TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15073
17.2.21 22:35

@Dina31 super, díky. Já vím že člověk nikdy neví a že standard je přečkat první trimestr ale když všichni ví že se přes rok snažíme, tak je mi takový blbý to tutlat no, ale neříkám, že se nebojím neúspěchu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15073
17.2.21 22:37

@pery33 jo to vcelku dává smysl. Uvidím zítra, snad bude vše ok. Už bych se ráda začala radovat, teď je to pořád buď a nebo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
17.2.21 22:45

@chivavinka to ještě nějakou dobu bude buď a nebo, musíme být všechny trpělivé, ale radovat se můžeš kdykoliv :-) já to mám jako hru, oslavuji každý krůček :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
17.2.21 23:11
@PlantBasedDennie píše:
@DaisyMe byla jsem na utz podivat se jestli sedi kde ma a dalsi mame az 8.3. takze taky az za hrozne dlouho 😩 Trpelivost neni moje silna stranka 😂 🤯

Tak to je super, ze mas jistotu, ze je vse v poradku. A dalsi kontrola hned 8.3.? Ale to jsi sla na prvni utz celkem brzy ne? Ja jsem 4+4 dnes a sestra mi rekla, ze nejdrive to ma smysl 18.3. Takze si mesic musim pockat na pktvrzeni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
17.2.21 23:16
@Slezka píše:
@DaisyMe
Tak u nás je to trošku „story“ :lol: na Nový rok mi manžel vyhodil antinu do koše, udělal to už asi po třetí a já si ju vždycky šla vyhrabat 😂 No tentokrát jsem nešla hned až na další den a AHA, koš vysypany. Říkala jsem si, že nechám doběhnout cyklus a pak znovu nasadim a tak teda nenasadim🤷‍♀️ 🤰 hleděli jsme jako blázni 😂Doma už máme 2 kluky, ale moc se ve finále těšíme a třeba se zadaří a bude to ta rostanda. Takže dnešním dnem hlásím 6+3tt.🙂@chivavinka Myslím na tebe, podej ve čtvrtek hlášení ☺️

Manzel ma zajimave presvedcovaci metody :lol: To byl vylozene osud, kdyz se vam to tak povedlo hned na prvni dobrou :palec: No a brachove by chteli segru nebo tretiho brachu do party?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
17.2.21 23:20
@Zuzi10 píše:
Ahoj holky, taky bych se k vám do diskuze ráda přidala. Včera pozitivní test z krve. O víkendu jsem si dělala testy a oba pozitivní. Po 1,5 roce snažení se povedlo přirozeně a to byl na tento měsíc naplánováno ivf v Gennetu. Příští týden jsem objednána na utz. To bude dlouhé čekání🙏 Je to moje druhé těhu po 11letech😀

Ahojky, to mame dist podobne, snazili jsme se s manzelem skoro dva roky a teď se na nas usmalo stesti. Tak nejak kveten jsme chteli jit na ivf. Je to neskutecne stesti, ze to vyslo prirozene :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
17.2.21 23:35

Holky, ja jsem celkem zmatena. Vsechny jste tady byly na kontrole tak v 7tt (I drive) a me sestricka rekla, ze me drive jak na 9tt neobjedna, ze to nema smysl. Neni to pozde? Co kdyby bylo neco spatne, to me nechaji tak dlouho? Ted jsem tady ze cteni vasich peispevku celkem znejistela :think: Co si o tom myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
17.2.21 23:51

@DaisyMe každý doktor to má jinak, já jsem třeba objednána na pondělí a to budu 8+3. Bude to první plánovaná kontrola. ( Já tedy měla potíže tak jsem byla na pohotovosti) ale jinak by mě taky viděla Dr. prvně až v to pondělí.
Sestřička mě objednala takhle automaticky. Takže to tak prostě moje Dr má.
Ono stejně dřív na ultrazvuku nic neuvidí a to že jsi těhotná ti řekl test. Takže krev je z jejich pohledu asi zbytečná. Protože stejně je to buď a nebo…
Vím že to čekání je dlouhé, ale alespoň už bude :srdce: a nebudeš mít stres zda je brzy a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
17.2.21 23:52

@DaisyMe buď úplně v klidu.

Kdyby bylo něco špatně příroda si s tím poradí, žádný lékař by stejně nepomohl i kdybys šla dříve na UTZ.
Ber to v klidu, když takhle půjdeš na kontrolu, už apespoň uvidíš víc na ultrazvuku.

Já při posledním tehotenstvi litala každý týden na UTZ a jen se prohlubovala má nervozita. Je lepší jít později než zbytečně brzo. Opravdu se neboj a buď v klidu. Nic si neprivolavej. Vše dopadne jak ma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
18.2.21 02:56

@chivavinka tak dej pa vědět :oops: já to řekla manželovi a sestře a rodině to řekněme, až bude srdíčko. Pockala bych do screeningu, ale jelikož jsme začali chodit do CARU a měla jsem absolvovat různá vyšetření, tak by všem bylo divné, že jsem nikde nebyla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
18.2.21 06:33

@chivavinka jj to znam, my se snazili pres dva roky. A hlavne nez jsem objevila dve carky, tak jsem byla kurak, takze to mi to taky k utajeni nepomohlo, kdyz jsem zmenila svoje ritualy a prestala kourit. A vsichni kolem vedeli, ze miminko chceme. Mam strach stale, toho se asi uz nikdy nezbavime. A jak tady vsichni pisou, ze je jim spatne a ruzny tehu priznaky, tak ja nemam skoro zadny. Uz aby byl zitrek a snad me Dr. Uklidni, ze vse je ok. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
18.2.21 07:00

@an-na @sojka20 takze my devcata zavodime? To je skvely… nikdy se ni nepovedlo mit s nekym termin stejne.
@an-na ja planuji jit k doktorce az cca za 3 tydny nejdriv. Cim pozdeji pujdu tim lepe. Docela se prave i bojim co mi rekne, pac jsen ji jeste ujistovala ze dalsi dite urcite nechceme a ze po druhe menstruaci prijdu pro antikoncepci. No a ona nedorazila ani ta prvni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
18.2.21 07:03

@zuzula.82 pěkně to vyšlo :D náhoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
18.2.21 07:20

Ahoj holky, zalozila jsem skupinku Rijnatka 2021, kde nikdo neuvidi konverzaci a budeme tam jen my :) tak kdyby jste chtely tak se pripojte. Vsem Vam gratuluju :srdce: ja jsem taky cerstve tehotna, 4+4 takze 5.tt. Na gyndu jdu 3.3.jak budu 7.tt. Je to me treti tehotenstvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15073
18.2.21 07:37

@MonaSun ahoj, můžeš prosím poslat odkaz na tu skupinu? Jsem jelito a nemůžu ji najít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí