Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Slezka píše:
Nazdárek holkyTak jména máme taky vybraná. Mečislav a Žitomíra
![]()
Né, děláme si z toho ale srandu, protože s prominutím tak blbý jména jsem v životě neslyšela
Holčička by byla Irenka (po babičce) a kluka by jsme dali Matyáše. Ty jména byly celkem rychle daný, spíš ty kočárky…taky pokukuju, ale přijde mi to fakt síla. Já nevím, ale mně se jaksi nic pořádně nelíbí. Připadal by v úvahu snad jen ABC Design Viper 4, pak ještě MOON Nuova City a teď mi tam skočil Oyster 3, ale to už je teda taky docela raketa.
@Slezska to jsem tak rada, ze nejsem jedina kdo ma jasno v jmenech 😂 🙏
ja se teda musim priznat ze mam nejspis jasno i v kocarku 😂 Cybex Priam Rose Gold 😍 furt ale pokukuju i po jinych ale tenhle mi asi ukradl srdce a edice 2020 je proste krasna 😍
Jinak jmena mame Nathaniel a pro holcicku Sky 🖤
@Darwin22 Já mám taky pořád strach, byla jsem na ultrazvuku 5+5, bylo vidět miminko ale srdíčko ne. Včera večer jsem se zvedla z gauče tak mě pichlo v podbřišku a jste tak půl hodiny to bolelo. Dneska jsem necítila skoro nic, žádné nevolnosti. Takže plaším, že se zase neudrželo 😔
@sakasi jo tak to asi bylo ještě brzo podle toho co tu tak čtu. Já na UZ opravdu jen pidi midi tečku 😀 Příznaky nemám skoro žádný…až na pachy a prsa (trošku povyrostla a občas bolí bradavky) a občas píchne v podbřišku jako u MS
@Darwin22 ja viděla v mobelixu nějakou rostoucí se stoleckem že se to dalo různé přizpůsobit a poskládat a časem udělat postel ale asi skoncim u klasiky v ikee 😁
@chivavinka já mám docela problém s prostorem, ložnici máme fakt malou takže ja asi podle velikosti ![]()
@Darwin22 my jsme predelavali pokoje před rokem, a už jsme to u způsobili tak aby tam ten prostor zhruba byl 😁 ale třeba řeším zda je nutný přebalovací pult, počítala jsem s ním ale prý je k ničemu? To by mi pak ušetřilo prostor 😁
Holky je tam miminko, srdce má a bije. Jupiiiiii.
tak teď zvládnou ještě tohle kritické období a snad bude vše v pořádku. ![]()
@chivavinka Gratuluji!!! Ja jsem se ješte ani neobjednala, dneska jsem 6+5, příští týden nebo ten další už budu muset, ať mám jasno, jestli to tentokrát klapne.
@chivavinka no tak to je výborný, krásný UZ. Gratuluju 🙏 v jakém jsi TT? Jinak přebalovací pult jsem taky vzdala
@Darwin22 jsem od ovulace 7 tt + 1 od MS je to asi 8 +5 a podle doktora je to jen 6 + 5
prostě ta ovulace byla posunuta. Jsem ráda že jsem tam nešla dřív protože to bych se asi trápila.
Strasne moc chci verit ze je vse ok. Ale vim vnitrne ze neni. Ted mi to potvrdil test. Po 5 min ani duch. Takze opravdu sliznice nebyla dost narostla. Bylo to proste moc rychle po revizi. Ted jen pockat na menzes at se vycistim… kdyby se cokoliv zmenilo dam samozřejmě vedet.
Holky co na nevolnosti já nemám jen ranní ale snad celodenní a celonoční…hrozny to je ![]()