TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
16.2.21 10:14

@lucie2202 Ja jo a tada bych co nejdyl, ale uz jen kancelarskou praci (mam takovou pracu vsechuti), nastesti muzu delat z domu, takze parada (vyplaci se ta moje nespavost, dnes jsem zapinala pocitac 5.15 :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
16.2.21 12:32

Ahoj,

Já taky chodím a protože pracuji min. z poloviny z domu, tak zatím mám v plánu vydržet co nejdyl :)
Jinak mě čeká první utz zítra, jsem z toho nervózní, ale věřím že bude vše ok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
16.2.21 12:38

No já právě dělám v obchodě 5 dní ranní 7 dní odpolední takže 12 dní v kuse. Ani přestávky tu nejsou takže nic extra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
16.2.21 12:52

@Adulka24
Jo to je možný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
16.2.21 13:15

@Rouzííí ahooj, co vysledky krve? Vse ok?! Ja jdu zitra. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.2.21 13:47

@lucie2202
Taky chodím, jsem účetní ve firmě a s přístupem našeho pana ředitele vám garantuju, že do porodnice pojedu přímo z práce :roll: :zed:
@Barca2016
Budeme držet pěsti a taky se budeme těšit na fotečku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.2.21 15:07

Ahooj, tak mám po první prohlídce, jsem 6+4 a už jsem viděla bít srdíčko. ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.21 15:14

@doglover 😍 😍 😍 skvělý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
16.2.21 15:16

Ahoj holky, ja k vám zatím jen tiše nakouknu. Dnes jsem objevila pozitivní test, MS by (ne)měla přijít ve čtvrtek. Takže by termín porodu vycházel má 28.10.2021. Je mi 21 let, mám 13m. dceru a jsem tedy i 13m po císaři. O se snažíme 7m, mám endometriozu a jen jeden vejcovod, už jsme i začali chodit na kliniku a pomalu to vypadalo na umělé oplodnění. Pevné doufám, že to dobře dopadne a MS už nepřijde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.21 15:23

Pociťujete na sobě covidovou lenost? 🤯 😂
Já kdybych neměla psa, co chce občas ven, tak snad z toho gauče neslezu🙄 😂
Ještě navíc tohle počasí a já nemám absolutně žádnej důvod vylejzat ven.

Nechodím do práce, takže ani tahle povinnost na mě neplatí😂 😂 😂

Takže jsem žena v domácnosti co opouští domácnost, když dojde jídlo v lednici 😂 😩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.2.21 15:25

@PlantBasedDennie Já to mám úplně stejně, o Vánocích jsme si pořídili aspoň toho psa, protože do té doby jsem nedelala vůbec nic 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
16.2.21 16:50

@DandátkoP
Ahooj, přijeli jsme kolem druhé a já usnula jak dřevo 🙂 😇 Krev dopadla na výbornou 👍 Neřekla mi tedy kolik HCG mám, já se úplně i zapomněla zeptat tyjo, jak jsem byla šťastná 😇 Ale řekla, že všechny hormony v těle mám teď přesně ideální a odpovídající 🙂 Ale ustogestan mám pořád zavádět, prý ničemu nevadí plus vitamíny a bílkoviny, přikládám foto. Pak na mě mrkla a ukazala mi tu dutinku, která je přesně tam, kde má být ❤️️❤️️❤️️😇 Za týden už mě nebere ani na krev, mám dojít přímo na ultrazvuk a snad už bude ❤️️ Jen mám pořád zvětšené vaječníky po odběru a stimulaci, to způsobuje moje křeče. Ale jinak je vše na super cestě ❤️️ Holky, vůbec tomu nemůžu uvěřit 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.21 17:35

@Rouzííí to je nadhera slyset! 😍 🙏
V kolikatem jsi tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
16.2.21 17:44

@Rouzííí super! Ty bilkoviny jsem mela taky a prijdou mi strasne hnusny :lol: ted jsem koupila neco jinyho… a jako zas mi neprislo nejak extra, ze bych tim do sebe ty bilkoviny dostavala ze slozeni :lol:… kazdopadne je to super! Ja jdu jen na krev, u nas se chodi na ultrazvuk az dyl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
16.2.21 17:46

@Slezka díky moc, věřím že zítra přijdu s dobrými zprávami :)

S tím šéfem jsi mě pobavila, mě už se o tom i zdálo, že mi praskla voda v práci :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí