Poradna duly
Jana Čurdová
@Anča93 píše:
Ahojky kočičky, to je krásné na to koukat![]()
![]()
moc všem gratuluji! u nás podle MS termín 2.5.2023
…
Holky jlvy chodíte tak brzy k lékaři ja jdu až 14.9. A první den poslední MS 26.7.Vůbec nevím jak se počítají týdny jak píšetemůžete mě to vysvětlit?
![]()
![]()
Omlouvám se nezkušenávůbec jdu do toho po hlavě a nic nevím, nikdy jsem ani miminko neměla v ruce
Zkus nakou aplikaci. Já používám pregnancy. Ono asi není kam spěchat s tou prohlídkou, u mě dnes 6tt jen gestacni váček (ikdyz jsem spíš 5tt pozdní ovulace). Takže za dva týdny znovu. Mohla jsem si to odpustit, kdybych šla az později
.
Děkuji za rady stáhla jsem si nutriklub+ a tam mi to píše jen 5 týden
většinou všichni píšete x+x
. Tak jdu ještě stahovat…
Jinak holky a nějaké příznaky?
@Anča93 já používám aplikaci Těhotenství +
a jdu k lékaři až po tobě, 23.9., poslední MS 28.7., ale mám potvrzené těhotenství z krve a příští týden jdu ještě jednou, ať vidíme nárůst…
Moje doktorka má do dneška dovolenou, takže já se budu objednávat až zítra, ale dřív jak kolem 15.9. jít neplánuju, aby už bylo vidět srdíčko 😊
@Anča93 jsem dnes 4+5tt, ale krom neustálýho hladu naštěstí zatím nic 🙏
Dobré ráno,
Moc děkuji už mám aplikaci těhotenství +
je lepší než nutriklub
.. Hezčí…
@ranni_ptace tak to jsme na tom stejně už mám také hlad
to budu jak kulička
..
Všem krásný den ![]()
Také jsem stahovala těhotenství+, líbí se mi, zda se mi to propracované a spoustu info
Ale zatím nemám srovnání s žádnou jinou apkou ![]()
Oproti vám všem si mě pozvala docela brzy, už na příští týden, tak jsem zvědavá, co uvidíme ![]()
Ahoj holky přidám se k vám…podle posledni ms mam to 2.5. Pred 5ti lety potrat a pak už nic tak se modlim at se to udrží. V praci mi dává zabrat únava a porad bych něco jedla.. jinak klasicky bolest břicha a prsou. K dr jsem ještě nevolala. Cinknu tam asi až příští týden. Jo a mam ještě desetileteho syna
držím nam všem palce
Jee vy jste ranní ptátača
..
@Mimoňka 85 vítám tě… A neboj věř vůbec neměj špatné myšlenky!!
… Přej si co si přeješ a věř že to tak bude..
@fadlenka01 souhlasím s tebou! Je krásné propracovaná smažu nutri a nechám si tuto
..
@Mimoňka 85 píše:
Ahoj holky přidám se k vám…podle posledni ms mam to 2.5. Pred 5ti lety potrat a pak už nic tak se modlim at se to udrží. V praci mi dává zabrat únava a porad bych něco jedla.. jinak klasicky bolest břicha a prsou. K dr jsem ještě nevolala. Cinknu tam asi až příští týden. Jo a mam ještě desetileteho synadržím nam všem palce
Mně teď sestřička stejně řekla, že volám hrozně brzo, tak si klidně dej načas 😊 mě objednala až na 23.9., ale já to tak i chtěla, aby už bylo vidět srdíčko 🙏
@Anča93 projela jsem ze zvědavosti, jak se týden po týdnu vyvíjící a zatím je to úplně malinkaté, ale potom, až z toho začne být správný mimozemšťánek, to bude boží ![]()
@ranni_ptace píše:
Mně teď sestřička stejně řekla, že volám hrozně brzo, tak si klidně dej načas 😊 mě objednala až na 23.9., ale já to tak i chtěla, aby už bylo vidět srdíčko 🙏
Mě sestřička pozvala na příští čtvrtek. zhruba pokud to mám správně, to vychází na začátek 6. týdne - tam asi ještě nic moc vidět nebude, že? ![]()
@fadlenka01
teď jsi to zabila… Mě řekl přítel že mám mimozemsťana ten den co jsem mu to oznámila
… Ano je maličké… Na to že maličké tak jsem nafouklá jak když mám balón
… Jestli to tak bude dál tak se to dřív provalí než to budeme moc oznámit…
@Anča93 my mu pracovním názvem říkáme fazolka nebo Pepík ![]()
No to mi povídej, mám to podobně, taky jsem nad tím přemýšlela. A furt to ve mně všechno hučí, mám pocit, jako kdybych posnídala plechovku fazolí
![]()
@fadlenka01
se můžu utlouct smíchy, to je dobrá výmluva jsem měla fazole
…
A souhlasím taky máme fazolku a Kuličku
…
Včera jsme vybírali brambory tak mě pěkně večer bolelo břicho a dnes další várka a snad do soboty budeme mít hotovo ale je to naposled další takové práce budu dělat jen víkendy ať po práci mám klid… ![]()