Poradna duly
Jana Čurdová
My prvního říkali na Vánoce v 11.tt, měla jsem potřebu si to nechat pro sebe. Tentokrát ale mám chuť to vykřičet do světa už teď 😂 ale buď to řekneme hned po prvním Utz teď na konci září, pokud bude srdíčko a vše v pořádku, a nebo po screeningu na konci října 🙂
Já to s tím utajováním taky už tak neřeším…
Jako nevykrikuju to do světa, ale když se někdo zeptá, řeknu to…tak snad nic nezakriknu, člověk nikdy neví no.
No už aby bylo aspoň po ty první prohlídce…
U první jsme to řekli fakt až ve 13.tt
@martankaa píše:
@misulinka27 smutný…
Ale teď určitě bude vše v pořádku
Snad ano. Moc si to přejeme ![]()
Kočičky, moc děkuji za odpovězení otázky tak jsem si to myslela dobře ![]()
@fadlenka01 to jsi statečná a buď na sebe pyšná že jsi vše zvládla
u mě máš velkou poklonu!!
![]()
@misulinka27 to je mi moc líto, jste ale moc statečný! Držím palečky a věř že vše teď bude v pořádku
.. Všem držím palečky…
Já jsem dnea trošku na měkko, ptala jsem se doma kdy to oznamíme a odpověď byla „co nejpozději” takže mi to přišlo jak když se za to stydí
… Vůbec se za ty týdny ani nezeptá jak mi je prostě těžký nezájem… Je pravda že me nenechá nic tahat ale to je asi tak jediné… No ty chlapi jsou na hlavu.. ![]()
Tak holky u mě teď čekám co bude. Jsem 5tt-6tt, v úterý jen 11mm gestacni váček. Včera večer jsem začala trochu krvácet. Přes noc špinění a teď už nic. Jdu na kontrolu, jestli je to ok nebo ne. Duphaston beru 1-0-1. Tak držte palce. Je to naše vymodlene po roce snažení
.
@Shen píše:
Tak holky u mě teď čekám co bude. Jsem 5tt-6tt, v úterý jen 11mm gestacni váček. Včera večer jsem začala trochu krvácet. Přes noc špinění a teď už nic. Jdu na kontrolu, jestli je to ok nebo ne. Duphaston beru 1-0-1. Tak držte palce. Je to naše vymodlene po roce snažení.
Držím palce, ať je vše v pořádku, pak dej vědět, jak jsi dopadla 🙏
@Shen držím palečky!! Hlavně se nenervuj…
držím všechny palečky co mám
![]()
@misulinka27 To je silný příběh. Ani si nedokážu představit, co jste si museli vse prožít a čím si projít.
Držím vám palečky, veškerou silou a věřím, ze bude vse v pořádku a tak jak má byt ![]()
@Shen tak nohy nahoru, odpočívej a hlavně pozitivní myšlení, drzim palce, ať je na kontrole vše v pořádku
dej vědět.
@Anča93 Občas mi v tomhle ti chlapi přijdou trosku zabedněni.. třeba jen chce mít jistotu, že je vše v pořádku, než to povite ostatnim? ![]()
Tak na prohlídce už bylo ❤️️ a vše v pořádku. Odpovídá prý 6+2,takže jsme to za 4 dny od poslední prohlídky, kde byl jen gestacni váček dohnali. Bohužel se objevil i hematom, takže neschopenka a zůstat v klidu doma. Prý to ale není neobvyklý nález. Teď jen přemýšlím, co říct v práci
nechtěla jsem to do 12tydne říkat, z pověrčivosti.
@Shen píše:
Tak na prohlídce už bylo ❤️️ a vše v pořádku. Odpovídá prý 6+2,takže jsme to za 4 dny od poslední prohlídky, kde byl jen gestacni váček dohnali. Bohužel se objevil i hematom, takže neschopenka a zůstat v klidu doma. Prý to ale není neobvyklý nález. Teď jen přemýšlím, co říct v prácinechtěla jsem to do 12tydne říkat, z pověrčivosti.
Nic bych neříkala, prostě máš zdravotní problémy obecně a neschopenku, hotovo
a nebo presnej důvod jen šéfovi a ten ať to dál nešíří 🤷🏼♀️
@fadlenka01 píše:
@misulinka27 To je silný příběh. Ani si nedokážu představit, co jste si museli vse prožít a čím si projít.Držím vám palečky, veškerou silou a věřím, ze bude vse v pořádku a tak jak má byt
Moc dekuji
![]()