TP ŘÍJEN 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
13.2.21 11:12

@Slezka mne je 33, TP dle posledni ms kolem 20.10, uvidime, jak se to bude vyvijet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
13.2.21 11:54

@Westie87
Určitě to dobře dopadne…

Holky, jak se tady tak koukám, začíná nás být celkem dost. Oni to říkali v rádiu, že bude fakt baby boom 😃 Za všechno může korona, kdyby nebyla, jezdila bych si dál vesele po světě a užívala života, tak budeme místo toho jezdit s kočárkem. Já jsem ještě před dvěma měsíci hlásila, že třetí NIKDY!!!🤷‍♀️ 😃 Držím všem pěsti, když se nám to tady tak hezky rozjíždí!!😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
13.2.21 11:57
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám taky připojila. Zatím raději anonymně. Před rokem a něco jsme o miminko přišli ve 21tt. Věřím že to tentokrát vše dopadne dobře. 🙏🏼 ❤️️ A všem ve skupince gratuluji ☺️️ Testy jsou z dnešního rána ☺️️

Gratulace, moc pěkné výsledky!!🤰

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.2.21 12:17

Ahoj holky, člověk tu chvíli není a je tu hromada dalších stastlivcu. :hug: ja jdu na první kontrolu příští týden 18.2. Měla bych být 7 + 1 tt od ovulace, tak snad bude vše v pořádku. Je to moje první těhotenství takže je pro mě vše nové. Bolí mě prsa a podbrisek úplně stejně jako při pms. Tak jen doufám, že je vše v pořádku. Absolutně nemám chuť na žádné jídlo a když už tak mi to nechutná. Když ale nejím tak je mi blbě takže mám na nočním stolku piškoty a když mi začne být blbě lupnu piškot. Doufám že budu mít štěstí a blbě mi víc nebude, zvracení snasim dost blbě. Každopádně už jsem trochu zhubla :dance: naštěstí mám tukovou zásobu takže cajk. Držím všem palce ať to spolu doklepeme až k těm porodu zdravých miminek. :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.2.21 14:14

Ahoj, mne je 21, ze jsem tehotna vím 14 dnu a stále tomu nemuzu uvěřit :D V úterý jdu na první kontrolu. Máme s manželem obrovskou radost, tak snad bude vše v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
13.2.21 16:01

@doglover mě je 22, tak to jsme podobně. Já mám prohlídku až po karanténě 22.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
13.2.21 22:03

@chivavinka
To jsem zvědavá jaký bude UTZ, týden 7+1už je pěkný, mně to vychází o necelý týden později. Dej vědět jak to dopadlo a jestli už naskocilo srdíčko. :srdce: Po fotkách těhu testů už by pomalu mohly přibývat fotky z prvních UTZ 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
13.2.21 22:09

Já 5 tt takto za dva týdny už snad srdicko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.2.21 06:04

@Slezka taky jsem zvědavá :mrgreen: jestli mi řekne že srdíčko není tak mě asi klepne 8o naschvál jsem to naplánována takhle později. Každopádně fotky Utz budou určitě přibývat a bude to super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
14.2.21 16:36

@chivavinka
Taky taky až raději na později, ale to čekání je nekonečné. S tím jídlem to mám úplně stejně, absolutně totální nechuť, ale běda jak mám hlad 😃 zrovna teď mi můj chlap, říká, že to je zajímavé, že nemáš na nic chuť a pořád zeres 😂 😂 Tak holky užijte zbytek neděle, já ji skoro prospala 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.2.21 19:19

@Slezka ja spím teď snad skoro furt :lol: a jídlo, prcek si že mě dělá srandu, udělám si čočkovku a jak mi chutná a uprostřed skoro snědene mističky, podotýkám že malé mističky, mi mimčo sdělí - už to nechci takže teď ti to přestane chutnat :,( normálně si že mě dělá srandičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
14.2.21 19:42

Ahoj holky,
tak já dneska 13 dnů od transferu jedné blastocysty :srdce:
Dnešní večerní testování, v úterý jdu na kliniku na krev 😇 Ach, kéž by všechno pokračovalo v pořádku ❤️️🙏 🤰

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
14.2.21 19:44
@Rouzííí píše:
Ahoj holky,
tak já dneska 13 dnů od transferu jedné blastocysty :srdce:
Dnešní večerní testování, v úterý jdu na kliniku na krev 😇 Ach, kéž by všechno pokračovalo v pořádku ❤️️🙏 🤰

První ivf? :) a kde? Drzim palce, určitě bude :mavam: vítej mezi sťíří mimina :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
14.2.21 20:10

@amalie114
Ano, první IVF cykkus 🙂 Chodím do Zlína 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
15.2.21 07:09

@Rouzííí Mě by zajímalo, jaký má Clear Blue dany ty hranice HCG, podle kterých to rozdělí na týdny. :lol: Ale to se asi nedozvíme. Zítra dej vědět, jak dopadneš na krvi. Mě čeká krev v pátek, furt z toho mám obrovskej respekt a radši ani nekomentuju, jak se bojim, aby se neco nepo. :oops: Ale snad bude vše ok! Ja jsem dnes 10. den po transferu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí