TP Květen 2023

• Fotoalbum (33)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1364
30.8.22 20:32
@Anča93 píše:
Ahojky kočičky, to je krásné na to koukat :* :* :* moc všem gratuluji! u nás podle MS termín 2.5.2023 :hug:
Holky jlvy chodíte tak brzy k lékaři ja jdu až 14.9. A první den poslední MS 26.7.Vůbec nevím jak se počítají týdny jak píšete :oops: můžete mě to vysvětlit? :kytka: :kytka: :kytka:
Omlouvám se nezkušená :( vůbec jdu do toho po hlavě a nic nevím, nikdy jsem ani miminko neměla v ruce :,(

Zkus nakou aplikaci. Já používám pregnancy. Ono asi není kam spěchat s tou prohlídkou, u mě dnes 6tt jen gestacni váček (ikdyz jsem spíš 5tt pozdní ovulace). Takže za dva týdny znovu. Mohla jsem si to odpustit, kdybych šla az později :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
30.8.22 21:05

Děkuji za rady stáhla jsem si nutriklub+ a tam mi to píše jen 5 týden :srdce: :think: většinou všichni píšete x+x 8o. Tak jdu ještě stahovat…
Jinak holky a nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
30.8.22 21:09

@Anča93 5+1tt znamená 5 tydnu a 1 den🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
30.8.22 21:46

@Anča93 já používám aplikaci Těhotenství + :) a jdu k lékaři až po tobě, 23.9., poslední MS 28.7., ale mám potvrzené těhotenství z krve a příští týden jdu ještě jednou, ať vidíme nárůst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
31.8.22 05:43

Moje doktorka má do dneška dovolenou, takže já se budu objednávat až zítra, ale dřív jak kolem 15.9. jít neplánuju, aby už bylo vidět srdíčko 😊

@Anča93 jsem dnes 4+5tt, ale krom neustálýho hladu naštěstí zatím nic 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
31.8.22 06:10

Dobré ráno,
Moc děkuji už mám aplikaci těhotenství + :srdce: :srdce: je lepší než nutriklub ;).. Hezčí…
@ranni_ptace tak to jsme na tom stejně už mám také hlad :lol: to budu jak kulička ;) :D..
Všem krásný den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.8.22 06:14

Také jsem stahovala těhotenství+, líbí se mi, zda se mi to propracované a spoustu info :mrgreen: Ale zatím nemám srovnání s žádnou jinou apkou :)

Oproti vám všem si mě pozvala docela brzy, už na příští týden, tak jsem zvědavá, co uvidíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
31.8.22 06:27

Ahoj holky přidám se k vám…podle posledni ms mam to 2.5. Pred 5ti lety potrat a pak už nic tak se modlim at se to udrží. V praci mi dává zabrat únava a porad bych něco jedla.. jinak klasicky bolest břicha a prsou. K dr jsem ještě nevolala. Cinknu tam asi až příští týden. Jo a mam ještě desetileteho syna :) držím nam všem palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
31.8.22 07:40

Jee vy jste ranní ptátača :potlesk: :potlesk:..
@Mimoňka 85 vítám tě… A neboj věř vůbec neměj špatné myšlenky!! :cert: :cert:… Přej si co si přeješ a věř že to tak bude..
@fadlenka01 souhlasím s tebou! Je krásné propracovaná smažu nutri a nechám si tuto :*..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
31.8.22 07:56
@Mimoňka 85 píše:
Ahoj holky přidám se k vám…podle posledni ms mam to 2.5. Pred 5ti lety potrat a pak už nic tak se modlim at se to udrží. V praci mi dává zabrat únava a porad bych něco jedla.. jinak klasicky bolest břicha a prsou. K dr jsem ještě nevolala. Cinknu tam asi až příští týden. Jo a mam ještě desetileteho syna :) držím nam všem palce

Mně teď sestřička stejně řekla, že volám hrozně brzo, tak si klidně dej načas 😊 mě objednala až na 23.9., ale já to tak i chtěla, aby už bylo vidět srdíčko 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.8.22 08:02

@Anča93 projela jsem ze zvědavosti, jak se týden po týdnu vyvíjící a zatím je to úplně malinkaté, ale potom, až z toho začne být správný mimozemšťánek, to bude boží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.8.22 08:04
@ranni_ptace píše:
Mně teď sestřička stejně řekla, že volám hrozně brzo, tak si klidně dej načas 😊 mě objednala až na 23.9., ale já to tak i chtěla, aby už bylo vidět srdíčko 🙏

Mě sestřička pozvala na příští čtvrtek. zhruba pokud to mám správně, to vychází na začátek 6. týdne - tam asi ještě nic moc vidět nebude, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
31.8.22 08:05

@fadlenka01 :D :D teď jsi to zabila… Mě řekl přítel že mám mimozemsťana ten den co jsem mu to oznámila :D :D :oops:… Ano je maličké… Na to že maličké tak jsem nafouklá jak když mám balón :think:… Jestli to tak bude dál tak se to dřív provalí než to budeme moc oznámit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.8.22 08:13

@Anča93 my mu pracovním názvem říkáme fazolka nebo Pepík :lol:

No to mi povídej, mám to podobně, taky jsem nad tím přemýšlela. A furt to ve mně všechno hučí, mám pocit, jako kdybych posnídala plechovku fazolí 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
31.8.22 08:25

@fadlenka01 :D :lol: se můžu utlouct smíchy, to je dobrá výmluva jsem měla fazole :D
A souhlasím taky máme fazolku a Kuličku :srdce: :srdce:
Včera jsme vybírali brambory tak mě pěkně večer bolelo břicho a dnes další várka a snad do soboty budeme mít hotovo ale je to naposled další takové práce budu dělat jen víkendy ať po práci mám klid… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí