk je mi celkem fajn až na ty vedra, ale mám strah, aby nebyl zas velikej když jsem s dítětem 3.820g skončila na císaři teď bych se mu chtěla vyhnout ![]()
@Danlea nas prvni syn mel pri porodu 3790g a byl to masakr ale na cisare nakonec nedoslo. Ted vim odhad naposledy ve 32tt uvidime jak dopadne kontrola ve stredu. Uz bych to taky rada mela zasebou
@Danlea no a potom ze si dáme burgra v jedné hodpudce, tak tu sedíme a oni už nevari a za půl hodky zaviraji
tak si dáme jeden drink a jedeme domu. Udělám rychle caprese s bagetkou
pomilujeme se a půjdeme spát ![]()
@leniiisek5 a jaký si měla váhové odhad ve 32tt? Já 2100g
jinak už žádný utz jsem pak neměla, tak jiný odhad neznám.
@Hancue necele 2kg a utz mi dela dr kazgou kontrolu ale jenmrkne na srdicko a udela vnitrni vysetreni a hotovo
@Hancue jj treba ta zmena pocasi pomuze v noci se bic nedelo akorat jsem dostala krec do nohy, co vy?
@Hancue Tak to jste si užili hezký večer, však užívejte posledních dnů ve dvou
Mě dělá doktorka odhad pokaždý malý měl 31+5 1.850g potvrzeno i Velkým ultrazvukem, 34+6 2.330g, 36+6 3.100g, 37+6 3.190g, 39+4 3.570g, ale teď už se to prý blbě měří ![]()
@Danlea ja bych taky brala uz predpokladanou vahu at vim +- co me zase ceka. Doma vsichni chteji at rodim v sobotu to ma tchan narozeniny
@leniiisek5 to je jak u nás
táta měl včera narozky
taky. Ach chtěla zhruba vědět kolik ma
@Danlea no tak to sem mas, mě doktor gyndar udělal vždy prohlídku dole a tím to haslo. Jen na velkém utz mi řekl váhu a to bylo ve 32tt ze. @Peeetha u nás se taky nic nedělo… no svagrova už mi říkala, při změně počasí, tlaku se muže stát, ze bych mohla rodit
u nás prý něco takového má přijít až v patek
a to máme na víkend jet 70km pryč na oslavu velkou… tak nevím zda jet či ne
prý mají novou vychvalenou porodnici v Novém městě na Moravě ![]()
@Hancue
tak v nejhorsim vezmes tasku sebou do porodnice kdyby nahodou, u nas se slavi zase v Brne v sobotu tak pokud do te doby neporodim tak premyslim zdali jet nebo ne
sice bych mohla rodit v Brne ale pak by to bylo horsi z dojizdenim.
To je zvlastni ze vam nereknou ten odhad, me ho ted udelal pri poslednim monitoru sam od sebe ale nedelal mi vysetreni
@Peeetha no já pravé žádný monitor ještě neměla…mají moc plno
tak budu asi rovnou rodit ![]()