Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KikušaYasmin Při testování každý den nic nevidíš. Hladina hcg roste ob den. Taky mohlo být v testu méně barviva. ![]()
@KikušaYasmin
Jak píše sakasi nade mou… Je lepší testovat on den… Taky jsem testovala 11 a 12 den a 12 den mi přišla slabší… A 14 den byla o dost silnější.
Navíc mi přijde že je ta čárka i tak nějak divně zbarvená tak může být i špatný test… Neřeš to a udělej test třeba až za dva dny ![]()
Ahoj holky, tak se k vám s dovolením přidavam 🙂 Je to moje 3. těhu, tak trochu planovaně neplánované, o to je to asi větší sranda. Doma už máme každopádně 2 docela velké kluky, 14 a 11 let, a po těch letech se cítím jako by to bylo poprvé, ale moc se těším. První kontrola 22.2., podle MS mi to vychází na 7+2, tak snad vše klapne. 🙏A to, že jsem těhotná jsem zjistila už 5 dní před očekávanou MS, to už je asi fakt praxe!😃
Ahoj, smím se k vám přidat? Doma mám skoro 1,5 ročního synka po ivf. A dnes mám druhý den zpoždění, tak jsem si udělala test a vyšel mi slabý duch. Ovulaci jsem měla později, protože k početí mohlo dojít jedině 22dc. Ani nevím přesný termín porodu, protože jsem stále ještě v šoku, že to šlo najednou přirozeně a z jednoho šťouchu
každopádně syn je taky říjnový ![]()
Holky, poslední nasírací DrMaxácký testy se slabou čárkou byly v úterý. Dneska jsem si konečně koupila GS a zítra očekávám dálnici! Bude to týden od prvního ducha, to už musí bejt do očí bijící dálnice, žejo! ![]()
P. S. Vy co čekáte už druhý, třetí, taky vás to hned od začátku víc bolí? Anebo prostě jenom nejsem ve formě a proto dělohu večer co večer cítím? ![]()
Příspěvek upraven 12.02.21 v 21:56
@MWS píše:
Holky, poslední nasírací DrMaxácký testy se slávou čárkou byly v úterý. Dneska jsem si konečně koupila GS a zítra očekávám dálnici! Bude to týden od prvního ducha, to už musí bejt do očí bijící dálnice, žejo!P. S. Vy co čekáte už druhý, třetí, taky vás to hned od začátku víc bolí? Anebo prostě jenom nejsem ve formě a proto dělohu večer co večer cítím?
Ahojky, za sebe musím říct, že bříško poboliva úplně minimálně, spíš mě tam tak trochu píchne když třeba prudce vystupuji z auta nebo sem tam cítím malinke pnutí, jinak nic.. Začínám teď asi období kdy budu bojovat s nevolnosti, dneska je mi teda dost zle a bolí prsa 🤢
Já jdu příští týden ještě k tomu navíc nasazovat rovnátka. To teprv bude
sranda
![]()
@MWS tak teď jsem se upřímně zasmála
Neboj, to dáš, třeba se nám to zvracení vyhne a zůstaneme jenom u té nevolnosti🙏
@MWS to jsem ráda, ze to zminujes, protoze mne teda to břicho taky boli mnohem vic než při prvnim těhotenství. Uz jsem se nad tím sama pozastavovala a pak se rozhodla s tím nestresovat.
Co me ovšem stresovalo bylo dnešní krvácení. Po styku jasně červená krev a docela dost. Ale naštěstí uz snad dobrý, uz jen takové hnědé cucky, tak snad to byla jen nějaká praskla cevka. Takže na další styk se mužu prvním trimestr vykaslat. ![]()
@Adulka24 moc gratuluju, krásnej test
@Adulka24 ahojky, moc gratuluji. Máme to na stejno, taky mám kluka narozeného v říjnu 2019 ☺️️
@Slezka píše:
Ahoj holky, tak se k vám s dovolením přidavam 🙂 Je to moje 3. těhu, tak trochu planovaně neplánované, o to je to asi větší sranda. Doma už máme každopádně 2 docela velké kluky, 14 a 11 let, a po těch letech se cítím jako by to bylo poprvé, ale moc se těším. První kontrola 22.2., podle MS mi to vychází na 7+2, tak snad vše klapne. 🙏A to, že jsem těhotná jsem zjistila už 5 dní před očekávanou MS, to už je asi fakt praxe!😃
Ja cekam prvni a taky jsem to vedela 4 dny pred ocekavanou ms ![]()
Ten vekovy rozdil je podle me krasny, kor kdyby to byla holka, tak ma dva velke ochranare ![]()
@Westie87 no to by bylo uzasne, nevím ale jestli neumíme jenom kluky 😃 kdy ti vychází TP?
Je mi 34, pvniho kluka ve 20, tak teď je to opravdu zase úplně jiné.
@MWS To už je krásná dálnice, gratulace!👏
Ahoj holky, ráda bych se k vám taky připojila. Zatím raději anonymně. Před rokem a něco jsme o miminko přišli ve 21tt. Věřím že to tentokrát vše dopadne dobře. 🙏🏼 ❤️️ A všem ve skupince gratuluji ☺️️ Testy jsou z dnešního rána ☺️️