TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
16.2.21 17:47

@Rouzííí krásný zprávy :kytka: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
16.2.21 18:53
@PlantBasedDennie píše:
@DaisyMe Moc gratuluji🖤

Moc dekuji, je to fakt zazrak. Jsem teprve 4+4, tak snad bude vse ok, ale jsem pozitivni :dance: A co ty? Kdy mas TP? Omlouvam se, mozna jsi to tady psala, ale ja nejem s hopna procist cely chat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
16.2.21 18:57
@Slezka píše:
Tak to teda veliká gratulace, po dvou letech věřím, že to musí být obrovská radost!!! :srdce: :hug:

To je radost velika, ale prvni dva dny jsem chodila jak namesicna, nemohla jsem tomu uverit :) A jak dlouho ses snažila ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.21 19:16

@DaisyMe zatim to vypada na 14.10. podle kalkulacky ale uvidime co mi pozdeji rekne doktor 😍
Ja tomu porad nemuzu sama
uverit, ze se nam to povedlo.
S partnerkou jsme ani nedoufaly, ze by nam vysel hned druhy pokus, ale vse se deje jak ma a ona aspon urychli vystavbu domu😂 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
16.2.21 20:09
@PlantBasedDennie píše:
@DaisyMe zatim to vypada na 14.10. podle kalkulacky ale uvidime co mi pozdeji rekne doktor 😍
Ja tomu porad nemuzu sama
uverit, ze se nam to povedlo.
S partnerkou jsme ani nedoufaly, ze by nam vysel hned druhy pokus, ale vse se deje jak ma a ona aspon urychli vystavbu domu😂 🙏

Hned druhy pokus??? Wow, tak to je krasne :potlesk: A do toho stavite dum, no to mate napilno v roce 2021 :palec: Hlavne, at se vse podari jak ma. A kdy mas lekare? Ja az skoro v 9tt, tak se ted musim obrnit trpelivosti do prvni kontroly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
16.2.21 20:24

@Barca2016 tak dej zítra vědět, držím palce. :hug: Já jdu ve čtvrtek to budu 7 tt + 1 od ovulace, tak snad to bude ok. Začínám být trochu ve stresu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
16.2.21 20:38

Ahojte, muzu se k vam pridat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.21 20:52

@DaisyMe byla jsem na utz podivat se jestli sedi kde ma a dalsi mame az 8.3. takze taky az za hrozne dlouho 😩 Trpelivost neni moje silna stranka 😂 🤯

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.2.21 21:29

@DaisyMe
Tak u nás je to trošku „story“ :lol: na Nový rok mi manžel vyhodil antinu do koše, udělal to už asi po třetí a já si ju vždycky šla vyhrabat 😂 No tentokrát jsem nešla hned až na další den a AHA, koš vysypany. Říkala jsem si, že nechám doběhnout cyklus a pak znovu nasadim a tak teda nenasadim🤷‍♀️ 🤰 hleděli jsme jako blázni 😂Doma už máme 2 kluky, ale moc se ve finále těšíme a třeba se zadaří a bude to ta rostanda. Takže dnešním dnem hlásím 6+3tt.🙂

@chivavinka Myslím na tebe, podej ve čtvrtek hlášení ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
16.2.21 21:41

Ahoj holky. Rada bych se k vám přidala. Nebo teda nechci nic zakriknout, ale potrebuju to s někým sdílet. V sobotu jsem byla 12DPO a objevila jsem ducha, v neděli už silnější a dnes další. Po několika měsíčním snažení a jedním špatným koncem se trosku bojím.. Všem nastavajicim maminkam gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.21 07:10

@an-na Ahoj! Moc gratuluju a verim, ze vse dopadne dobre :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.2.21 07:51

@an-na gratuluji a věřím že tentokrát všechno dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
17.2.21 08:05

@chivavinka Ahoj, vidím, že se ti konečně povedlo a moc gratuluju! (Cca 1-2m jsme si psali v diskuzi měření BT). Na BT jsem se vyprdla a včera jsem našla 2 čárky, tak snad to dopadne. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
17.2.21 09:54

Holky, tak z nadšeni jsem skočila rovnou do obav :,( dnes jsem po 2 dnech zkusila test a přijde mi, ze je slabší… včera jsem byla u dr., ale ještě nic neviděla, takže jdu znovu příští týden. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
17.2.21 10:16

Ahoj holky tak tady můj progres v testování od 10dpo…spodní je dnešní 15dpo…dneska jsem 5+1 a tp podle ms vychází na 19.10., ovulace byla ale později. 1.3. jdu na gyndu :) už jsem nasadila vitamíny pro těhotné Pregnafolin z Dr max :)

Příspěvek upraven 17.02.21 v 10:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky