TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
420
12.2.21 08:29

@KikušaYasmin Při testování každý den nic nevidíš. Hladina hcg roste ob den. Taky mohlo být v testu méně barviva. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
12.2.21 08:45

@KikušaYasmin
Jak píše sakasi nade mou… Je lepší testovat on den… Taky jsem testovala 11 a 12 den a 12 den mi přišla slabší… A 14 den byla o dost silnější.
Navíc mi přijde že je ta čárka i tak nějak divně zbarvená tak může být i špatný test… Neřeš to a udělej test třeba až za dva dny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
12.2.21 16:22

5+6

Ahoj holky, tak se k vám s dovolením přidavam 🙂 Je to moje 3. těhu, tak trochu planovaně neplánované, o to je to asi větší sranda. Doma už máme každopádně 2 docela velké kluky, 14 a 11 let, a po těch letech se cítím jako by to bylo poprvé, ale moc se těším. První kontrola 22.2., podle MS mi to vychází na 7+2, tak snad vše klapne. 🙏A to, že jsem těhotná jsem zjistila už 5 dní před očekávanou MS, to už je asi fakt praxe!😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
12.2.21 18:35

Ahoj, smím se k vám přidat? Doma mám skoro 1,5 ročního synka po ivf. A dnes mám druhý den zpoždění, tak jsem si udělala test a vyšel mi slabý duch. Ovulaci jsem měla později, protože k početí mohlo dojít jedině 22dc. Ani nevím přesný termín porodu, protože jsem stále ještě v šoku, že to šlo najednou přirozeně a z jednoho šťouchu :) každopádně syn je taky říjnový :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MWS
89
12.2.21 20:29

Holky, poslední nasírací DrMaxácký testy se slabou čárkou byly v úterý. Dneska jsem si konečně koupila GS a zítra očekávám dálnici! Bude to týden od prvního ducha, to už musí bejt do očí bijící dálnice, žejo! :srdce:

P. S. Vy co čekáte už druhý, třetí, taky vás to hned od začátku víc bolí? Anebo prostě jenom nejsem ve formě a proto dělohu večer co večer cítím? :nevim:

Příspěvek upraven 12.02.21 v 21:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
12.2.21 21:38
@MWS píše:
Holky, poslední nasírací DrMaxácký testy se slávou čárkou byly v úterý. Dneska jsem si konečně koupila GS a zítra očekávám dálnici! Bude to týden od prvního ducha, to už musí bejt do očí bijící dálnice, žejo! :srdce:P. S. Vy co čekáte už druhý, třetí, taky vás to hned od začátku víc bolí? Anebo prostě jenom nejsem ve formě a proto dělohu večer co večer cítím? :nevim:

Ahojky, za sebe musím říct, že bříško poboliva úplně minimálně, spíš mě tam tak trochu píchne když třeba prudce vystupuji z auta nebo sem tam cítím malinke pnutí, jinak nic.. Začínám teď asi období kdy budu bojovat s nevolnosti, dneska je mi teda dost zle a bolí prsa 🤢

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MWS
89
12.2.21 21:59

Já jdu příští týden ještě k tomu navíc nasazovat rovnátka. To teprv bude :poblion: sranda :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
12.2.21 22:05

@MWS tak teď jsem se upřímně zasmála :D Neboj, to dáš, třeba se nám to zvracení vyhne a zůstaneme jenom u té nevolnosti🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.21 22:10

@MWS to jsem ráda, ze to zminujes, protoze mne teda to břicho taky boli mnohem vic než při prvnim těhotenství. Uz jsem se nad tím sama pozastavovala a pak se rozhodla s tím nestresovat.
Co me ovšem stresovalo bylo dnešní krvácení. Po styku jasně červená krev a docela dost. Ale naštěstí uz snad dobrý, uz jen takové hnědé cucky, tak snad to byla jen nějaká praskla cevka. Takže na další styk se mužu prvním trimestr vykaslat. :cert:
@Adulka24 moc gratuluju, krásnej test

• Citovat
  • Upravit
205
13.2.21 07:43

@Adulka24 ahojky, moc gratuluji. Máme to na stejno, taky mám kluka narozeného v říjnu 2019 ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
13.2.21 07:47
@Slezka píše:
Ahoj holky, tak se k vám s dovolením přidavam 🙂 Je to moje 3. těhu, tak trochu planovaně neplánované, o to je to asi větší sranda. Doma už máme každopádně 2 docela velké kluky, 14 a 11 let, a po těch letech se cítím jako by to bylo poprvé, ale moc se těším. První kontrola 22.2., podle MS mi to vychází na 7+2, tak snad vše klapne. 🙏A to, že jsem těhotná jsem zjistila už 5 dní před očekávanou MS, to už je asi fakt praxe!😃

Ja cekam prvni a taky jsem to vedela 4 dny pred ocekavanou ms :srdce:

Ten vekovy rozdil je podle me krasny, kor kdyby to byla holka, tak ma dva velke ochranare :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MWS
89
13.2.21 08:24

Tak je to tam 😊 podle MS 5+0, první duch byl před týdnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
13.2.21 09:56

@Westie87 no to by bylo uzasne, nevím ale jestli neumíme jenom kluky 😃 kdy ti vychází TP?
Je mi 34, pvniho kluka ve 20, tak teď je to opravdu zase úplně jiné.
@MWS To už je krásná dálnice, gratulace!👏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
13.2.21 10:05

@RiDaRi faakt tak to je nahodicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.21 10:05

Ahoj holky, ráda bych se k vám taky připojila. Zatím raději anonymně. Před rokem a něco jsme o miminko přišli ve 21tt. Věřím že to tentokrát vše dopadne dobře. 🙏🏼 ❤️️ A všem ve skupince gratuluji ☺️️ Testy jsou z dnešního rána ☺️️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky