Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Slezka mne je 33, TP dle posledni ms kolem 20.10, uvidime, jak se to bude vyvijet.
@Westie87
Určitě to dobře dopadne…
Holky, jak se tady tak koukám, začíná nás být celkem dost. Oni to říkali v rádiu, že bude fakt baby boom 😃 Za všechno může korona, kdyby nebyla, jezdila bych si dál vesele po světě a užívala života, tak budeme místo toho jezdit s kočárkem. Já jsem ještě před dvěma měsíci hlásila, že třetí NIKDY!!!🤷♀️ 😃 Držím všem pěsti, když se nám to tady tak hezky rozjíždí!!😉
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám taky připojila. Zatím raději anonymně. Před rokem a něco jsme o miminko přišli ve 21tt. Věřím že to tentokrát vše dopadne dobře. 🙏🏼 ❤️️ A všem ve skupince gratuluji ☺️️ Testy jsou z dnešního rána ☺️️
Gratulace, moc pěkné výsledky!!🤰
Ahoj holky, člověk tu chvíli není a je tu hromada dalších stastlivcu.
ja jdu na první kontrolu příští týden 18.2. Měla bych být 7 + 1 tt od ovulace, tak snad bude vše v pořádku. Je to moje první těhotenství takže je pro mě vše nové. Bolí mě prsa a podbrisek úplně stejně jako při pms. Tak jen doufám, že je vše v pořádku. Absolutně nemám chuť na žádné jídlo a když už tak mi to nechutná. Když ale nejím tak je mi blbě takže mám na nočním stolku piškoty a když mi začne být blbě lupnu piškot. Doufám že budu mít štěstí a blbě mi víc nebude, zvracení snasim dost blbě. Každopádně už jsem trochu zhubla
naštěstí mám tukovou zásobu takže cajk. Držím všem palce ať to spolu doklepeme až k těm porodu zdravých miminek.
![]()
Ahoj, mne je 21, ze jsem tehotna vím 14 dnu a stále tomu nemuzu uvěřit
V úterý jdu na první kontrolu. Máme s manželem obrovskou radost, tak snad bude vše v poradku ![]()
@doglover mě je 22, tak to jsme podobně. Já mám prohlídku až po karanténě 22.2.
@chivavinka
To jsem zvědavá jaký bude UTZ, týden 7+1už je pěkný, mně to vychází o necelý týden později. Dej vědět jak to dopadlo a jestli už naskocilo srdíčko.
Po fotkách těhu testů už by pomalu mohly přibývat fotky z prvních UTZ 🤩
@Slezka taky jsem zvědavá
jestli mi řekne že srdíčko není tak mě asi klepne
naschvál jsem to naplánována takhle později. Každopádně fotky Utz budou určitě přibývat a bude to super ![]()
@chivavinka
Taky taky až raději na později, ale to čekání je nekonečné. S tím jídlem to mám úplně stejně, absolutně totální nechuť, ale běda jak mám hlad 😃 zrovna teď mi můj chlap, říká, že to je zajímavé, že nemáš na nic chuť a pořád zeres 😂 😂 Tak holky užijte zbytek neděle, já ji skoro prospala 😂
@Slezka ja spím teď snad skoro furt
a jídlo, prcek si že mě dělá srandu, udělám si čočkovku a jak mi chutná a uprostřed skoro snědene mističky, podotýkám že malé mističky, mi mimčo sdělí - už to nechci takže teď ti to přestane chutnat
normálně si že mě dělá srandičky ![]()
Ahoj holky,
tak já dneska 13 dnů od transferu jedné blastocysty ![]()
Dnešní večerní testování, v úterý jdu na kliniku na krev 😇 Ach, kéž by všechno pokračovalo v pořádku ❤️️🙏 🤰
@Rouzííí píše:
Ahoj holky,
tak já dneska 13 dnů od transferu jedné blastocysty
Dnešní večerní testování, v úterý jdu na kliniku na krev 😇 Ach, kéž by všechno pokračovalo v pořádku ❤️️🙏 🤰
První ivf?
a kde? Drzim palce, určitě bude
vítej mezi sťíří mimina ![]()
@Rouzííí Mě by zajímalo, jaký má Clear Blue dany ty hranice HCG, podle kterých to rozdělí na týdny.
Ale to se asi nedozvíme. Zítra dej vědět, jak dopadneš na krvi. Mě čeká krev v pátek, furt z toho mám obrovskej respekt a radši ani nekomentuju, jak se bojim, aby se neco nepo.
Ale snad bude vše ok! Ja jsem dnes 10. den po transferu. ![]()