TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
265
15.2.21 13:32

Ahoj holky, já jsem dneska 5+4 - prsa boli neskutecne, nafoukly podbrisek a hrozna unava a nenažranost - hlavně na sladký, banány a mandarinky :D
A v noci mam hodne zivy sny.. :-D
Sem tam mam naval, ze mne je spatne - ale to si mozna jenom namlouvam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.21 13:50

Tak pan doktor mi dneska dal prej “ něco na vyplnění “ do příště 😆
Miminko je v děloze kde má být, má 3mm a za 3 týdny už na srdíčko a na krev 🖤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
15.2.21 14:00
@PlantBasedDennie píše:
Tak pan doktor mi dneska dal prej “ něco na vyplnění “ do příště 😆
Miminko je v děloze kde má být, má 3mm a za 3 týdny už na srdíčko a na krev 🖤

@PlantBasedDennie kolikátý jste týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
15.2.21 14:11

@PlantBasedDennie
To by mě taky zajímalo ten týden, jestli není na průkazku trošku brzy? Zas na jednu stranu zřejmě naznal, že je vše v pořádku, tak proč ne. 👏
Jinak co tu čtu, tak nafoukle jsme všechny, pak se to nepatrně liší, člověk se tak trochu najde ve všem 🙂 Mě trošku trápí ta únava, dneska volno v práci kvůli nějakému vyřizování a už zase ležím a chystám se dát si dvacet. Kdybych se aspoň vzbudila odpocata, ale to ne, spíš jak prejeta kombajnem :roll: 😀A jo, v noci taky nespím, jsem tak 3-4× vzhůru 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.2.21 14:50

Ahoj, taky se přidávám do klubu :-) Dnes jsem 5+1, podle ovulace spíš 5+4. Na kontrolu jdu až za 3 týdny, tak snad bude vše v pořádku. Příznaky zatím nic moc, jen aby se neřeklo, ale v prvním těhotenství mi nevolnosti začaly až tak koncem 2. měsíce, takže to ještě může přijít v plné síle 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
15.2.21 14:57
@Anonymní píše:
Ahoj holky, uz vam zacinaji nevolnosti? Ja jsem dnes asi 5+4 a vubec se necitim tehotna :o

Ja jsem 7+5 a skoro zadny priznaky. Narostly a ztvrdly prsa, unava, vetsi hlad. Je mi dobre, tak doufam, ze mi uz ani spatne nebude. V patek jdu na kontrolu, tak snad bude vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
15.2.21 15:34

Já jsem 6+3, byla jsem na utz ve čtvrtek, vše vypadalo dobře a bylo tam kde má být, příští čtvrtek jedu znovu na utz a už by mělo být srdíčko :srdce:

Prsa mě asi zabijí :lol: v noci se taky furt budím, a mám neskutečně živý sny, takže přes den jsem děsně unavená :roll: někdy je mi fajn a někdy jak kdybych měla kocovinu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
15.2.21 20:51

Ahoj holky tak můj dnešní ranní test 13dpo…myslíte že je to ok na 13dpo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
15.2.21 21:23

@Elesméra jee ahoj, tebe si pamatuji ze skupinky snazilky září 2017 a dál je to tak že??? :oops: gratuluji k těhu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
15.2.21 21:23

Ja furt beham na zachod. A jsem nafoukla. A mam kovovou chut v puse :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
15.2.21 22:18

Ahoj holky, take se pridavam k tehulkam :) Snazili jsme se s manzelem skoro dva roky, takze uz jsme moc nedoufali. 28.1. byla ovu. V den, kdy jsem mela dostat ms jsem se citila hodne divne, zacalo mi vse strasne smrdet a byla jsem divna. Mela jsem jediny den zpozdeni ms a na testu byla dalnice jak hrom. Tak jeste ted nemuzu uverit, ze se to povedlo. S manzelem jsme z neskutecne stastni :srdce: Procitala jsem tuto diskuzi a nektere z vas take mely narocnejsi cestu k mimi, tak preji vsem hodne zdravi :kytka: Je to prvni tehotentstvi, tak budu moc rada za vase postrehy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.21 07:25

@Bbb90 zacinam dnes 7tt
Na dalsi utz a krev ju 8.3. ale Doc rikal at si klidne vezmu prukazku uz ted, ze by mi ji dal az priste ale coby ne 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.2.21 08:02
@DaisyMe píše:
Ahoj holky, take se pridavam k tehulkam :) Snazili jsme se s manzelem skoro dva roky, takze uz jsme moc nedoufali. 28.1. byla ovu. V den, kdy jsem mela dostat ms jsem se citila hodne divne, zacalo mi vse strasne smrdet a byla jsem divna. Mela jsem jediny den zpozdeni ms a na testu byla dalnice jak hrom. Tak jeste ted nemuzu uverit, ze se to povedlo. S manzelem jsme z neskutecne stastni :srdce: Procitala jsem tuto diskuzi a nektere z vas take mely narocnejsi cestu k mimi, tak preji vsem hodne zdravi :kytka: Je to prvni tehotentstvi, tak budu moc rada za vase postrehy :palec:

Tak to teda veliká gratulace, po dvou letech věřím, že to musí být obrovská radost!!! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.21 08:04

@DaisyMe Moc gratuluji🖤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
16.2.21 09:50

Ahoj holky tak se přidávám k vám. K Dr sem objednána až na příští týden. Jinak sem 6+1. Žádné nevolností nemám. Jen bolest prsou a také jsem nafouknutá. Doma už mám 6 letého syna. Zatím chodím do práce ale všichni mi říkají ať jdu raději na PN dělám v obchodě je nás tam málo takže nejde jen sedět a ještě ten covid uvidíme co Dr poví atd. Co vy chodíte do práce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí