Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.7.18 15:39

Já už mám pupek řádnej :) I když lidi si asi myslí, že jsem to přeháněla na dovolené all inclusive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
30.7.18 15:47

Já mám teda pandero od začátku. Teď už se mi smějí, že jsem snědla meloun. A to také čekám první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
30.7.18 16:32

@Kačka Pekáčková no v té černé to moc vidět nejde ale bříško už tam nějaké vidět je ☺ ty posilujes u v těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.18 16:39

@Ainah ano, chodim cvicit. Jsem na to zvykla, cvicila jsem i v 1.tehotenstvi. U porodu se mi to naramne hodilo. Ja bych bez pohybu umrela. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
30.7.18 19:19

@Kačka Pekáčková to teda klobouk dolů já jsem ráda,že se dokopu do jogy ale je fakt že nejsem nějak zvyklá posilovat nebo něco takže mi ta joga stačí abych neumřela na bolest zad se kterými mám už několik let velké problémy a jak ti to pomohlo u porodu?měla si ho bezbolestný?nebo rychlejší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
30.7.18 21:17

@Kačka Pekáčková ja byla parkrat ze zacatku a pak uz mi bylo zle:/ cekam az to opadne, abych zase mohla neco delat, aspon na ty nohy a zadek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
31.7.18 05:05

Já jsem teda ráda, že se dovalim po práci domu a můžu si po venceni natáhnout nohy :D Ještě jogu nebo posilku do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
31.7.18 09:05

Ahoj holky, koukám, jak krásně rostete :) nějak jsem dočetla, tak co se týká toho ,,těhu,, balíčku u doktora, tak nabízí náš gynekolog také, za 1800,– UTZ na flesh, i fotky - každá kontrola, u dcery mi to nedělalic-chodila jsem jinam, a nenabízeli, ale ted jsem si zaplatila, at mrnouse vidím každou kontrolu.
JInak jsem si také teď užila ale ne s migrénama, ale zubařem - opravoval mi zuby, celý červenec jsem schodila - :pocitac: naštěstí už jen jeden termín a hotovo :dance: mazec.,… ale doporučil mi zubař i gynekolog opravit, než to nechat tak, a dostat prý zánět.
JInak co se týká břicha, tak už mám taky …jde to vidět daleko dříve, než u dcery - tam to o mě nikdo pomalu nevěděl do 25 tt, a ted už to ví skoro všichni ted…co se týká váhy, tak mám nahoře tak 5 kg, a jsem 17 tt ted… hrozně mi to letí…tím, že chodím do té práce, dcera… letí mi to neskutečně rychle … jinak co teda ještě mám za problém já, tak mě děsně bolí nohy…chodila, asi z toho vedra :oops:
JInak holky, opatrujte se, a hlaste se :) jooo a ve středu jdu mrnouse zase po delší době zkontrolovat, tak snad bude vše o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.18 10:04

@Ainah Mně právě cvičení hodně pomáhá na záda. V prvním těhotenství jsem i hodně plavala, to bylo taky dobrý. Porod jsem měla bolestivý celkem dost :) na to asi nic moc nepomůže, ale měla jsem ho rychlý, dceru jsem vytlačila na tři zatlačení, měla jsem dost fyzických sil. Rodila jsem bez nástřihu a poranění, ale v tom mi hodně pomohl i Aniball se kterým jsem před porodem cvičila. Každopádně jsem byla hned po porodu fit a nikdo by na mě nepoznal, že jsem rodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.18 10:07

@Ivule86 Já jsem do nějakého 13.týdne jen „rychlochodila“ venku, mám 7km okruh. Do fitka se mi nechtělo, bylo mi zle a nechtěla jsem být někde zavřená. Teď jak jsou horka, tak chodím maximálně brzy ráno, jinak bych někde padla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
31.7.18 10:33

@Kačka Pekáčková aha no ja sem o tom balonku taky slysela ale neměla jsem odvahu to zkoušet tak to si měla fajn ja sem měla porod hrozny rodila jsem od pul 4 a maly se narodil ve 2 ráno druhy den a to ještě byl nakonec klestovy porod pac se mi malý vracel zpátky a ja uz sem byla napokraji fyzických sil ale naštěstí vše v pořádku nastrihla jsem byla mám 10 stehu a cítím je doteď a to jsme 5 let po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
31.7.18 10:36

@Anett97 posilku bych taky nedala ale tat jogs te neunavi naopak ti dodá energii a pomůže se uvolnit a id bolesti zad zkus to ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.18 10:54

@Ainah huf, to mi je líto. Já rodila 5hodin. Sama jsem překvapená, jaký to byl fofr. Ten Aniball vřele doporučuji, naučí tě i správně tlačit a taky tě trochu připravý na ten tlak. Ono je fajn rodin třeba na všech čtyřech a nechat trochu pracovat gravitaci, v leže se to bohužel kolikrát sekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
31.7.18 11:36

@Kačka Pekáčková a brala sis do bazenu tampony (probioticky),nebo jsi to neresila?
ja pred tehotenstvim plavala tak 3× tydne…a uz mi to hrozne chybi.Ted jsem si konecne koupila plavky (do niceho puvodniho se kvuli prsum uz nevejdu)..tak to chci jit dnes otestovat.a co jsi plavala (styl)?me fyzioterapeutka rikala (musim denne prave rehabilitovat kvuli zadum),ze v tehotenstvi je lepsi kraul/znak..ze prsa nejsou moc dobry kvuli kyclim…
(byla jsem zvykla plavat opravdu hodne …ale prsa mi prisly trosku min namahavy…kraulem toho zas tak moc nenadelam)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.18 11:47

@Ariak Nebrala, choditla jsem plavat do hotelu Pyramida, kam v létě téměř nikdo nechodil. Plavala jsem hlavně prsa a znak. Byla jsem těhotná v roce 2015, kdy byla úplně stejná vedra jako teď a jiná pohybová aktivita prostě nebyla možná. S kyčlema jsem problém neměla ani jsem nic nepociťovala. Plavat jsem vydržela až téměr do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí