TP Květen 2023

• Fotoalbum (33)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
603
31.8.22 09:02
@fadlenka01 píše:
Mě sestřička pozvala na příští čtvrtek. zhruba pokud to mám správně, to vychází na začátek 6. týdne - tam asi ještě nic moc vidět nebude, že? :)

Spíš asi nebude než jo, ale kdyžtak vás pozvou ještě o týden později, uvidíš drobinka aspoň dvakrát 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
31.8.22 18:35

@ranni_ptace tak to jdeme úplně stejne, kolik teď jsi? Já si říkám, ze aspoň bude hned jasne, jestli je všechno v pořádku, i srdíčko už by mělo 100% byt…. :)

Holky a řešíte některá, ze byste chtěla zůstat doma na nemocenské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
31.8.22 19:28
@proseccino píše:
@ranni_ptace tak to jdeme úplně stejne, kolik teď jsi? Já si říkám, ze aspoň bude hned jasne, jestli je všechno v pořádku, i srdíčko už by mělo 100% byt…. :)Holky a řešíte některá, ze byste chtěla zůstat doma na nemocenské?

Dnes jsem 4+5tt, takže v den kontroly budu 8+0tt 🙏
A já jsem doma na rodicaku se starším, takže nemocenskou neřeším 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.8.22 19:48

Holky, už jsem se ptala ve druhé skupince, ale víc hlav (zkušenějších) třeba víc ví..

Vyšel mi pozitivně Clearblue digital, ukázal teda to + a 1-2. Protože to z toho displeje zmizí, chtěla jsem si udělat testík (proužek), co mi zůstal a schovat si ho (snad to nezní moc uhozeně :oops: ).

Ale vyšla mi tam sotva viditelná čárka, očekávala bych už daleko silnější.. Celý den je mi zvláštně, různě píchá v břiše, mám se už obávat zlého nebo se jen zbytečně stresuju? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
31.8.22 19:55

@proseccino taky jsem na rodičovské. Tak spíš řeším zvedání malé a tahání kočáru do schodů 🙈 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
31.8.22 20:01

@fadlenka01 udělej test za 2 dny, jestli bude silnější…
Kolik dnů máš zpoždění?
Já si vždy dělala jen mamatesty, s digitaly nemám zkušenost, ale co jsem slyšela, tak by měly být přesnější 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
31.8.22 20:14

@fadlenka01 já to mela takhle, testováno ze stejne moci ve čtvrtek 24., testy pak sílily každý den viz druhé foto… ten clearblue byl cca 10 DPO, 12 dni od sexu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.8.22 21:00

@martankaa už mám zpoždění 6 dní právě :nevim:

@proseccino ten clearblue mi včera vyšel úplně stejně, proužky mi vychází - pokud mohu přirovnat - k tvému testu toho 25., je pravdou, že si nejsem jista ovulací (poslední cykly jsem měla trošku rozházené), každopádně co se sexu týče, přichází v úvahu rozmezí 16. - 20. 8. max.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
31.8.22 21:05

@fadlenka01 mohla byt posunuta ovulace a sedelo by to :) kdyby byla ovulace kolem toho 16-20.8., ještě bys ani neměla zpoždění… já bych zkusila test klidně zítra, silily mi každý den… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
31.8.22 21:11

@fadlenka01 buď v klidu testuj po 2 dnech :palec:… Věř a uvidíš že to bude sílít :srdce:
Osobně jsem testovala po 2 dnech…

@proseccino o neschopnosti jsem vůbec neuvažovala… Byla jsem nedávno 2 měsíce doma zavřená na neschopnosti a nechci být doma ani za nic pokud to nebude nutné.. Sice odjíždím autobusem hodinu do práce a hodinu z práce takže snad to zvládnu… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.8.22 21:12

@proseccino ještě tam teda sex byl začátkem sprna, potom partner byl pracovně pryč, ale k tomu už mi to zas nesedí… jsem z toho jelen, přiznávám :mrgreen: já se právě už trošku bojím, že vystresovaně budu zkoumat další čárku a ona potvora bude napůl schovaná :jazyk: jsem ten digitální brala jako „průkazný“, ale jistotu toho, že je vše v pořádku i dál, mi samozřejmě dát nemůže, to vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
1.9.22 12:40

Dr.

Tak já jdu k doktorce 13.9. (chtěla mě objednat příští týden, ale jedeme ještě na dovču).
Termín dle ms 4.5 a teď přesně 5tt.
A příznaky nemám žádné. 🙂Jedině možná, že nemám chuť na sladké, což je výhoda 😁 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
1.9.22 14:50

Tak já mám celodenní kocovinu a vůbec, ale vůbec nemám chuť cokoliv jist… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
1.9.22 20:24

Ahojky holky,
@proseccino tak jsme na tom trošku podobného já mám hroznou úvahu dneska a nateklé nohy úplně šíleně :(..
@martankaa tak paráda jdeš o den dřív :* už začínám být nervozní :zed:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
1.9.22 22:01

Ahoj, tak já se k vám asi přidám. Dnes jsem měla pozitivní test, termín dle MS 5.5. K doktorce jdu 19.9., ale to je náhoda, byla jsem tak uz dřív objednaná na prevenci. Jsem z toho dost mimo, mám 13 m dceru a další dítě takhle brzy jsme teda úplně nečekali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí