Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, já jsem dneska 5+4 - prsa boli neskutecne, nafoukly podbrisek a hrozna unava a nenažranost - hlavně na sladký, banány a mandarinky ![]()
A v noci mam hodne zivy sny.. ![]()
Sem tam mam naval, ze mne je spatne - ale to si mozna jenom namlouvam ![]()
Tak pan doktor mi dneska dal prej “ něco na vyplnění “ do příště 😆
Miminko je v děloze kde má být, má 3mm a za 3 týdny už na srdíčko a na krev 🖤
@PlantBasedDennie píše:
Tak pan doktor mi dneska dal prej “ něco na vyplnění “ do příště 😆
Miminko je v děloze kde má být, má 3mm a za 3 týdny už na srdíčko a na krev 🖤
@PlantBasedDennie kolikátý jste týden?
@PlantBasedDennie
To by mě taky zajímalo ten týden, jestli není na průkazku trošku brzy? Zas na jednu stranu zřejmě naznal, že je vše v pořádku, tak proč ne. 👏
Jinak co tu čtu, tak nafoukle jsme všechny, pak se to nepatrně liší, člověk se tak trochu najde ve všem 🙂 Mě trošku trápí ta únava, dneska volno v práci kvůli nějakému vyřizování a už zase ležím a chystám se dát si dvacet. Kdybych se aspoň vzbudila odpocata, ale to ne, spíš jak prejeta kombajnem
😀A jo, v noci taky nespím, jsem tak 3-4× vzhůru 🤦♀️
Ahoj, taky se přidávám do klubu
Dnes jsem 5+1, podle ovulace spíš 5+4. Na kontrolu jdu až za 3 týdny, tak snad bude vše v pořádku. Příznaky zatím nic moc, jen aby se neřeklo, ale v prvním těhotenství mi nevolnosti začaly až tak koncem 2. měsíce, takže to ještě může přijít v plné síle 😆
@Anonymní píše:
Ahoj holky, uz vam zacinaji nevolnosti? Ja jsem dnes asi 5+4 a vubec se necitim tehotna
Ja jsem 7+5 a skoro zadny priznaky. Narostly a ztvrdly prsa, unava, vetsi hlad. Je mi dobre, tak doufam, ze mi uz ani spatne nebude. V patek jdu na kontrolu, tak snad bude vse ok.
Já jsem 6+3, byla jsem na utz ve čtvrtek, vše vypadalo dobře a bylo tam kde má být, příští čtvrtek jedu znovu na utz a už by mělo být srdíčko ![]()
Prsa mě asi zabijí
v noci se taky furt budím, a mám neskutečně živý sny, takže přes den jsem děsně unavená
někdy je mi fajn a někdy jak kdybych měla kocovinu ![]()
Ahoj holky tak můj dnešní ranní test 13dpo…myslíte že je to ok na 13dpo?
@Elesméra jee ahoj, tebe si pamatuji ze skupinky snazilky září 2017 a dál je to tak že???
gratuluji k těhu ![]()
Ja furt beham na zachod. A jsem nafoukla. A mam kovovou chut v puse ![]()
Ahoj holky, take se pridavam k tehulkam
Snazili jsme se s manzelem skoro dva roky, takze uz jsme moc nedoufali. 28.1. byla ovu. V den, kdy jsem mela dostat ms jsem se citila hodne divne, zacalo mi vse strasne smrdet a byla jsem divna. Mela jsem jediny den zpozdeni ms a na testu byla dalnice jak hrom. Tak jeste ted nemuzu uverit, ze se to povedlo. S manzelem jsme z neskutecne stastni
Procitala jsem tuto diskuzi a nektere z vas take mely narocnejsi cestu k mimi, tak preji vsem hodne zdravi
Je to prvni tehotentstvi, tak budu moc rada za vase postrehy ![]()
@Bbb90 zacinam dnes 7tt
Na dalsi utz a krev ju 8.3. ale Doc rikal at si klidne vezmu prukazku uz ted, ze by mi ji dal az priste ale coby ne 😃
@DaisyMe píše:
Ahoj holky, take se pridavam k tehulkamSnazili jsme se s manzelem skoro dva roky, takze uz jsme moc nedoufali. 28.1. byla ovu. V den, kdy jsem mela dostat ms jsem se citila hodne divne, zacalo mi vse strasne smrdet a byla jsem divna. Mela jsem jediny den zpozdeni ms a na testu byla dalnice jak hrom. Tak jeste ted nemuzu uverit, ze se to povedlo. S manzelem jsme z neskutecne stastni
Procitala jsem tuto diskuzi a nektere z vas take mely narocnejsi cestu k mimi, tak preji vsem hodne zdravi
Je to prvni tehotentstvi, tak budu moc rada za vase postrehy
Tak to teda veliká gratulace, po dvou letech věřím, že to musí být obrovská radost!!!
![]()
Ahoj holky tak se přidávám k vám. K Dr sem objednána až na příští týden. Jinak sem 6+1. Žádné nevolností nemám. Jen bolest prsou a také jsem nafouknutá. Doma už mám 6 letého syna. Zatím chodím do práce ale všichni mi říkají ať jdu raději na PN dělám v obchodě je nás tam málo takže nejde jen sedět a ještě ten covid uvidíme co Dr poví atd. Co vy chodíte do práce??