Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@PlantBasedDennie píše:
@DaisyMe Moc gratuluji🖤
Moc dekuji, je to fakt zazrak. Jsem teprve 4+4, tak snad bude vse ok, ale jsem pozitivni
A co ty? Kdy mas TP? Omlouvam se, mozna jsi to tady psala, ale ja nejem s hopna procist cely chat ![]()
@Slezka píše:
Tak to teda veliká gratulace, po dvou letech věřím, že to musí být obrovská radost!!!![]()
To je radost velika, ale prvni dva dny jsem chodila jak namesicna, nemohla jsem tomu uverit
A jak dlouho ses snažila ty?
@DaisyMe zatim to vypada na 14.10. podle kalkulacky ale uvidime co mi pozdeji rekne doktor 😍
Ja tomu porad nemuzu sama
uverit, ze se nam to povedlo.
S partnerkou jsme ani nedoufaly, ze by nam vysel hned druhy pokus, ale vse se deje jak ma a ona aspon urychli vystavbu domu😂 🙏
@PlantBasedDennie píše:
@DaisyMe zatim to vypada na 14.10. podle kalkulacky ale uvidime co mi pozdeji rekne doktor 😍
Ja tomu porad nemuzu sama
uverit, ze se nam to povedlo.
S partnerkou jsme ani nedoufaly, ze by nam vysel hned druhy pokus, ale vse se deje jak ma a ona aspon urychli vystavbu domu😂 🙏
Hned druhy pokus??? Wow, tak to je krasne
A do toho stavite dum, no to mate napilno v roce 2021
Hlavne, at se vse podari jak ma. A kdy mas lekare? Ja az skoro v 9tt, tak se ted musim obrnit trpelivosti do prvni kontroly ![]()
@Barca2016 tak dej zítra vědět, držím palce.
Já jdu ve čtvrtek to budu 7 tt + 1 od ovulace, tak snad to bude ok. Začínám být trochu ve stresu ![]()
@DaisyMe byla jsem na utz podivat se jestli sedi kde ma a dalsi mame az 8.3. takze taky az za hrozne dlouho 😩 Trpelivost neni moje silna stranka 😂 🤯
@DaisyMe
Tak u nás je to trošku „story“
na Nový rok mi manžel vyhodil antinu do koše, udělal to už asi po třetí a já si ju vždycky šla vyhrabat 😂 No tentokrát jsem nešla hned až na další den a AHA, koš vysypany. Říkala jsem si, že nechám doběhnout cyklus a pak znovu nasadim a tak teda nenasadim🤷♀️ 🤰 hleděli jsme jako blázni 😂Doma už máme 2 kluky, ale moc se ve finále těšíme a třeba se zadaří a bude to ta rostanda. Takže dnešním dnem hlásím 6+3tt.🙂
@chivavinka Myslím na tebe, podej ve čtvrtek hlášení ☺️
Ahoj holky. Rada bych se k vám přidala. Nebo teda nechci nic zakriknout, ale potrebuju to s někým sdílet. V sobotu jsem byla 12DPO a objevila jsem ducha, v neděli už silnější a dnes další. Po několika měsíčním snažení a jedním špatným koncem se trosku bojím.. Všem nastavajicim maminkam gratuluji ![]()
@an-na Ahoj! Moc gratuluju a verim, ze vse dopadne dobre :smiling_face_with3_hearts:
@chivavinka Ahoj, vidím, že se ti konečně povedlo a moc gratuluju! (Cca 1-2m jsme si psali v diskuzi měření BT). Na BT jsem se vyprdla a včera jsem našla 2 čárky, tak snad to dopadne. ![]()
Holky, tak z nadšeni jsem skočila rovnou do obav
dnes jsem po 2 dnech zkusila test a přijde mi, ze je slabší… včera jsem byla u dr., ale ještě nic neviděla, takže jdu znovu příští týden. ![]()
Ahoj holky tak tady můj progres v testování od 10dpo…spodní je dnešní 15dpo…dneska jsem 5+1 a tp podle ms vychází na 19.10., ovulace byla ale později. 1.3. jdu na gyndu
už jsem nasadila vitamíny pro těhotné Pregnafolin z Dr max ![]()
Příspěvek upraven 17.02.21 v 10:19